推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

五月花 SPA

回復 15# 的帖子

歡迎

睇黎呢柸咖啡真係唔試唔得

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 2015五月花 於 2015-6-21 13:57 發表 大家好,今日返工同事有SaSa,MiuMiu,J0J0,陀地KK,DaDa
Coffee幾時返?

睇完差兄既報告,心思思上去會一會差兄口中既KK.
KK比人第一眼感覺有少少cool,長頭髮著住黑色緊身裙既佢,美好身型盡現,最初都有D擔心同呢位90後會有代溝,好彩後來發覺原來比佢個樣呃左,佢份人都幾吹得,全程有講有笑,可能佢係陀地關係,感覺特別親切。按摩手法雖然一般,但勝在肯學肯做,都算不過不失。推油手法溫柔體貼,小鳥依人,亦都順得人意,算有點意外驚喜。臨走果時見到充完電返黎既sasa,換左髮型既佢感覺非常清新,下次一於再會一會佢。
本帖最近評分記錄
  • messenger 體力 +38 ∼謝謝試後分享∼ 2015-6-25 11:18
  • messenger 威望 +38 ∼謝謝試後分享∼ 2015-6-25 11:18
  • messenger 金錢 +38 ∼謝謝試後分享∼ 2015-6-25 11:18

前排忙到抽筋,睇完咁多位師兄報告好似呢到越黎越熱鬧咁,都係時候上去探下彤彤美人,希望到時有緣可以見到師兄們一齊吹下水啦

忙左一排,終於抽到時間去鬆下,見Louie今期大熱,咪執輸,拿拿聲打比彤彤book定先。入房沖完涼後,終於見到傳說中的Louie了,身材唔錯,長腿走肥,斯斯文文,個樣真係幾得,唔怪得知會咁紅,part 1手勢唔錯,夠力,穴位亦準。推油手法柔中帶剛,非常舒服。part 2 溫柔體貼,配合度高。兩part都有高水準表演,加上人靚聲甜,唔怪得之有咁多師兄搵佢。
本帖最近評分記錄
  • messenger 體力 +40 我很認同 2015-7-30 07:47
  • messenger 威望 +40 我很認同 2015-7-30 07:47
  • messenger 金錢 +40 我很認同 2015-7-30 07:47

引用:
原帖由 v4015 於 2015-8-12 10:02 發表 尋晚終於有機會與Louie一聚,亦見識到差兄講既Louiestyle報告都唔寫啦,因為重點都唔係個屭鴩銋磥@個字就講曬:正
Louie真係唔錯,我都想再約可惜我份工好難就時間

終於有機會試到隻鎮八爪魚冰冰,鄰家女孩feel,佢比人既感覺一D都唔冰,成日都笑容滿面,正能量爆登。入到房遞左包檸檬茶比我,望望佢個樣即時諗起早幾年前果個檸檬茶廣告,當時真係忍唔住笑再出黎。同佢相處感覺輕鬆舒服,加上去骨技唔差,真係身心都幫我放鬆晒。其餘黈t兄之前都有提及過,我就唔多講啦,總之兩part都非常滿意。

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 ken19lam 於 2015-8-18 15:38 發表 白紙,要不要等下先!
等下先......到時會唔會又要輪籌先

偷得浮生半日閒,難得今日早收,拿拿聲打去睇下有冇房,望下報名表水晶返左黎,之前其實都做過一次,印象幾好,可惜無緣再聚,今次當然唔會錯過啦。冇見一排,身型比之前更fit,穴位推油仲keep住相當好水準,認真抵讚。真係唔知佢去左邊到深造,手指輕彈全身慢遊,未轉身都差D頂唔順。最後都係比佢好快ko左,希望佢今次可以留耐D,可以比我再挑戰佢啦。

相關搜索目錄: 水晶

回復 380# 的帖子

睇黎kk加eva呢條單Q應該冇得輸

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。