推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

45 12
發新話題

NowTv新聞及財經台女主播記者 - 饒慧珊

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2015-11-5 12:03 發表
5-11-2015 now午間新聞 12:00noon-12:20noon
慧珊回歸,正 ,佢呢個look幾似趙海珠

其實細Sandy大約幾多歲?

引用:
原帖由 angelbellebelle 於 2015-11-5 16:38 發表
same as 天真茵
又估唔到喎,我以為佢大過美茵

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2015-11-10 16:26 發表
有女人味
Agree,不過Stella仲有女人味 ,
小Sandy長髮look又幾襯佢

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2015-11-11 10:25 發表
How about short hair look?
各有各好,短髮就cute D,但長髮靚D

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2015-11-13 22:23 發表
今晚環金打定輸數
睇黎都係Heidi和Kason一同主持這一晚的環球Flipboard

Heidi 周一晚主持環金前都由褲換成裙
唔俾 Audrey 專美
小 Sandy 又有冇呢個本事呢?
( ...
睇個款呢排環金唔荒有睇頭,始終呢排卡臣主力返夜,
Lovely Ship返完一晚332夜今日又失蹤

引用:
原帖由 barthezwaichi 於 2015-11-14 15:04 發表
佢清減咗好多,不過連佢都回巢,我至愛HFiona會唔會都回巢呢?
都要睇下Now果期是否請人,
不過Now似係一換一,Now請人意味個期有人
轉職或離巢

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2015-11-14 19:28 發表
I also hope Fiona back to NowTV
都係個句,最好調哂D男主去333(李生例外),
換返多D女主做332,
唉,呢期不論星期幾,332早,中,夜更都總有一個男主坐陣,
搞到Pretty Ship,Belle又少左出332,認真無趣,
好在So So呢期固定返早晨朝早仲有睇頭D

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2015-11-14 22:12 發表

Heidi 晚晚環金著褲
加上環球Flipboard一五都係男人踩場
專友自然熄機唔會錄低

最好調埋李生去333
女主港股交易日做332要有全身
So So 朝朝都著褲
調埋李生去333當然最好,但聽聞李生唔熟財經,
所以呢期夜晚都係睇兩眼見唔對路轉台或熄機算

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2015-11-15 18:58 發表

其實,在加入333前,Heidi同Candy基本上都係財經唔得
李生唔做財經可能出於個人需要
尋日(Sun)終於似樣好多,除左朝早係陳生外,
其他中,夜更全女班,好耐都無試過,
夜更仲有Sweetly Ship ,
希望今晚都會有Lovely Ship啦

好少見小Sandy笑得那麼燦爛,其實佢把聲都唔錯

請問師兄第二張相小Sandy隔離那位女主是誰?當時我應該仲未裝Now

引用:
原帖由 katbbkillsme 於 2015-11-24 14:53 發表
audrey is the next
師兄講笑咋,美茵都走?
現代台(尤其332)已經越來越少女主,
越來越常見男主坐陣

唔係想學Cable男主化呀

引用:
原帖由 andymaldini 於 2015-11-24 22:18 發表
唔怪得之前傳小小超係。。。。。
唔明,可否解釋一下?小小超是誰?

引用:
原帖由 keith2012 於 2015-11-27 23:01 發表

的確佢係靚女咗好多
同以前都差幾遠
女仔始終十個有九個都係長髮靚D襯D

引用:
原帖由 PLKLSP 於 2016-1-25 21:12 發表
原來剛過去這周日全日出了4個男主播,女主播得small Sandy一個
4位男主播要於嚴寒的日子上班
都算奇景,所以個日夜晚都無意欲睇

PS:無記錯個日得李生無出鏡

今早(22/2)見到細Sandy做333交易時段主播(升左職?),
但最近唔見左So So出鏡,希望佢唔係離巢,

PS:Karson做朝早港交所記者

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2016-2-22 20:34 發表

唔敢講升職
So So初做環金時都冇升到職
(其他主播初做環金時都係升左職)
我反而希望小Sandy做環金主持
以細San淡定表現應該好快做到環金主持

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2016-2-29 22:15 發表

Hope the leaver is not Lady So So
但So So已經無出鏡起碼一星期,恐怕那人好大機會係佢

昨晚細Sandy做返332夜更,反而唔見左教主

PS:睇怕So So好大機會已離巢

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2016-3-2 10:09 發表
好彩唔係Audrey
放心啦,今朝先睇到美茵出鏡報新聞 ,
而家佢好似變左長早專員

Heidi和Candy而家一個返早中更,一個返夜更

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2016-3-2 21:03 發表

唔通Heidi同Candy是旦一個會走?
BTW,Lady So So 應該係走了。

是日(7/3)靚So終於出返鏡做332早更,靚左又斯文左

呢排332,333都唔見細San出鏡,放大假?
另外今日(20/4)見返 Pretty So出鏡做332早更,
睇來佢應該轉左做Part Time

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2016-5-9 23:33 發表

多謝支持!
最緊要係小Sandy會繼續騷腳
一改332呢個保守打扮
Sandy要keep住返333夜更先係,不過機會不大,
但332就反而早中有睇頭過夜更,
早晨有教主,早中就主力美茵,靚So或Jenny ,
333有Stella做朝早港交所 ,
但332夜晚呢排成日見chok王

45 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。