推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

marlboro

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-12-26 12:06 PM 發表

傻萬早晨
家陣懶D 都唔得

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-26 12:11 PM 發表
午安萬萬...........
訓酲無耐仲想訓

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-26 12:16 PM 發表

我今朝都遲哂大到................
我日日都遲到.....遲到好過無返

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-26 12:19 PM 發表

我就返左都等於無返..................
無返都有糧出
睇埋今朝份報紙先

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-26 12:25 PM 發表

我都夠鍾lunch break..............
有咩食

對不起,您的帖子小於 12 個字符的限制,請返回修改。

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-26 01:38 PM 發表

食左件芝士雪芳 + 奶茶..............
咁就飽 la.........

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-26 01:48 PM 發表

仲唔飽要食幾多先夠...................
我好少食lunch......點知喎

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-26 01:57 PM 發表

返多3日工, 又放3日假

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-26 02:00 PM 發表

我要返多5 day 先放假................
能者多勞.......多勞先多得

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-26 02:06 PM 發表

咁我做哂d 同事無得做.........
會好橙.............
宜家習慣左份工未呀

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-26 02:10 PM 發表

慣左..........
但係佢忙時同閒時好極端lor..........
忙嘅時候真係死都唔得閒...............
咁我就安心......
除左政府工外, 大部份公事都係咁

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-26 02:15 PM 發表

我打唔到政府工ma..................
食阿公飯會悶死ga

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-26 02:22 PM 發表

但係好多人打崩頭都想食公公飯喎.................
食阿公飯唔使煩嘛

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-26 02:37 PM 發表

咁咪啱哂我做..........??!!
妳咁懶......點會同人爭呀

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-26 02:49 PM 發表

有無得唔駛爭就有得做...............??
免費幫我執屋 law......2個月未執過
又請唔到唔收錢幫人個d

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-26 02:55 PM 發表

萬萬仲懶過我...........
唔係懶.......而係習慣左

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-26 03:01 PM 發表

習慣左懶lor................
唔係懶 ga~
好似而家咁, 我又差唔多搞埋D 野出街

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-26 03:07 PM 發表

咁玩得開心d la...........
飽飽 lu

今晚突然選擇聽Secret Garden 既歌, 打算 upload 幾首上geocities.......點知

由於網絡供應商電纜線路受損, 雅虎香港部份服務受到影響. 我們正急切與網絡供應商跟進有關情況. 如有不便, 敬希原諒.

又係長過未既開始

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-30 09:49 PM 發表

萬萬放假開始語無倫次..............??
慣常動作

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-31 12:18 PM 發表

我聽日都放假la...............
諗住去邊度玩呀

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-12-31 12:45 PM 發表

傻萬
做咩打完我仲偷笑

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-12-31 01:09 PM 發表

冇打你,拍你JE MA,拍完你我走人啦
去邊呀......唔帶埋我去

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-12-31 01:13 PM 發表

晏d call你
我無 call 機好耐

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。