推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

銅鑼灣又再泛起「漣漪」

昨晚初次上去小試45分鐘

引用:
原帖由 messenger 於 2016-1-6 09:18 發表

45分鐘快速喎
試了誰?
因為約左人,有一個鐘空檔,見到佢有45分鐘就即刻打電話去開齋啦
無指定邊位技師,抽左個叫YOYO既

師兄有看短訊嗎?

初生之犢

自己心動左一排,係度睇左一段短時間,亦都請教左師兄們。
昨晚,機緣巧合下,終於獻出左第一次...
原本約左朋友,正常情況下既我應該係會剛剛準時趕到。但昨天好奇怪,路路暢通,早了一小時到,眼見機不可失,即時諗起最近的,就是這裡,一問之下,原來有45分鐘選擇,簡直是PERFECT MATCH,就即刻扑鎚(收線後先記得無講想約邊位技師 )
心急的我以光速步伐直衝上去,LIFT都唔等就行樓梯上去。一開門,咦,睇鐵打既!?再番看地址...OH SHIT 上錯大廈...
去番岩地方後,便帶我入去先行梳洗,眼見環境企理,唔錯。不計帶我入去的那位,共有三位在休息,但沒詳細觀察
梳洗後,技師很快就入來了,由於沒指定技師,果刻有點緊張,不知入來的是怎樣...
一開門,看一看,一位個子不高,長髮配上一條黑裙既技師就在眼前,由於佢知道我只做45分鐘,所以亦建議踩踩背,鬆一鬆就差不多了,我亦沒異議,由她決定。一路上都有輕鬆對話,一問下之下,芳名YOYO。之後在她帶領下很快便進入溫馨旅程,沿途由她主動帶領,配合度高,很快很快便開心完結旅程了。
離開前亦贈予我小溫馨,感覺良好,有點窩心。

但失敗地沒留意其他技師,突然好似無左下一次既目標
本帖最近評分記錄
  • messenger 體力 +50 謝謝處男報告 2016-1-6 13:12
  • messenger 威望 +50 謝謝處男報告 2016-1-6 13:12
  • messenger 金錢 +50 謝謝處男報告 2016-1-6 13:12

引用:
原帖由 messenger 於 2016-1-7 09:47 發表
謝謝Debut兄的詳細報告
還以為Yoyo沒做了
去年我有試過她兩次
的確由她帶領入戲
合演衝上雲霄樓上骨版
YOYO不是帶著青澀的味道,我覺得她是帶著一種偏向成熟既韻味
比較主動,的確令人回味

引用:
原帖由 messenger 於 2016-1-9 09:21 發表

呵呵!Yoyo具成熟女性之韻味
但都是後生女呢∼

收到消息又有位新人Carrie
今次的她不是限量版了∼
又有新人...
師兄講果幾位我都未試,邊試得到咁多呀
番唔到轉頭啦留待師兄報告新人

引用:
原帖由 messenger 於 2016-1-19 10:10 發表

幾乎平均隔日就有新人
我也無能為力試得切
都要留返quota番做架
淇淇仍未試
都想番嘜Yuki, Sasa
也想與Yoyo聚舊⋯
我資歷咁淺都覺得試唔切,更何況師兄呢

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。