推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

41 12
發新話題

龍虎門討論區

引用:
原帖由 kincs 於 2006-8-24 16:04 發表
鐵心唔想石武夫同黑龍相認, 石武夫同鐵心之間似乎唔係夫妻關係
那有夫妻會企開咁遠的?上幾期專欄都講鐵心唔係另一個媚娘吧...
我估分分鐘講石武夫同鐵心係義兄妹,鐵心用夫妻名義去俾石武夫一個安全地方養傷兼避仇家心類的老土情節呢...

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-9-15 10:54 發表

白骨丞相真係慘,係咁比人玩! 

瘋妖三條友又真係幾討厭,王小龍可能會慘勝,最後被真弓救走! 
七章都慘勝?
瘋妖三條友感覺上只係一大兩小的蛋散吧,我想六陽(六章.)功力應對已經足夠,現在...我想輕傷吧...
不過王小龍莫名奇妙攪什麼?又話幫契媽報仇?唔夠東方無敵打仲唔努力練功都算了,現在仲「幫」白蓮教打敵人,本來係EQ低吧,現在近得小虎多連IQ都低埋?

引用:
原帖由 ivan~ 於 2006-9-16 15:45 發表
100期後再算
賢兄怕且打少個零呢...

引用:
原帖由 ivan~ 於 2006-9-16 15:47 發表

好似話過受左外傷就唔可以用大挪移
會流血不止
但日聖使一開始話一日只可以用兩次喎...

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2006-9-16 03:23 發表

唔........

小虎有IQ既咩??

係喎...確實我高估了小虎...

引用:
原帖由 KING546 於 2006-9-22 14:56 發表
我有個問題: 今期小龍打爛左條橋. 咁究竟要唔要賠番俾政府架?
佢又知唔知破壞公物係唔應該架?
佢打爛左條橋,人地點過對面海呢?
仲有真琴~偷襲殺唔到人就失禮刀仙威名,真係「正義」了...整盲人大好機會殺又偏偏「手下留情」...咁即係?真係女人心海底針啊...

引用:
原帖由 不平凡人 於 2006-10-7 02:02 發表

佢有咁長命咩????
交俾他個女就得了...

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2006-10-7 12:01 發表

交俾他個女就變左做純愛龍虎門了
唔好咩?改變下風格嘛...
將來的月仙兒會唔會係咁?

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2006-10-8 02:36 發表

今期兩條星宿精蟲雖然冇幾頁人物介紹,但係就整幾頁廢話戲份o黎拖戲,老黃到底幾時至肯正正經經咁搞番好本書?
下世就可能會了...

引用:
原帖由 不平凡人 於 2006-10-8 10:29 發表

下世就唔係出龍虎門..係出蛇猫狗
咁就來個動物格鬥?

引用:
原帖由 Mika 於 2006-10-20 11:07 發表

而家新作根本表現唔到蚩尤嘅覇!! 做型又Leung............
算吧...他一出場時的「胎記」冇了已經還得神了...

引用:
原帖由 yuyu6 於 2006-10-20 23:53 發表

以前梗正個宜家...宜家哥個都無心0既....
暴君龍收1億
老仙收3000幾萬.....

點都睇得出有問題啦.......
這個可以兜...
1億¥和3000幾萬美金嘛...

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2006-10-28 22:34 發表

可能四眼明突然間都上到九霄真經第九章
跟著...原來黑仔傑才是正牌東方真龍...

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2006-10-29 01:13 發表

阿柴原來係正牌痴油
咁老妖係老天尊了...

引用:
原帖由 脫穎而出 於 2006-11-9 16:32 發表
其實係藍浪擊殺老妖算幾合理, 因為佢要討好紅使者幫佢報當日被捉之仇, 但係四眼明話:"如果唔係佢地查知老妖去處, 及時趕到, 老妖已被大卸八塊"????? 四小將武功幾時變得咁勁? 連醉魔都嚇得走?
藍浪雖然成功當上白蓮相位, 但係根住下來手尾好長好長, 而家連洪東都出埋黎, 龍虎門實力真係強得好勁, 頂級既有洪東, 王伏虎, 金童(老妖之死主因係救佢師弟鐵將軍而得罪紅使者, 佢責無旁貸), 魔鬼黨有咩高手未知, 但白蓮教除左聖上同金聖老真係無人頂得住佢三個, 次一級高手重有飛妖, 王風雷, 王小龍, 阿柴, 石鐵.
王小龍已証實過白蓮四神級唔係佢對手, 五魔中劍魔叛教, 獸魔斷手, 只剩其餘三魔稍有睇頭, 加個醉魔都好似保唔住藍浪!!!!!
今期確實如書名所講~老妖歸天...應該係老妖歸teen,就算以前老江湖的老妖,藍浪和醉魔以現在來講幾強都唔可能絲毫無損殺死老妖吧...老妖唔係善良到打不還手吧?

漫畫定律~反派總有理由令正派鬼打鬼的...

引用:
原帖由 kincs 於 2006-11-16 15:23 發表
今期...今期.........d劇情突然去得咁快ge???
眨下眼白蓮已經同龍虎門開戰
再眨下眼老妖已經復活
眨多下眼就幾期了...

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2006-11-16 21:11 發表

老妖之死原來係指老妖精神到死。
下次話韋陀之死即係話韋陀冇的出場悶死。
咁來個白仇之死...白仇俾醉娃(之前都好有Feel了)攪到慾仙慾死,如何?

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2006-11-19 01:12 發表
鳳奪天練成天葵章後,決戰蚩尤的十魔歸元,最後被不敵之下慘遭廢掉雙手,再被視為親女的鐵冰擊斃。
鳳奪天係想溝鐵冰吧...

引用:
原帖由 百發百中 於 2006-11-24 01:47 發表
其實睇完今期

最唔明都係藍浪點解唔喺做低老妖之後,拎佢條屍,或者切佢果頭送俾紅使者?

就咁尤得老妖攤在地下???

反正都要同龍虎門結怨,無理由唔物盡其用!!

這個師兄就「錯」了...你睇唔見今期及時「趕來」的飛妖/白仇/阿柴三人係強加上去來「回應」這裡之前有另一位師兄窒佢的~四小將冇可能可以迫到藍浪/醉魔離開嗎?
如果真係藍浪/醉魔掉頭走並非奇怪...試想想~龍虎門有人一掌打斷一條天橋,藍浪/醉魔得嗎?打了十八分鐘,連個不足距離十尺的蛋散都可以企定定(冇話有震飛或五內如反的感覺.)拍電影...那兩兜友都係只恰到四小將了...

講開又講~如果醉魔可以結個手印就可以有個五尺保護罩,咁為什麼上次一個媒氣爆炸就可以炸個重傷?

引用:
原帖由 小小力 於 2006-11-26 00:05 發表
老妖o係香港遇襲,城門水塘!
之前唔係講那龍虎門在日本開總部嗎?日本打的去城門水塘?

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2006-12-3 00:07 發表

第一次叉電要叉多過24個鐘喎~
電王原來係不文泰山的Max組織走出來嗎?

引用:
原帖由 forever more 於 2006-12-7 14:16 發表
今期洪伯伯好明顯想解除七重天既毛病啦, 講到懶危險緊張咁
希望係...上期火神已經變得不知所謂(韋驚世在生時他唔係咁啊.),今期連最似人樣的洪東都攪成咁就真係...

引用:
原帖由 緋村飛影 於 2006-12-9 11:20 發表

仲上?
咁咪變冰火八重天囉
唔怕喎...有無敵金鐘罩嘛...

引用:
原帖由 獵食者 於 2006-12-13 17:18 發表
易天玄氣....好似係舊著....主宰會美洲巨龍卓峰o既內功....

會唔會又出主宰會架.....一陣又卓星...又卓不凡....

話時話....通天教都出左場咁耐.....卓不凡個爆炸頭去q左邊...
唔係天一元氣功嗎?

引用:
原帖由 林柿 於 2006-12-13 20:28 發表

如果邪神一開波即上黑級...佢地接唔接5招都成問題
根據慾狼定理...一掌一個就令兩老化灰了...

41 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。