推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

45 12
發新話題

NowTv新聞及財經台女主播記者 - 饒慧珊

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2016-5-11 00:13 發表

HEIDI本身就已經悶爆
恕我直言,Heidi把牛聲都幾極品下

引用:
原帖由 0000000 於 2016-6-2 20:37 發表
又李臻
基本上平日好難見唔到chok王報新聞,出鏡率奇高,
真無癮 ,
而家睇朝早最穩陣,一係夜晚計住時間睇Jenny

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2016-7-22 23:41 發表
22-7-2016 股市脈搏
師兄眞眼利,原來卡臣無離巢,只係主力333股脈

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2016-8-22 23:23 發表
影到咁密實
有教主我就滿足,好過出男主呀

引用:
原帖由 ksreporter 於 2016-8-26 16:15 發表
睇女的話不如係屋企叫你媽媽同你家姐妹妹除曬衫俾你睇好過啦, 睇新聞台都唔係睇新聞咁睇黎做乜
講野使唔使那麼盡,連人地屋企人都講埋,
我尊重你個人意願,但唔好拉埋人地屋企人落水,
你睇男主無所謂係你既事

利申:現代台堆男主除左黃生,吳生OK外其餘幾個我完全唔like

細Sandy生活照似乎靚女過主播look

引用:
原帖由 PLKLSP 於 2016-10-7 23:00 發表
Chok樽周一至周五都主持時事全方位,而且5日都有做環球薈報
今個周六周日應該都見不到Chok樽了
係就最好,全332出鏡最多隨時係Chok王

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2017-4-25 21:29 發表

NowTV 還我 Lady So So
Agree,我都好掛住靚So,樣靚聲又正,仲有可愛靚Ship都係

引用:
原帖由 andymaldini 於 2017-5-2 23:34 發表
其實細Sandy把聲都幾難聽?
一般啦,又未致於難聽,
現代台來講,極品曾認第二,無人敢認第一,
佢而家仲做埋輪證,死未,

不如講下邊個靚聲仲好,而家個堆男就Handsome Sunny,女就靚賢

引用:
原帖由 kalok828 於 2018-1-11 21:50 發表
左邊靚姚子羚定右邊靚Sandy慧珊 ?

我覺得姚子羚正D

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2018-3-10 18:47 發表
小Sandy生日?
九成似係,仲要企中間

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2018-7-10 02:59 發表
原來佢係姚子羚個妹
甘姚子羚靚好多

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2018-7-23 02:03 發表
望望下真系有d姚子羚feel
子羚靚好多

Sandy做主播無乜笑容,笑返多D就靚D

引用:
原帖由 donaldfu 於 2019-1-11 12:05 發表
姚子羚呀妹果然樣靚身材正
各花入各眼,我覺得家姐靚D

引用:
原帖由 0000000 於 2019-1-25 23:43 發表
又有你樽
好難無Chok李,不嬲佢出鏡率奇高,
鬼叫佢淨做332

引用:
原帖由 ALEX_YSL 於 2019-7-19 15:17 發表
以為佢冇做,終於會返黎了。
佢主力333啫

引用:
原帖由 tony1997 於 2020-3-30 15:03 發表
係咪冇做咁耐唔見人
要睇定D先,呢排可能疫情關係332,333都少左主播出鏡,
唔止Sandy,連靚賢,Ceci都好耐唔見人,
更見男主出鏡率高,黃生我OK,但木獨大叔就眞係見一次熄機一次

引用:
原帖由 11212t 於 2020-5-4 19:12 發表
姚子羚靚好多
Agree,Sandy唔笑其實較普通

引用:
原帖由 heero 於 2020-10-9 23:26 發表
10/10/2020 深宵新聞
超難得Sandy報道深宵新聞
又係似替工多,佢同Stella而家都做333多過332

45 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。