推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

marlboro

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-9-10 10:10 PM 發表

你鍾意既野都唔係平野...................
返工辛苦.....乙水下自己, 舒緩壓力

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-9-10 10:12 PM 發表

我想上山頂訓..................
冷氣都唔使開

山上面有狼喎

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-9-10 10:16 PM 發表

好大條道理..............
搵方法平衡工作壓力.....咁做野先積極

引用:
原帖由 ~CINDY~ 於 2006-9-10 10:17 PM 發表

我準備緊去.....
仲未ga

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-9-10 10:18 PM 發表

我仲惡過狼喎.....................
咁我今晚咪唔使上山

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-9-10 10:22 PM 發表

我諗我會揀去旅行來舒緩壓力........................
都要得閒先得ga......其實訓覺減壓最好

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-9-10 10:23 PM 發表

你可以搵過另一座山...............
我去白雲山

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-9-10 10:27 PM 發表

咁訓唔到唔通啪藥咩..................
好耐無啪 la

引用:
原帖由 ~CINDY~ 於 2006-9-10 10:28 PM 發表

哈...去緊呀...
妳未訓......我都訓 la......good night

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-10 11:18 PM 發表

張咭唔得,好多野都唔得呀
咩唔得呀...講到一舊舊, 都唔知妳 up 乜

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-11 07:49 PM 發表

你俾我張咭law,琴晚想入歌仔,唔得呀
放入電就內....有無問題呀, 開唔開到
如果開到.....可能係card reader壞左或者lock 左

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-11 08:22 PM 發表

card reader應該冇壞喎!
點lock?
card reader 有無lock 制

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-11 08:52 PM 發表

如果其它card 得.....剩係個張唔得, 咁應該係張壞左 la

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-11 08:56 PM 發表

好黑仔呀
遲d 送過張俾妳 law

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-11 09:28 PM 發表

唔使啦,我諗住部mp3拎去整,用住電話黎聽歌
電話D 聲無mp3機咁靚喎.......

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-11 09:44 PM 發表

都係聽住一排o者
但係部機已經用左好耐la 喎

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-12 08:24 AM 發表

對你黎講就係!
我D 時間過得快o者

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-9-16 11:22 PM 發表
萬........萬..........

又唔知去左邊 la...............
哩兩晚裝返D舊野落部PPC 度......
煩到死.....真係自己才羅黎辛

但係睇見咁靚仔都值得既
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-19 10:00 PM 發表

攞黎煩呢
飯就係用黎食......煩就係要自己搵既

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-19 10:10 PM 發表

你夠鐘去覺覺豬啦
望下個鐘.......原來未夠鐘, 仲有15分鐘

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-9-19 10:19 PM 發表

岩岩好趕得切同你 say good night....
妳做到咁夜先收工 ga

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-19 10:22 PM 發表

等我答得你,都差不多啦,早抖啦
Good night law~

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-9-19 10:22 PM 發表

我都唔想做到咁夜 ar...........
見妳咁辛苦......
我刷左牙仔都鍚妳"面珠墩"一啖 la
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

Moonlight Sonata

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-9-20 10:21 PM 發表
又到同你say goodnight 時候~~~~~~~~~
Eeeeee........妳咁對人ga

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。