推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

現為自由身工作女記者 - 林善懿

引用:
原帖由 batxhim00 於 2019-5-19 14:37 發表

人有選擇...唔使發咁大脾氣啊?
佢冇得選擇,只可以茼袢殿u裙

肉絲圖例如圖下顯示
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

精髓係對薄肉絲到

一件有絲,一件冇絲

大公無絲

唔肯打對肉絲,
你整對黑絲尼望鼣ㄕn呀
裸腳真係

候生女都係唔鬼識欣賞肉絲

引用:
原帖由 cchseanhk 於 2019-5-24 21:13 發表
大公無絲善姨又來鳥!舊年夏天佢日日都有肉絲,今年欠奉!
只可以講句
今時唔同往日

話時話近排有個叫《背包女行II》既無線節目當中有個女藝人有茼袢楚A有冇人有留意?
本帖最近評分記錄
  • kannus 金錢 +10 多謝分享 2019-5-25 16:15

引用:
原帖由 kannus 於 2019-5-25 16:13 發表
多謝師兄分享!條女好鍾意著肉絲,超好J!上佢instgram有好多圖
唔好話我唔益你地
條女個名叫梁凱晴
kannus兄覺得條台灣妹如何?
對肉絲好似幾薄

對腳真係好正
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

CE係唔係咁絕情,茪@日肉絲都唔鬼肯

梁凱晴正d

繼續大公無絲,令人失望

繼續大公無絲,令人失望

繼續大公無絲,令人失望

善懿終於買番對肉絲

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2019-6-17 11:42 發表

馮德雄指示媚姨下令全體女主播要著絲襪出鏡 又想性騷擾
唔鬼得CE塊面黑唒禁款

都係鶗y,大公冇(肉)絲,令人失望

繼續大公無絲,令人沮喪

肯茼袢楚A就咩事都冇啦

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2019-7-15 00:00 發表

茼袢楞Y尊嚴問題 , 不可亂
上年今日都肯荂A唔明點解今日唔肯

佢對肉絲好撚淫

大公無絲,成何體統

社會氛圍所致,別冇他法

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。