推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[新裝] 俏佳人SPA

今日去此{,老闆娘笑面迎人,態度友善,好耐未試過spa鵀捘颾Q咁有heart去接待⋯⋯⋯女仔真係多到,靚到唔知點揀,最後都係揀個身形最靚最正!多謝你呢90分鐘鴽悝畬程,舒服到無得頂!最重要小費無壓力。多謝場主。

最搞笑剛剛同老友食飯,個老友昨天都去過,仲介紹此場比我,佢都有讚冇彈!俏佳人真係幾好,值得過2天返啅!

我仲見到主持人有花收,原來今天是咁特別日子,早知親自恭喜啦!下次開分店早瓥q知,鮮花,果藍一一奉上😄

今日心思思又上去俏佳人,嘩!點解咁多女仔,太多好難揀喎⋯⋯⋯最後試鬙新joey,joey真係好新,並且佢真係幾靚,身形仲好fit,part 1 K骨尚算可以而且佢好有heart(但仍有進行空間),推油又手多多,而且一定絕冇冷場,大家小心佢真係好多手謘Ipart 2 包你頂唔到5分鐘⋯⋯臨走時仲約定下星期再戰,希望下次可以頂過10分鐘啦!joey多謝你今日麊A務!

回復 172# 的帖子

原來係joanne場主,您好!有機會跟你聊天,真係開心,希望你公司生意興隆,財源滾滾⋯⋯⋯

今日又再試joey,一個字「正」
part 1 舒舒服服
Part 2 手法獨特
最重要小費冇壓力,過幾日,我相信自己又要幫襯!
本帖最近評分記錄
  • 水流柴 體力 +31 多謝分享 2015-12-30 10:34
  • 水流柴 威望 +31 多謝分享 2015-12-30 10:34
  • 水流柴 金錢 +31 多謝分享 2015-12-30 10:34
  • william01 體力 +30 我很認同 2015-12-29 23:50
  • william01 威望 +30 我很認同 2015-12-29 23:50
  • william01 金錢 +30 我很認同 2015-12-29 23:50

回復 193# 的帖子

師兄,我真情比夠200分!真係回味無窮!

主持人,是否公司改了電話?點解打唔到?究竟電話幾號?thanks

唔該晒主持人,34889076 好易記喎!

等我明天試試gigi,才出報告比大家。呢間場近排好多幼幼,有排先可以試晒!

嘩!咁多靚女,都唔知揀邊個?今次荷包出血啦!

今日終於試躐ngel,angel幾靚女,身材又OK,隻腳又幼又白,外觀一流
part 1 囡囡按功不錯,穴位準,推油正,尤其推條腰,一個字,「爽」
Part 2 開頭以為佢好斯文,原來佢好多手,好彩我死忍難忍先唔走火⋯⋯互動性又高⋯⋯其餘矕N等各師兄試下
總結:angel一定唔會令各師兄跌錢,但一定要小心佢對手,好勁!好勁!

嘩!咁多靚女⋯⋯今日荷包又要出血啦!

今日人才濟濟,揀都有排揀!

有次冇book等鬫n耐先可入房,自此一早book定較穩陣。由此證明,呢間場有保證,絕不會有跌錢感覺!

我都鬘3字頭鶩蚢q話,主持人好快安排,而且安排時間準確,值得一讚!

祝賀主持人生意蒸蒸日上,分店開遍全港九⋯⋯⋯恭喜恭喜

所以最重要互相尊重,切勿挑戰技師底線,咁大家都開心齱I

今日揀顪tephy,過鬫~第一見,估唔到又靚驉A因上次在大廳已經覺得佢幾靚⋯⋯⋯⋯⋯part 1,穴位正宗,手法獨特,尤其推油,真係越推越興奮⋯⋯part 2就更加唔洗講,成日睇日本推油片都想試某種姿勢,估唔到佢都識⋯⋯⋯我估自己過兩日又要再去啦!真心講句,正,正,正!

嘩!咁多靚女,早囓晶q話去book定先⋯⋯⋯

今日又要早鷷ook心目中鴾k仔先⋯⋯早book早享受

回復 485# 的帖子

Book鱁捸A已經按完啦!順利升空!出到大廳發覺孎獀v愈褶U靚,有兩個好正⋯⋯下次試屩虪揖!

我都未試過,要問歞啗陞D持人joanne先⋯⋯

嘩!又有靚女⋯⋯雖然未見過,但我一定要試試!手快有手慢冇!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。