推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[桑拿浴室] 浪淘莎桑拿 (Sauna Lotto)

睇左咁多報告, 昨天终於可以一訪此地....
正如各人所報...Hardware不錯, 地方乾淨, 由locker到水池的感覺都是好的.
休息室...waitress招呼亦不俗, 跟住有位自稱"影子姑娘"的人過嚟吹水, 我說第一次來, 而且好少係港島區按摩, 看看她有什麼好介紹...
20分鐘後準備入房...這位"shadow小姐"都沒有告訴我邊位技師提供服務......失望.
入房後...技師報鐘才知道佢係"檸樂"...開背不到5分鐘..."檸樂"電話響起...對話如下:
喂.....係呀....做緊野......(以為佢會收線)
.................................
.................................
................................. (數分鐘後)
拜拜.......(终於收線)
然後, 她循例一句...唔好意思...我亦循例一句...唔緊要!!!
按摩繼續....當去到按股溝時(正在享受中), 她突然一枝箭咁走出房間...我都聽到D回音話(好似東島長尼個D)...唔好意思...我出去一陣.
又...數分鐘過後...她回來說...唔好意思...我肚痛呀!
又繼續....按腿喇!!!!!!哈!哈! 正沉醉于3/4plane的旅程....電話響起..."檸樂"..."埋單喇"...(吓!夠鐘喇!)
唯有走人喇......出到休息室...我就像一個隱形人...冇人理.....可能我是陌生人...所以理解. 只好默默離開.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-6-15 07:27 發表

嘩, 誠意分享, 謝謝.
個檸樂我在上次報告臨尾都表示不滿.
今次也不見得好過.

出房若欠招呼, 也是不要得.
不過, 總體都已經不錯喇!!!!!!!

心痕痕....昨午就貢左上去....
做咗你地最近成曰提既..90..
今次係休息室內的服務整體上有改善, 可能係比較少客....
講番>90< 招呼也不錯..骨技已可接受..其他服務方面....也不俗.., 不過都係106好D!!!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-30 07:36 發表

下次試埋01啦.
明午又想去, 你話"13","7",定係"101"好D呢?

上星期做左"13"之簡短報告:

儘享齋揼的最高境界, "軟硬天師".

最近試左"暈陀陀"
她來自蕰莎...
她也是中女...
她骨技不錯...而且純過蒸餾水.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007/09/05 09:24 發表

Why not try 暈暈陀  instead?
Next time it should be achieve...

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007/09/05 09:24 發表

Why not try 暈暈陀  instead?
個日"暈暈陀"就做唔到,
轉做左個"拾仔",
年紀2到尾.....估計,
樣子一般....睇得到,
骨技及按大腿筋都OK.....感覺到.

都成2星期冇去呢度....
係咪好似話"盈盈"已退役喇!!!

係shadow...唔係盈盈....咁都冇禁驚...

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007/09/05 16:38 發表
有埋話驚唔驚,
我都化左.
離離合合....乜都化囉....

生客老點記....
一段時間冇去, 所以定為生客.
入到休息室...一位笑容可掬的男經理主動招呼...
問 : 有冇想做番邊個呀?
答 : 好耐冇嚟, 你介紹呀.
過了一會兒.....
問 : 介紹個"98"比你, 中力...好嗎?
答 : 冇問題...
又過了一會兒....已經有幾個比我遲的客人已入房...
男經理 : 技師已經鋪緊床...就快可以入房
入房後.......照例技師報鐘....."斑點"...35匙...2粒鐘...

其實"98"同"101"我都唔知係乜水, 只要同我講聲"98"要加鐘咪得囉, 冇嚟交帶...正粉腸

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。