推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

30 12
發新話題

[原創] 分享老婆暴露H日常1 加相#61 (update 12/3)

分享老婆暴露H日常1 加相#61 (update 12/3)

同老婆出完街返屋企,手痕影左老婆換衫相,然後就過去攬住親熱一番

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 克里斯 體力 +30 小小見面禮 2021-3-9 22:17
  • 克里斯 威望 +30 小小見面禮 2021-3-9 22:17
  • 克里斯 金錢 +30 小小見面禮 2021-3-9 22:17

各位咁眼利 咁都睇得出上圍大唔大😂😂

我淨係諗住重點放係t back到XD

回復 19# 的帖子

冇啦     清唔到幾多

引用:
原帖由 十年之後 於 2021-3-7 22:44 發表
出街唔打底?裙都唔洗除,直接後入
睇老婆心情同襯咩裙啦
個次條裙會間唔中就縮上去,打底褲好易露出嚟
都係架,有時都會裙都唔除,拉起就條裙就入

引用:
原帖由 funnyliu 於 2021-3-8 08:18 發表
阿嫂好sexy!  加埋條T更加勁
以前好少著T 慢慢調教 , 依家成櫃桶都係T back

引用:
原帖由 nonhumanity 於 2021-3-8 10:18 發表
我朝朝都趁我老婆換衫那時, 隊@, 然後自己起身換衫
有時手多引唔住做埋先返工,
結果遲到要搭的士XD

引用:
原帖由 rainrainday 於 2021-3-8 15:00 發表
果條底底真係殺死人 身材好到不得了
其中一條 仲有成櫃揀

引用:
原帖由 J.Cruz 於 2021-3-8 22:56 發表

有冇得睇下?
尋晚老婆著左呢條黎引誘我 襯返工老婆唔係隔離 share左先

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 44# 的帖子

有咩好玩XD.

引用:
原帖由 funnyliu 於 2021-3-9 08:23 發表
著T真係引死人
真係會上癮 所以成日都叫老婆買,扮晒俾佢換新款,又可以滿足自己

回復 49# 的帖子

係到傾都一樣,講多幾句可能又影到兩張呢XD

引用:
原帖由 J.Cruz 於 2021-3-9 23:50 發表

阿嫂身型好靚, 仲有冇多D?
多d邊類型好?

引用:
原帖由 rainrainday 於 2021-3-10 00:24 發表
阿嫂真係好fit 。。。。。。。
所以成日都都佢引死

搵番張之前新年休息影既相個晚都好夜下,沖完涼hea緊 老婆個FD 打黎話係我地個屋苑拜完年 順便過嚟吹下水
老婆見得佢女仔FD過嚟就冇換衫,家居look

引用:
原帖由 一代新人 於 2021-3-11 16:46 發表

我都好想上去拜年呢
同個fd 傾左差唔多成個鐘,轉頭佢男友都打完牌過咗嚟
老婆都醒,佢黎之前去著返件外套
不過兩個女仔可能飲左兩杯,都傾得勁開心,兩個動作又大,郁一郁都有唔少野𥄫
反而之後個FD 條短裙愈縮愈高,成程都望到佢條底底

仲有兩張未著外套影既,會唔會更加想拜年呢

引用:
原帖由 nonhumanity 於 2021-3-12 12:43 發表
以前日日有得睇, 現在無得睇了..... 歲月催人
回憶總是美好。有玩過已經夠啦

引用:
原帖由 442a 於 2021-3-12 12:47 發表

美人妻, 又識引誘老公, 索到爆
成日俾佢引死

引用:
原帖由 唯威喂 於 2021-3-12 15:41 發表
阿嫂著成咁,人地男友都睇到硬
好彩我都𥄫番佢女友條蕾絲底底姐

引用:
原帖由 johnchan007 於 2021-3-12 17:34 發表
好正呀,請繼續post,support Ching
係到一齊得閒傾下計,傾傾下先諗到影咩好XD

引用:
原帖由 forumplayer 於 2021-3-13 01:16 發表

有料之人,好正,佢朋友男友就辛苦,甘大對波係面前,又要偷睇又驚被發現

師兄鐘意tback,有冇玩g string,都好正
唔識分咁細XD g string 有咩唔同架
好似得條繩個款?

引用:
原帖由 kaymo 於 2021-3-15 14:25 發表
有無影到人地女友條lace底呢
呢個有難度 要避開六隻眼影XD

引用:
原帖由 johnchan007 於 2021-3-16 11:32 發表
著左件外套仲有野睇咩?
冇咁誇張,但係心口都係遮唔到

同老婆玩玩具,係街到塞左落老婆底底入面,忍到返屋企即係趴喺度等我侍候

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 forumplayer 於 2021-3-16 23:10 發表

阿嫂大patpat好正,仲玩哂玩具,啲水流到落腳
係呀 勁濕,拉開底底就插,條底底轉頭都濕晒

相關搜索目錄: 玩具

30 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。