推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

過檔無線新聞首席女主播 - 李文欣

而家唔算好靚 但比之前好左唔少

唔好話D衫老土 佢個樣都老土 點扮都唔靚

李文欣執極都唔靚

睇見人地李淑欣溫文有禮 樣子可愛 清純
睇見呢件大嬸不禁....

引用:
原帖由 phyphylam 於 2018-4-19 01:46 發表
李淑欣>李曉欣>李文欣
佢除左老土同年紀贏左李淑欣 李曉欣外
其他全部輸0-10

唉... TVB 不如高價換入李淑欣入尼啦
人地樣靚聲甜 呢件大嬸粗聲粗氣...

捱埋今個禮拜就算 唔該下星期一換人

引用:
原帖由 0000000 於 2018-4-26 09:47 發表
同李曉欣交換位置啦
我都好想李曉欣做番anchor

捱埋聽日唔該換走哂德國采同李文欣
捱左2個月 好想死不過2個月未夠時間換人
懷念羅鈺文 鄭萃雯 林小珍

不如大台請李淑欣做香港早晨好過

引用:
原帖由 benbenben123 於 2018-9-30 13:43 發表
佢係唔係考左政務主任?
衰左呀...

好心武測天畀鄭伊善 陳佩霞/賴凱靖好過
引用:
原帖由 0000000 於 2018-12-4 11:29 發表
4/12/2018 武測天 #1

Alison有做但最怕呢件大姑先係主角
引用:
原帖由 0000000 於 2018-12-4 17:13 發表

Alison都有份做

都仲係J唔落
又係一件頭衫同太濃妝

考好AO早日走人 無謂大家辛苦
引用:
原帖由 ALEX_YSL 於 2018-12-30 16:05 發表
祝佢早日考到AO 成功。

文欣腳好粗 同埋個妝太濃
引用:
原帖由 0000000 於 2019-4-15 08:44 發表

呢個故仔未完,下星期仲有

不過文欣全身都係唔靚

因為佢係德國黨羽D狐群狗友
引用:
原帖由 solar3210 於 2019-4-28 01:54 發表
點解無線最近咁耐都唔玩晨早新聞鴾k主播睇佢真係睇到好悶佢點解可以坐到呢個位咁耐謏馴唔明白

終於文欣冇以前咁象腿

佢不嬲唔係親切...
引用:
原帖由 ivanfung 於 2019-10-16 13:47 發表
文欣升鷘齒身茪H不同了,開始無咁親切

其實佢太大舊著乜都好難靚
求其有件衫有條褲就算
即使濃妝都吸引唔到人
引用:
原帖由 penalty_pick 於 2020-5-17 21:26 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****

我雖然唔鐘意佢 不過佢應該好過德國采
引用:
原帖由 heero 於 2020-7-22 12:02 發表

定係想做德國采2.0? 自己控制更表多D出鏡率?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。