推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

marlboro

仲記得自己舊call 機no.7XXX3924

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-12-31 01:29 PM 發表

有win通天地線ga ma
慘過去電話停

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-31 03:34 PM 發表
萬萬........
收工去邊度玩

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-31 03:40 PM 發表

不如萬萬嚟陪我玩..........
我都想

但係應承人都先

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-31 03:48 PM 發表

我咁自己搵人玩.............
過黎最快都要8點先到

今日再去剪過.......仲衰

真係要考慮剪個短髮過冬

今晚無啦啦走去搵首"柴大哥"既樂曲聽..........仲係十幾廿分鐘添

協奏曲

引用:
原帖由 貓仔bobo 於 2007-1-2 10:20 AM 發表

woo......未見過喎,

星期六又開始凍番,下星期一得11度咋
自己著多件衫呀,龜仔.......
11度........係咪可以唔返工 ga
咁凍起身返工好淒涼

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-1-7 04:13 PM 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
做咩

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-1-7 04:52 PM 發表

發傻囉.............
唔發都知 la

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-1-7 05:03 PM 發表

唔好揚.............
過黎俾哥哥攬下, 暖下身

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-1-7 06:59 PM 發表

我週身凍冰冰..........
驚冷親哥哥..............
我係冷血喎

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-1-7 07:03 PM 發表

我係無血性喎..............
咁妳應該食多d 豬紅補血

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-1-7 07:11 PM 發表

eeee~~~~~~~~~
我唔食血架..........
好恐怖..............
咁食糖 law

今日o岩o岩買ga
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-1-7 07:19 PM 發表

咁凍........
食chocolate 暖d.............
朱古力餅乾呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-1-7 07:26 PM 發表
萬萬.....
我想問下.........
"竹星"仔/妹嘅"竹星"係邊兩隻字?? 同埋點解叫"竹星"仔/妹??
有無貶低人嘅意思架...........??
唔知呀

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-1-7 07:26 PM 發表

好想食呀...........
妳食左......我今晚要捱餓

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-1-7 07:31 PM 發表

當我冇問過...........
有人話妳咩

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-1-7 07:32 PM 發表

我而家已經捱緊.............
仲唔去搵野食......我哩度仲有好多野食

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-1-7 07:34 PM 發表

我想知有無貶低人嘅意思..................
我唔知點解

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-1-7 07:35 PM 發表

萬萬你獨食..................
所以食極都唔肥

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-1-7 07:37 PM 發表

所以你要分多d 畀吉吉食.............
妳想食咩......有百力支、豆沙餅、餅乾、草餅好多ga

白白豬先...............

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。