推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

引用:
原帖由 異骨邪神 於 2007-5-29 03:48 發表
上星期五返香港馬上留夜趕去飯堂開飯!
想點^但無返無得食!
後來講明要求,經理介紹咗!&俾我!
入到去見到!&樣貌成個C9,但有身材同對腳好長算吧!收貨開餐!
開始15分鐘後,!&便不停攪我荔枝 ....
.... 我就取出7吋小劍,揮向龍穴....
邪神兄果然天賦異品, 7吋已經唔係野小啦!       
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 fyiu 於 2007-6-13 15:01 發表
just tried @( again.  she is very good.  so wet
日班定夜班呢?  可以詳細報告分享嗎?       
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-7-3 21:09 發表
今日終於上o左去開飯,
試o左囡囡!#(,
我同意之前bro們講佢有上圍亦有下圍,
但係並非事實o既全部
因為囡囡除o左有上、下圍之外,
亦有肚腩,更孕]面
(絕對唔係貓兄杯茶o羅!)
不過囡囡相頭都仲 ...
把聲都好甜,尤其叫床o個時
o向度語無倫次,勁攪笑....
語無倫次?  係咪 high 咗野呀?         

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-7-7 07:49 發表

我咪問佢係唔係真係會俾番$$我o羅?
咁佢又點反應呢?           

又到 Sunday Morning 今天盡興盡情 !

引用:
原帖由 andyandy918 於 2007-8-16 13:48 發表

執2劑! 又點可以認真dup骨呢?
完全認同 !      

早兩晚上去, 咪咪介紹 #^ , 說有身材走肥, 於是試試!
入房見囡囡樣子都OK, 穿件低胸衫凸出脹脹o既肉球及波隙, 真係幾吸引...
part 1,  力度同位都算OK, 但少說話, 較靜!
part 2, 見身材唔錯, 一於開大(其實去親都好少唔開大), 相當投入, 高潮過後留在裡面, 感覺到她仍有不斷收縮, 相信真有高潮!
整體幾好! 會返兜!

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-9-29 20:45 發表

睇o黎呢度o既沙律都唔錯o番!
都OK架!          

星期六晚身痕上去泵番轉, 嘩~  好鬼旺成村人, 咪咪姐介紹左件 *! 過我, 話較高大, 識泵好招呼, 一於試下!
入房見囡囡中中地, 30左右, 5'6"左右, 一頭鬈髮, 樣子唔錯, 眼大大, 美腿修長, 幾性感 !  
幫我除沿袍時竟然順手偷桃, 真係淫蕩鬼馬 ! 即刻偷柴啦!   
part 1 有力度, 位準, 唔錯!
part 2 RPP, 摸雀, 幾舒服, 之後問 ICE FAIR 好唔好?  我梗係好啦 ! 之後佢亦除衫, 只係cup 手波, 但身形唔錯,   然後在我背脊開始, 用冰慢慢點落 PP 同腳, 當然有經 ASS 啦! 再轉用暖水重複一次.....
之後轉身由 LIN 開始往下.... 一直到腳, 跟住當然係集中冰火炆雀仔啦 !  差 D 就忍唔住走火, 隨即上馬衝刺啦 !
最後梗係連珠爆發, 炮火沖天, *! 亦達高潮而緊抱我, 還有 "收音機" 添!     
大家緊抱左一陣至分開, *! 小心地幫我清潔, 之後她便執拾毛巾及事後物品出外及洗手....
本來做完想o係度訓埋, 點知當晚太旺, 暫時冇吉房做睡眠區, 連休息室都爆滿, 最終都係歸家往!    
*! 整體唔錯, 會返啅!

相關搜索目錄: 清潔
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +60 精品文章 2007-10-8 09:25
  • 白貓兒 威望 +60 精品文章 2007-10-8 09:25

前兩晚又身痕, 又上十樓幫襯 !   
都係好旺, 咪咪姐介紹 !& , 話 dup 得玩得, 身材高挑.... 咪咪姐通常都冇介紹錯! 照去馬!   
入房見囡囡真係幾高挑, 應該有 5'6" 左右, 鬈頭髮及肩, 睇落身材唔錯!   
Part 1 好夠力, 好少 bg 好似佢咁好力, 難得 !  推油時已經洗車底摸到硬晒!   
Part 2 問係咪做全套, 講真上親東湖好少唔開大, 況且囡囡 o岩 feel, 梗係去馬啦!   
除衫幫我 body時見囡囡波波都幾大下, 應該有 35C, 腳又夠長!       
錫佢時反應很大, 見佢腳趾都咪緊埋, 上馬後反應更大, 激戰連場.... 高潮時大力抱緊我 ! 真係好有滿足感 !!       
肯定會返 mark !  

引用:
原帖由 fitman 於 2007-10-20 03:38 發表

請問 "男士" 兄 !&番乜更    sound so attractive
!& 返夜更, 樣都OK架 ! 一頭鬈髮幾野性 sexy !             

引用:
原帖由 大波迷 於 2007-10-22 15:44 發表

終於試鱁 ! 過程同"成熟"兄講黈t唔多

果然係"有身材走肥"

樣子較普通,唔係我杯茶

"但少說話, 較靜!" 又唔係喎,由頭講到尾都冇停過 ! :lo ...
最緊要兄台玩得開心滿意啦!  有好野梗係大家分享啦!         

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 大波迷 於 2007-10-30 15:22 發表

"成熟"兄所言非虛!

不過樣子唔係我杯茶

唔介意係中女,相頭一般的話 !

的確係"dup 得玩得"

多謝"成熟" ...
有好料梗係大家分享嘛 !  心思思又想上去同 !& 再續前緣....          

相關搜索目錄:

前兩晚又骨癮起, 忍唔住凌晨2點幾走上十樓....  

沖完涼入休息室, 咪咪姐話今晚都幾旺, 差不多全部囡囡都做緊野, 問我等唔得得,
咁既然橫豎都係要等, 就梗係要搵個合心水架啦!
記得有位 C兄提過佢有個老相好招呼相當好, 話舊冧把係 (! 而家就改咗係 (^ ....
既然C兄有好料介紹, 一於試試, 咪咪 (^ 做緊野, 要等大約半個鍾, 都唔係等好耐姐, 一於去馬!

既然要等半粒鐘, 咁就一於飲番碗湯, 食番碟燒賣, 睇番陣波先....
飲完湯, 食完野, 睇咗陣波, 冇幾耐就話囡囡已經鋪好床, 可以入得房, 真係半個鍾度, 冇呃我!

入到房見囡囡已經鋪好床等緊, (^ 身型屬嬌小形, 走肥, 身型唔錯, 波波雖然唔算好大 (約34C), 但係碗型真波相當好揸手 (係o係第二park佢解除束縛後揸咗一輪波得出o既感覺), 樣貌雖然唔算好靚, 但微絲細眼, 一定好淫, 係我杯茶, 我鍾意!

講返一入房就先o黎一溫馨擁抱, 然後幫我除衫, 除衫時有乘機摸周周, 呢個真係係淫娃一名!

park 1 開初冇乜特別, 穴位準都算有力! 我地一見如故,過程有傾有講, 無所不談, 好似識咗好耐咁!
但係當佢騎上我背脊推油時, 我 feel 到好似有個鮑魚刷o係我 patpat 度磨, 我感覺到佢係除咗底底o既, 但當時我背住佢, 唔敢肯定!

話咁快進入第2 park, 佢叫我轉身, 我一轉身就見到佢原來真係已經解除束縛, 對波波形好靚, 雖然唔算好大, 但係好揸手, 手感一流!
佢抱住我, 用對波同我做 body, 由心口磨到落腳, 佢有用口幫我含同舔, 我的周周即刻扯到恆晒....
我亦有手指探穴, 話咁快出晒水, 佢反應好大, 後來佢話原來我摸到佢o既 G 點, 所以好 high!
見佢七情上面, 我已經忍無可忍, 即刻提槍上騎, 衝鋒陷陣, 佢就 high 上加 high, 大戰300回合後, 我終於"精"兵盡出, 大勝而回! 戰後我地雙雙緊抱一起抖氣回味!

我與 (^ 感覺相當合拍, 好有 feel, 所以一定會番啅 !!             

相關搜索目錄:
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2007-12-15 09:20
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2007-12-15 09:20

引用:
原帖由 大波迷 於 2007-12-14 16:38 發表

點解男士兄次次都食到好野既

睇薑S係出動既時候
大波迷 C兄, 我都唔係次次食到好野架!  只係有好野就一定出報告咋!
D麻麻地, 不過不失o既就費事提啦!

瘋狂如淫亂性派對

唔知各位C兄昨晚(應該係今朝16日凌晨 4,5 點左右)有冇上 10/F 東記呢?   

昨晚天氣凍凍地, 想沖返個熱水涼同蒸返吓, 大慨2點上去, 照舊沖涼之後到休息室飲碗湯, 之後咪咪姐按排咗 !&, 係舊相好, 招呼服務有保證 !
過程跟以往差不多, !& 依舊揼骨同搞野都咁落力, 依然野性十足! 我依然十分滿意!     

但今次出文並非主要出報告, 而係我完事後所發生的淫亂事件....      

話說我完事後例牌留低喺度訓, 但係訓到約莫5點左右, 突然俾一 D 夾雜起哄聲, 調笑聲, 歡呼聲, 類似叫床聲的淫亂瘋狂聲音所嘈醒....   
開初以為係附近房搞野嗌到好大聲 !  點知越嚟越嘈, 而且聽到係唔只一男一女嘅聲, 好似係成班男女喺度搞野咁聲, 而且好事無忌憚咁, 有歡呼, 有淫叫, 有男人喝彩聲, 仲聽到有個男人周圍拍門話 "食 Mum Mum".....           

簡直就好似 D狂歡淫亂性派對咁, 真係估唔到香港嘅大場都搞到咁狂野, 後來因為佢地實在太嘈, 影響到D留宿睡眠嘅客, 經理先至出聲干預, 事件先至得到控制,      但因為我好眼訓又唔想多事, 所以只係喺房入面聽, 並冇去查察佢地搞乜鬼....   

但聽聲音就真係非常之淫亂....   唔知當時有冇 C兄在現場身歷其境呢?

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2008-1-16 13:36
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2008-1-16 13:36

引用:
原帖由 大波迷 於 2008-2-3 15:51 發表
我又螺, 等我出鼣孎i,暖化一鴭O幾日既"口舌文字之爭"

呢度都係適宜出報告多D,搞D無謂野做咩野

講返轉頭,呢幾晚咁凍,唸住冇咩客啦,

點知上到去, 嘩 ! 咁多人既,唔係嗎 ...
@(  我都試過, 樣子算後生及甜, 整體表現都唔錯 !  絕對可以一試 !             

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。