推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

41 12
發新話題

龍虎門討論區

引用:
原帖由 fisher_cg 於 2007-1-6 22:52 發表
小龙说自己可以与蚩尤一战
我觉得更多的是他自己的想法,而不一定是真实的情况

老黄只不过在描绘小龙的心态罢了
就好像小虎Ŧ ...
或者可以解釋他都盡全力(大概他出了八九成吧.)...
不過蚩尤的七成功力不過如此的話,上次點和火雲邪神打過平手...該說憑什麼和其他三大勢力對衡?

慾狼有失憶了...

引用:
原帖由 gregoryliu 於 2007-1-18 16:42 發表
其實武絕對可以神化D, 刃牙D主角咪一樣唔驚子彈, 同樣破壞力好驚人添, 如果刃牙可以同龍虎門玩crossover, 火雲邪神可能夠範馬勇次郎打, 金羅漢亦唔夠花山薰打.
範馬勇次郎最高成績係界斷隧道,火雲邪神可踩碎一間三層高廟喎...
花山薰唔會(應該話未見過會.)從背後打人,而從之前事件睇金羅漢罩門在後面下半身...花山薰亦應該唔到了...

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2007-1-19 13:10 發表

0下!一個二打六族長都有「超強武者感應」???
連龍虎門班人都未有,0甘咪強過龍虎門D人???
因該係黑龍被他打都只狗才對,又有反駁了!!!
慾狼在暗示龍虎門強過超強武者了...

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-1-21 21:29 發表
1:6的王小龍,拎起支結他先發覺原來王小龍都可以咁Rock
各位老友...你地覺得張相點呢
謝檸檬喎...

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-1-22 20:05 發表
小龍資料

愛侶玉兒被火雲邪神姦污後自盡,小龍己深受打擊;後來另一愛侶南宮靈芝又被狂僧姦殺...

名位,我有個問題,舊著小龍同南宮靈芝果段情,過程係點嫁
為什麼舊著小龍的女友都喜歡設定被強的?

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2007-1-26 01:07 發表

正常應該小虎比豬油一掌化左灰......
正如樓上師兄所講~泰國咁熱,6陽都變78陽吧...

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-1-28 13:15 發表
藍浪同醉魔十分「他條」咁行街街,成個遊客咁,唔知仲以為佢地去泰國「自由行」!  

我朋友話佢地刻意露光!
你朋友可能高估了慾狼吧...他有咁高深就唔駛令這裡各位網友不滿呢...

相關搜索目錄: 自由行

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2007-1-30 00:15 發表
唔知道幾時可以見下偉陀呢??

10期內??

30期內??

有可能係出年農曆年既新春孖寶裝.....

書名叫:偉陀出山鋤星宿,白仇童身破毒娃
星宿老仙鋤偉陀,毒娃破白仇童身...唔得嗎?

引用:
原帖由 小小力 於 2007-1-30 12:13 發表

會唔會係"星宿老仙鋤毒娃"呢?
唉到軟林林時才鋤嗎?

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-3-2 14:45 發表

要王小虎比人毒死,可能比梁家傑做到特首更難!
應該話比陳乙東做到特首更難吧...

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-3-2 11:08 發表
老天尊同豬油成功開波, 但佢地呢種一人打出一招o既比鬥方式其實就無乜睇頭, 除左唔能夠充分表現雙方的真正實力, 作為觀眾睇落去都覺得有 d 單調同沉悶.
老天尊當年都已經去到 29 層天功力, 今時今日去到咩野 level 可想而知. 起碼都應該有 33 層掛 ? 而豬油先得果 28 層天, 就算係乜野拳怕少壯呢 d 所謂理論, 我覺得都應該唔多 work. 點都係老天尊嬴面大好多. 話晒老天尊都可以拍得住火雲邪神, 豬油就肯定唔得囉.

今期飛妖真係型到爆 ! 一手背起四龍, 腳踏冰塊, 仲可以單手打出玄冰波動拳, 就今次表現黎睇, 我覺得佢仲勁過老妖同棍妖呀 !  

小虎同小龍功力根本就遠勝星宿派果兩隻爬蟲動物. 但可惜唔夠人地毒辣同賤格, 搞到好狼狽 ! 哎 . . .   
豬油夠單對單會老天尊,雖然有個「將軍」照住,但基本功力應該強過他老豆吧...這是最起碼的啊...

嗯~舊著的「往事」係唔係咁的?

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-3-5 20:32 發表
老黃呢班"龍虎群英"咁樣全職練功、復仇、救人,究景有無糧出同員工福利㗎!  
師兄大概冇留意龍虎門原名~小流氓...駛出糧?咬老軟(馬小靈有十幾億身家,唔夠東方雪蓮又有.)和收保護費都夠大玩特玩吧...
說穿了...現在的火武和耀揚等瑞新作品,明顯就係另一本現代化些的龍虎門吧...

引用:
原帖由 金拿督 於 2007-3-17 01:26 發表

老實講﹐今期小虎o既性格突然間變到好似傻強咁﹐真係。。。呢獲如果四龍同石二媽唔企出o黎幫個衰仔講翻幾句雪話﹐佢想甩身都好難。好心啦﹐等到小龍同黑龍到齊咪就得撇囉﹐吟吟噚噚﹐九成係唔抵個大佬上一期威 ...
AD咪就係叫EQ唔得Lor...

引用:
原帖由 Colortiger 於 2007-6-2 19:30 發表
青天被燒死令我想知道九陽九陰,陽世陰世,冰火,聖火,火焰,玄冰,等陰陽二法功究竟有幾凍幾熱?
聖火可唔可以燒死冰火7重天?
冰火7重天可唔可以凍死玄冰?
本來就唔「合理」吧...記得王海蛟練冰火七重天的零下三百度冰湖嗎?絕對零度都係零下二百七十幾咋...

睇漫畫這些「道理」就忘掉吧...主角必勝就是了...

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-6-15 18:20 發表
今期馬小靈話明包起龍虎門,咁即係佢至係龍虎門大老闆。响舊著馬小靈一去留學就俾翻江蛟捉咗,一捉就20幾年,今次叫埋小菊陪佢就算再俾翻江蛟捉多次都有人陪吖!
所以呢...我唔敢話小苦冇腦了,今期一聽小靈話包養他馬上飛撲去咀她...小苦絕對係咬老軟奇才...

相關搜索目錄: 留學

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-6-16 19:41 發表
其實又唔可以話王小虎或龍虎門的人食軟飯,大家各司其職而已,男人負責挫強扶強弱,消滅惡人,女人負責家務和財政開銷!
但唔係馬小靈的錢~王小虎或龍虎門的人(或許除了王風雷,但邪拳道都人才凋零,從某個角度睇他都係個「好食懶做」二世祖吧.)仲可以去另一個國家如好似搭地鐵咁「話咁快就去」嗎?又有個媲美反派的豪宅嗎?
睇睇反派那個用女人錢?雖未必個個「父慈子考」,但每個下一代都有用心地希望自己守業成功之餘更用盡心思去「發大」盤生意...如某一個反派首領(唔記得係東方無敵還是火雲邪神.)對小虎都講過~我教有什麼係特別得罪了你先?

41 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。