推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

29 12
發新話題

桑 拿 吹 水 房

標叔叔好久不見.....近來好嗎??

去邊到多呀?仍是老地方?

引用:
原帖由 KFC123 於 2008-1-28 17:47 發表

I ATE B/F BUT TASTE OF INSTANT NOODLE IS MAMATEI...
who cooked for you?

引用:
原帖由 billchan 於 2008-1-28 18:17 發表

哈囉天使兄,老地方我已少去了... 最近揼骨以正為先!剛剛一再試遍了新關口境外四大正場:東、皇、水、水!
我以東行先, 世行二~~~
原來標叔叔都轉到關外享餐......不過關外正餐畢竟是平靚正...

咁好....去飲西瓜茶呀?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 無忌 於 2008-1-28 21:01 發表

唉...天使喎
你系唔系真系從左良呀
有人話......
成日系某某乜場物場見到個同你差唔多樣既人出沒喎!

系米你黎嫁?
天使...?你有無認錯人呀? 從良既人只會響東、世出現......
會唔會你眼花呀??

引用:
原帖由 無忌 於 2008-1-29 14:27 發表

呵呵~~
敢又系
可能認錯人掛
世上何其多天使
如同世上何其多畜生
人有相似鬼也有相同嘛

正所謂

孤村落日殘霞如此版
輕煙老樹寒鴉似阿花
一點飛鴻影下照
青山
綠水
黃草紅葉
可憐今夕白呱呱呀!
你講d野咁X深??都唔知你乜X??桑拿d術語黎架??

哦~~~意境咁高既........
我而家只響度諗.....過年前去邊間桑拿"淨身"好呢??? 唔知你地講果d咩溢泉,東湖可唔可以洗去我去年既罪孽呢?話識版主又唔會唔可額外得到多3碗麵加底呢??

呢度係吹水房..咁多人...我想問下......點解有d地方叫芬蘭浴? 咩係芬蘭浴?芬蘭人發明架?芬蘭浴點沖架?用咩沖架?沖左會點架?唔沖又會點架?沖完仲可唔可以桑拿架?會唔會有個芬蘭人同你沖架?

如果你地唔知你估版主知唔知呢??

版主話溢泉好.....你可打他電話問問

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-29 15:53 發表

溢泉? 有幾個囡囡都過左我主場啦!
咁有無d囡囡由你主場過左去呀???人地話溢泉好架喎~~

引用:
原帖由 無忌 於 2008-1-29 15:35 發表

哇~~

你咁很多...妖 成日打錯字..
你咁多問題,不如開條新thread問啦
版主要成日去貼貼剪剪敢,好能多....妖,又打錯
好可能多野做,唔得閒入黎睇架!你開條新野問啦!
新thread已開......你去答下啦

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-29 16:38 發表

哪位板主?pb716?他無講間場.
我?開條thread唔等於話好,事實上,
我(同其板友)不時都有對場或個別bg批評.試找我直接、間接讚好場的一句出來.又係錯讀入想法?
或是其他網、板板主所講?唔知了.
我想問一下.....
係板主, 抑或係 版主先正確呢? 還是仲有第三個寫法架?

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-30 13:35 發表

咁點解版主你時常寫為板呢?

文字版面嘛....
敢問版主用"板"字時是否別有用意?願聞其詳

引用:
原帖由 69sina 於 2008-1-30 13:43 發表

呢位 C hing , 都好撚好學
多謝C主讚賞~~

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-30 14:27 發表

局長終於駕到!!!
恭迎局長.....你黎主持公道架?

引用:
原帖由 69sina 於 2008-1-30 14:33 發表

局長黎煽風點火既 !
咁唔該大力d....噢...大力呀......噢.....噢....大力d....d火先夠勁架嘛...

引用:
原帖由 69professor 於 2008-1-30 15:45 發表

You looking for me? I am here!
好難得見到d志同道合既老友.....GEP, LTNS

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-31 10:27 發表
各位再見喇!!!

我將會被ban!!!
被ban唔緊要, 最緊要ban得轟烈
本帖最近評分記錄
  • cyberken 體力 +60 代信差加你分 2008-1-31 12:51
  • cyberken 威望 +60 代信差加你分 2008-1-31 12:51

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-31 11:21 發表

想加你分以表示贊同
但今日我的Quota用完
明天我仲未被BAN就補番

先行謝過你祝你過到今日

引用:
原帖由 tungpo 於 2008-1-31 11:39 發表
開咗條thread,大家支持下。

http://forum.timway.com/f/thread-165531-1-1.html
已表態...
希望順利通過

寒冷天氣持續至年三十晚

寒冷天氣警告持續生效。本港錄得入冬最低氣溫受到冬季季候風及天雨影響,本港天氣持續寒冷,清晨巿區錄得入冬以來最低攝氏8.5度,新界地區更低2、3度。學生早上上學,都穿上大褸及戴上頸巾。

天文台    早上7時30分,在巿區錄得8.7度。新界地區更冷一些,荃灣    5.7度、打鼓嶺5.9度,大埔    只有6度。天文台預測,日間最高氣溫約13度,有陣雨。天文台表示,展望未來數天天氣持續寒冷。寒冷天氣會持續到年三十晚,即是下星期三,巿區最低氣溫會介乎11至13度左右。

凍成咁.....邊有勇氣去dup 骨........
版主....你會唔會身先事卒呢? (咦...?有無打錯字呢??)

引用:
原帖由 cyberken 於 2008-1-31 12:51 發表

我幫你加左佢分啦
多謝晒

我地等緊佢出黎回應........

引用:
原帖由 messenger 於 2008-2-2 00:09 發表
各位骨友晚安!!!

明天週末繼續去揼骨推油....
一於過年前去洗白白先.....

神秘人 上

過大海搵人待浴會係一個唔錯既選擇...可以洗埋細佬同patpat

29 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。