推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

123 12345
發新話題

NowTv新聞及財經台女主播記者 - 丘靜雯

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2017-2-5 23:31 發表
佢成日好似好嬲咁
丘小姐個樣好惡,希望佢日後多返D笑容

坦白講佢笑個樣都算OK嘅

引用:
原帖由 JaceYiuHK148 於 2017-2-15 21:26 發表

好核突,奇寶蕭恆好過佢!
未至於瓜,雖然Angry丘唔算我杯茶,但都寧願睇佢好過睇男主,
蕭生只係好過同台的李生,林生,332的三大極品男(木獨佬,Chok王同極品曾)

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 能九九 於 2017-2-20 12:55 發表
nowtv 近年專出黑面神
點都好過個3位極品男主

引用:
原帖由 JaceYiuHK148 於 2017-2-26 12:30 發表
惡人丘呢牌無出現!
27/2做返332早晨,又拍住木獨佬,超不爽,又要熄機

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2017-2-27 23:41 發表
真係靚女左
好少少啦,但佢拍檔唔掂,木獨佬做333一D都唔木獨,
同做332真係兩個樣

引用:
原帖由 PLKLSP 於 2017-3-3 21:48 發表
Which one is prettier, Nicole or Jasmine?
一定係Jasmine

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2017-3-21 10:41 發表
She is so pretty now

Now TV盛產年輕貌美的女主
但都好多極品男主

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2017-4-2 23:32 發表
She is one of my 御妻
港龍兄越來越多御妻

引用:
原帖由 JaceYiuHK148 於 2017-4-3 21:13 發表
最恐怖組合:極品配惡人
平心而論丘小姐已比最初好左唔少

Nico終於拍返個似樣的拍檔,拍Handsome Sunny好得多

其實Nico把聲聽落幾得意

PL兄甘鐘意Cap條極品Chok王嘅圖上來,
佢好like條極品?

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2017-4-20 07:58 發表
pretty lady with pretty legs
朝早有靚賢,夜晚有靜雯

靜雯首次上環金?

尋晚眞係超不爽,靜雯眞正Solo時段得1830同2300,
1900同2200俾條極品霸哂 ,
睇怕呢排1900同2200都係高危時段,
只係出3大極品邊條

PS:Handsome Sunny同霖哥唔係主力333就返左日頭

引用:
原帖由 PLKLSP 於 2017-4-27 21:43 發表
但Sam哥經常被人踢落港交所
好事,佢又唔睇得又唔聽得,無謂派佢做早晨或夜晚黃金檔

引用:
原帖由 PLKLSP 於 2017-4-27 21:43 發表
但Sam哥經常被人踢落港交所
佢紅日成日做返332

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2017-5-4 22:10 發表

其他人係咪死晒
呢個台就係甘,越極品個D就越高出鏡率,
所以而家主要只睇早晨,
夜晚想睇靜雯成日都撞極品,超不爽

引用:
原帖由 angelbellebelle 於 2017-5-6 00:24 發表
viu台0000丘丘solo
甘夜,如果女主Solo平日1900,2200先最精彩,
不過平日這兩段時段變左男人時段,預左熄機

引用:
原帖由 angelbellebelle 於 2017-5-8 00:24 發表
神態少少似belle
反而覺得靚賢似Belle多D

引用:
原帖由 angelbellebelle 於 2017-5-9 12:06 發表
越黎越識做有前途
靜雯,靚賢,Esther都好識做

引用:
原帖由 PLKLSP 於 2017-5-15 00:03 發表
母親節全日都是女主播
平日甘樣我仲happy,不過我知機會好微

引用:
原帖由 PLKLSP 於 2017-5-24 21:40 發表
You have so many goddesses
港龍兄見一個愛一個(女主)

引用:
原帖由 PLKLSP 於 2017-5-30 03:36 發表
penalty should be very satisfied
Of course,時事九點仲難得雙女主,
唔使見到D眼冤極品男。

123 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。