推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

紫荊

原來close11:00pm,我仲10:30pm才到,令到靚靚技師遲收工,sorry sorry……我下次會早灠捸I大家都唔好遲啦……
本帖最近評分記錄

老闆娘,有事一問,我去做按摩,只想靜靜輕鬆一下,但出面曭B友大嘈吵啦!可否叫出面曭B友細聲攭O?以免影響他人,多謝幫忙。

多謝老闆娘回覆,希望以後有改善啦!

但有時太熟想關心佢,往往令自己一肚氣

我絕對有能力照顧佢,但佢唔想,我唯有尊重佢決定!只能多些找她聊天,及給多些貼士給她,以作支持!

但可能好快就冇機會再支持佢啦!我唯有祝福佢!

唔緊要!最重要佢開心,唔好遇到灟囍n鵀W就得!

唔好遇到唔好麉就得!

知道今日紫荊齞l大廈有人跳樓⋯⋯希望所有技師出入平安,包括妳!

對!能夠見得幾多得幾多,當你有機會冇得再見儭隉A可能已經後悔莫及!請各位師兄記得好好珍惜每段快樂時光,及尊重各位女仔⋯⋯有錢並不是大晒,互相尊重咁大家都開心,以及無謂勉強女仔解甲⋯⋯自問我連鶡鴗k技師都未摸過,但同樣每次都好開心!
本帖最近評分記錄
  • william01 金錢 +30 我很認同 2015-3-7 11:23
  • william01 威望 +30 我很認同 2015-3-7 11:23
  • william01 體力 +30 我很認同 2015-3-7 11:23
  • 水流柴 金錢 +23 我很認同 2015-3-7 11:11
  • 水流柴 威望 +23 我很認同 2015-3-7 11:11
  • 水流柴 體力 +23 我很認同 2015-3-7 11:11

我只不過當呢位技師係朋友,況且大家都叫自己麊B友幫手做part 2啦!

Sorry 大家,打少鱄茼r,正確係:大家都唔會叫自己朋友幫手做part 2啦!

我反而欣賞她的堅持,唔解甲,唔比抽她水,只有她抽我水,又或者她只是這樣對我,對其他人就唔知啦!

回復 4481# 的帖子

其實鶩茷Y⋯⋯⋯⋯⋯唔講得!我應承佢唔開名!sorry

如果要比一個期限同呢位技師朋友相處,我希望係一萬年⋯⋯但可惜我真係沒有太多時間啦!

剛才睇到某台師兄堅持要技師解甲才叫好,其實佢]有冇諗過孎獀v感受,袒白講,比得200或300蚊小費,又要比你呢樣,又要比你齞⋯⋯可否尊重一下孎獀v呢?真的想媽叉他⋯⋯大家互相尊重,大家都開心!
本帖最近評分記錄
  • 斯坦利 金錢 +20 我很認同 2015-3-11 10:45
  • 斯坦利 威望 +20 我很認同 2015-3-11 10:45
  • 斯坦利 體力 +20 我很認同 2015-3-11 10:45
  • william01 金錢 +30 我很認同 2015-3-10 23:57
  • william01 威望 +30 我很認同 2015-3-10 23:57
  • william01 體力 +30 我很認同 2015-3-10 23:57
  • 炸野 金錢 +30 我很認同 2015-3-10 23:32
  • 炸野 威望 +30 我很認同 2015-3-10 23:32
  • 炸野 體力 +30 我很認同 2015-3-10 23:32

Sorry,小弟才疏學淺,不明白你説什麼?

以前我通常兩至三個月就換其他技師,但今次我就支持呢個技師都好耐,因為我幾欣賞佢黻礅龤A所以我比貼士亦比其他技師多,以作支持!(有時多到她都説唔洗咁多謘^並且我對她跟朋友一樣,無所不談⋯⋯時間耐魕峈怞o可能有某些原因啦,大家開始疏遠了⋯⋯不過唔緊要,我亦會尊重佢決定⋯⋯好啦!再見啦!保重!後會有期⋯⋯⋯88

邊個技師我就唔講啦⋯⋯只不過我要去外國一段時間

我鰜蚽牯窐\,希望佢以後開開心心咁生活

就算你肥定瘦,我都只搵你一個!

可惜我只係一個過客,但都祝福你永遠開開心心!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。