推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

112 12345
發新話題

NowTv新聞及財經台女主播記者 - 陳潁楓

總覺得佢有D韓國人feel

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2015-4-3 10:32 發表
Why?
D眼神似

引用:
原帖由 katbbkillsme 於 2015-7-9 11:32 發表
i support lovely smart beautiful young anchors
唔怪得你鐘意阿Belle,Ship Ship

引用:
原帖由 jackho701 於 2015-7-14 10:32 發表
放假? 離職?
唔係呀,近排Stella返夜更多

我估下個做港交所記者好大機係Stella,

除左Stella,呢排池生都唔見左,雖然一向對男主興趣不大,
但中肯D講,計整體性佢算OK,睇佢好過蔣生!

我的Now男主排名:
黃生>池生>李生>蔣生

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2015-9-4 11:34 發表

今日係捉左池生做記者
池生下午做股脈
最好333的交易時段換哂做男主,332變全女班就正

引用:
原帖由 andymaldini 於 2015-9-5 15:08 發表
晚間新聞換左 楓楓,Joyce 行孖咇就好
但Joyce而家好似極少返夜更!

今個星期六已經算似樣D,
起碼唔會好似上兩個星期六那樣大半日全男班,

朝早更:Belle
早中更:鞠鞠,蔣生
夜更:So So,池生

PS: Stella仲未歸隊

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2015-9-18 18:58 發表
Stella 應該做左財記
未,是日上午港交所記者係黃思行,下午就長進,
不過今個星期Stella返中更多!

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2015-9-18 21:42 發表

早前池生333嘛
新聞智庫都係池生

Stella報咁少332,唔通...
Karson呢排做333股市脈博,
不過我都估緊Stella會唔會下個做港交所記者,
但論入職先後應該是美茵做先

引用:
原帖由 andymaldini 於 2015-9-22 22:59 發表
楓楓幾時扎馬尾丫
Stella呢兩日個髮型都好襯佢呀

引用:
原帖由 andymaldini 於 2015-9-29 22:35 發表
楓楓更 靚
Agree,佢完勝鞠鞠,想睇Stella+Ship多過Stella+鞠鞠

引用:
原帖由 katbbkillsme 於 2015-10-2 08:15 發表
i love her 女人味
呢排Stella的確靚左又比之前有女人味

Stella真係越來越靚女 ,
請問有無人知佢今日是否做埋上午港交所記者?
因為睇圖見Stella今日返332的時間同Lovely Ship上星期返既幾乎一樣

PS:希望Pretty Ship今日繼續返夜啦,夜晚唔好好似上星期那麼無睇頭

今早(13/10)開333睇原來Stella真係做上午港交所記者 ,
頭先約9:12分So So介紹佢個下都食左螺絲(可能講慣左Olive) ,
9點半就睇Stella表演 ,
唔知幾時到美茵呢?

Stella笑得好sweet好靚女

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2015-10-16 08:25 發表
靚左
Agree,加上呢排笑多左(尤其做港交所記者時)

Stella呢排多左笑容(尤其做港交所時),正

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2015-10-28 07:52 發表
lovely Korean
Pretty Stella呢排女人味直逼Lady So So

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2015-10-28 10:27 發表
但過不到Joyce, Kay and Audrey
美茵係靚左,但個樣始終比較baby face,好難話佢有女人味 ,

332班女主(我只講我比較留意個D),我覺得有兩類Style(排名不分先後):

比較有女人味個類: Joyce,So So,Stella,Mimi

可愛/Sweet/Baby Face個類: 美茵,Ship Ship,Belle

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2015-10-29 13:48 發表
咁Kay呢?
都係比較有女人味個類

請問這是否Stella第一次做新聞智庫?

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2015-11-11 07:49 發表
but she is still pretty
Agree,Stella靚左好多,又多左笑容,絕對拍得住Belle

Stella和另外兩陳(美茵+Ship Ship)都越來越靚女,三個靚陳都不容忽視

引用:
原帖由 joserivaldo 於 2015-12-3 01:34 發表
when all back again
Stella個長髮型是否all back都一樣靚女,
佢天生麗質無得講

引用:
原帖由 joserivaldo 於 2015-12-5 01:38 發表
早幾日問幾時all back返,今日即刻all back仲俾我響稅務大樓見到真人
師兄真好運,Stella真人肯定好正啦

112 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。