推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

五月花 SPA

好想搵coffee

引用:
原帖由 messenger 於 2015-7-2 20:13 發表 心動不如行動
下星期去!

尋晚終於都上左去見識一下五月花。

上到去,老闆娘笑容滿臉,待客之道可算一流,對著我呢D生客都冇話招待不周。
囡囡就冇得揀,不過我都任得佢介紹,諗住冇所謂啦,你揀人人揀你。
地方好好,舒適整潔。

入黎既係MiuMiu,佢態度親切,但唔多野講,唔知老闆娘係咪識睇人,唔多野講其實岩晒我。
佢話佢來自東北,實則小弟東南西北都唔識分。樣貌呢,各花入各眼,我覺得幾合眼緣,身材幾好,唔肥唔瘦。

按摩舒服,其實我都唔知點為之好,舒服就得。跟住落黎既 part 2,順得人意,就最得人鍾意。
總括黎講,MiuMiu 係好適合D第一次上去,又驚驚青青個 D 巴打,佢溫柔唔黑面,照顧到初哥既心理需要。

臨走淨係掛住望老闆娘個靚樣,仲幾乎整爛佢度門,真係罪過,希望冇爛到,係度同老闆娘陪個不是。

應承你下次再黎。
本帖最近評分記錄
  • messenger 金錢 +50 感謝分享 2015-7-8 10:56
  • messenger 威望 +50 感謝分享 2015-7-8 10:56
  • messenger 體力 +50 感謝分享 2015-7-8 10:56

引用:
原帖由 messenger 於 2015-7-8 10:58 發表
ahluka兄坐言起行,可惜未能嘆到coffee吧。老闆娘的用心待客之道真的令人感動。

MiuMiu來自東北,師兄覺得她像韓妹嗎?「按摩舒服,其實我都唔知點為之好,舒服就得。」......很同意!不用理她用什麼手法,按 ...
師兄,佢好似話係哈爾賓...咁佢又係幾順得人既!

引用:
原帖由 ken19lam 於 2015-7-8 14:55 發表
謝謝老闆熱誠款待,真是滾動
介紹的MiuMiu的確唔錯,
斯斯文文,算幾Open,
親切笑容,過程中亦幾健談,
推patpat估不到還

尋晚再到五月花,多謝桐桐既熱情款待,令我呢類不太經常光顧、半生不熟既客人,亦有賓至如歸的感覺。另外當然要讚由桐桐推薦既kk, 小姑娘年青貌美,慢熱但熱誠有禮,聊天時感覺真致不虛假做作,實在能撫慰一眾寂寞過客的心靈,呢種可能就係之前師兄所講既女友feel......最後,我地既話題就結束鷇i擊的巨人之下......
本帖最近評分記錄
  • messenger 金錢 +38 ∼我很認同∼ 2015-9-5 11:06
  • messenger 威望 +38 ∼我很認同∼ 2015-9-5 11:06
  • messenger 體力 +38 ∼我很認同∼ 2015-9-5 11:06

再訪五月花實錄

放工後身心俱疲,百無聊賴咁喺尖沙咀亂逛,心想倒不如上去享受一個鐘既歡愉。今次係第三次到五月花,相隔上一次原來只有5日......

於是拎起電話,問問有冇房先,聽電話既應該係桐桐:
我:請問......依家有房嘛?
桐桐:有呀......你幾位呢?
我:就一位。
桐桐:有房,你上黎啦。

其實一直到今次,我都係採用呢種即興方式,亦冇指定技師,每次都由桐桐階D意,頭兩次運氣都唔錯,唔知今次又會點?

上到五月花.....

桐桐:咦?X哥,乜係你呀?
我:唔好叫我X哥啦,話唔定我細過你.....
(其實對於我呢種一向冇乜存在感既人,見過兩次佢竟然記得我叫咩名,真係都幾開心,亦實在好難相信佢會對人招呼唔好,因為我⋯⋯依然係一個半生不熟既客黎。)

入到房,桐桐拎左杯水入黎......
桐桐:點呀?今次想搵邊個呀?
我:車,次次都你幫我階D意架啦,我邊有發言權。
桐桐似乎捉到我條路,笑笑口咁話:MiuMiu喺度喎,你想唔想搵佢?
(佢竟然記得,實在令我出乎意料......)
我:哦?好,緊係好,上次上黎都撞唔到佢。
桐桐:好啦,你沖涼先,轉頭黎!

對於店主記得客人既喜好,無論喺各行各業一樣適用,但係真係估唔到,我只係黎左3次,桐桐竟然記得咁清楚,實在難得。

MiuMiu入到黎,差不多成兩個月冇見過佢,佢依然明艷照人,長髮披肩,貼身T加短裙,身段長腿表露無遺,少不免同佢聚舊一番,自相識而相熟,感覺更真實,唔怪得有師兄講話鍾意搵同一個技師,呢種感覺的確會令人回味。

服務質素依舊高,溫柔體貼,配合佢唔咸唔淡既講東話,令過程增添唔少樂趣。

最後埋單,頭兩次我都放低齊頭走人,今次唔知點解桐桐係都要找錢,仲找多一舊水,唔通有折頭?當然,最後都比返佢.....
本帖最近評分記錄
  • william01 金錢 +30 多謝分享 2015-9-10 10:49
  • william01 威望 +30 多謝分享 2015-9-10 10:49
  • william01 體力 +30 多謝分享 2015-9-10 10:49
  • 水流柴 金錢 +31 多謝分享 2015-9-10 10:19
  • 水流柴 威望 +31 多謝分享 2015-9-10 10:19
  • 水流柴 體力 +31 多謝分享 2015-9-10 10:19

引用:
原帖由 messenger 於 2015-9-10 13:07 發表
認得師兄還能夠說得出你的名字,的確很窩心,相信她會盡力安排得妥妥當當的。

我只試過Miumiu一次,上去每當見到她也回報我一笑。
對,差兄,的確窩心得緊要.....難得佢有咁好既記性!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。