推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

33 12
發新話題

[上樓骨] 金巴利足療 ~ 先睹為快篇

金巴利足療 ~ 先睹為快篇

位於金巴利道君怡酒店對面的金巴利足療,將於明天開業
據說耗資百幾萬裝修,似有二千呎大,近似水云莊的級數
今天偶然機會下,踩了上去參觀
見裝飾師傅仍然在趕工,我便鑽了入去看看

所見的豪裝特色如下:

- 3間感覺別緻的水療房,均設水力按摩浴缸而非木盆,設LCD電視

- 4間感覺舒然的按摩房,玻璃牆身,房內有客時才以電動垂掛布簾摭閉,內設獨立淋浴間,也設LCD電視

- 見足底按摩區,好似有6張或8張大梳化,各設獨立LCD電視,可用布簾分隔

- 見有兩張洗腳椅

- 設一窄小房間讓足浴客人作更換短褲之用,又見有LOCKERS予客人保管財物

收費方面不太清楚,只知新張期間優惠價: 水療房HK$420/100分鐘,按摩房HK$348/100分鐘

相關搜索目錄: 裝修 水療 酒店
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 on777 於 2009-10-8 00:22 發表
C-Hing thx so much !!
are u the boss too?!
so we can more 優惠 so all c-hing can go too !?
我都想係老闆呀! 今晚希望發到夢啦

引用:
原帖由 Oldman 於 2009-10-8 13:51 發表
too many spas but not enough time to try most of them !
that's true! not enough time & not enough money

引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-10-8 14:29 發表

messenger兄,  多謝新料.   

話你介紹, 係咪再有 discount?   
話我介紹? 佢地會話: 「佢係咩水呀?!」
咪最多請你食多粒糖嘅

引用:
原帖由 足仔大皇 於 2009-10-8 14:44 發表
咪又係銀之泉,樂足既班底,mimi 同佢條仔開既
你專登開過個名來講俾我地知
唔該晒喎

引用:
原帖由 足仔大皇 於 2009-10-8 15:42 發表
你d資料0甘詳細,仲影埋相介紹 "人地" 既新舖,你仲利害啦
我都唔敢影裡面環境
只係門口影招牌咋

今日終於都正式去試了!
或許新開張無咩客喎...
見三四位穿制服技師經過
樣貌普普通通啦,接待員就幾親切

環境裝修的確較區內水療足浴場豪華
尤其是浴室設備
但感覺上似乎未有那份溫情感
或許都是新開張的緣故吧。
希望日後會有所改善

其實今日都無咩好講...
都是一般的程序
想講的是那有趣的水力按摩浴缸

技師為我放入水再倒入綠茶浴液
我踏進浴缸臥下,身邊和背後的水力便會自動開動
但我要將身體略為浮上少少,不能壓實缸底才會有好效果
於是不斷製做出白色的泡泡
無耐已將浴室變成如雪地般
我就似是沉沒於白泡泡中
浸夠便起身,缸底即噴出一水柱
幾乎弄濕了技師的衣服
我要離開浴缸才可停止它

另一點可講的是價格
有十幾廿項收費方式
我只抄低了幾項
似乎做得耐些時間仲抵咁喎

香薰美肌:
100分鐘 - 原價 $498,優惠價 $348
175分鐘 - 原價 $768,優惠價 $538

水療纖體:
100分鐘 - 原價 $598,優惠價 $418
200分鐘 - 原價 $1080,優惠價 $758

足療 + 美肌 (50分鐘 + 75分鐘): 原價 $528,優惠價 $368
足療 + 水療 (50分鐘 + 100分鐘): 原價 $718,優惠價 $498

原價就真的唔平

相關搜索目錄: 纖體 裝修 香薰 水療

引用:
原帖由 itplay 於 2009-10-12 12:06 發表

D bg 穿 mud 制服,d 制服有冇睇頭 ah
只是像美容師的袍子

相關搜索目錄: 美容

Memi.. 又係依道見到妳

再想上去見下彩虹
又想上去捉下琪

引用:
原帖由 memi.l 於 2009-11-11 20:41 發表

THANKS  你na^^   .  你話我真人女人味d...相小朋友d r ma .hahaha  不過其實我都可以好小朋友ga'xd
我覺得妳真人好有淑女FEEL

引用:
原帖由 memi.l 於 2009-11-12 02:02 發表

真的MA??@@.      你又會見過我GE??@@ 今日來了.~~?? 難道...你就係郭生. ??? HOHOHO
我當然見過妳啦 我是信差呀
請不要公開寫姓氏呀

今晚Memi 推介我試Fanny手勢
上到去又再會見到這位淑女
我竟有害羞的感覺

先去水力沖洗雙腳,按腳師傅阿麗隨後為我再細心清洗
再到大梳化按腳底50分鐘,然後被帶到按摩房
今次不做水療了,在獨立淋浴間沖身後
棕色曲髮的Fanny才進來,幾靚女喎!
她的雙眼、鼻和嘴兒配合得很美
先按後推油,落點很到位,滲透式力度我很受用!
隨心隨意的聊天,好快便渡過了100分鐘

埋單$398 貼士另計

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 garylock 於 2009-11-13 11:06 發表
Messenger C-Hing,

Any guidelines or suggestions on tips?  Thanks
隨心啦

引用:
原帖由 memi.l 於 2009-11-14 13:44 發表

珊珊戈日做ge客.?  你係"洋"先生.??hohoh~  (因為佢戈日做得一個客.so我知道啦"hoho )  
n777 無講大話na>< 小紅星期3真係放假ga.  
可能你太耐無搵小紅..><  認錯左人na~~     佢重係好pretty"~   5信你下次搵 ...
我星期四晚上去都係走廊遇見小虹
依然是美麗可人,下次要再找她了

引用:
原帖由 memi.l 於 2009-11-16 17:59 發表

>3
我要多謝妳的妥善安排就真!
令我帶來兩位朋友都滿意地離開

今晚再找彩虹仙子
清麗的面容、動聽的聲調,已令我舒懷
更感到她的骨技很合我心意
要找她多些了

引用:
原帖由 air-blowing 於 2009-11-17 08:53 發表
咁要大家夾好D時間, 到時又撞booking要等就唔好啦
哦...原來係你
明白知道了解

引用:
原帖由 n777 於 2009-11-18 20:23 發表
個天凍左幾日 攪到冇乜心機做野,就提早收工上左金巴利搵Fanny做100 mins水療..靚女memi開定水療房既暖氣等我,仲話包唔會凍親我 ..一入房即刻除衫沖涼,再黎個水力按摩浴缸浸浴..上床時仲 ...
謝謝n777兄分享

「Fanny 厚肉手掌配熱油推拿」...
她的手法又令我感到很舒緩

引用:
原帖由 bigdog173 於 2009-11-19 14:52 發表
Bro, no worries man. At least some critics gotta be 'writers' of enemy spas/saunas la ...
Agreed! Everybody can see that. No need to care about.

引用:
原帖由 n777 於 2009-11-22 21:38 發表
今日天氣暖左,下午去找彩虹或FANNY鬆一鬆,點知2位靚女都做緊,接待妹妹推介我試新女阿清..
入到房,沖涼後,清秀高俏外型既阿清入房,估計年齡二十尾,按摩穴位都算到位,推油有D似彩虹既手勢,傾計聊天有開心果既感覺,下次 ...
對不起n777兄
今天下午是我嘜了彩虹仙子
還按了125分鐘
和她一起的時間真過得快
邊按邊聊天又夠鐘

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-11-23 20:36 發表

彩虹仙子唔係咁易 book 架, 起碼都預早四五個鐘, 仲要睇下你有冇仙緣架.
我昨日又幾有仙緣

引用:
原帖由 n777 於 2009-11-23 22:47 發表

唔係呀MA...要有仙緣至BOOK得到彩虹仙子?!
只要有耐心都得

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-11-28 01:08 發表
上星期試咗 Fanny, 係幾靚女既    , 也幾熱情,冇小紅既清純,反而感覺有的風塵味. 手骨可以, 但唔係好夠力. 整體尚算幾好. 但唯一缺點是有口氣, h:" />h:" /> 我見佢已經口膠緊架啦, 但仍辟 ...
這幾次上去我都係找小虹
愈來愈覺得她的按摩手法很夾我
而且與她一起的感覺都很寫意
每次上去都遇見Fanny,真有緣
有次仲見到她在拖地

引用:
原帖由 owen1985 於 2009-12-5 23:43 發表
今晚睇完開幕禮, 接左靚女memi call, 有新囡囡介紹, 上左去金, 水療房full左. 就搵新囡囡ivy dup左125分鐘既按摩, 年齡約25-6, 身材屬矯小玲瓏, 按摩力度中力, 推油既手夠柔.
下一次有時間再試ivy既spa 全新磨砂 ...
聽說她都幾怕醜的

引用:
原帖由 garylock 於 2009-12-9 11:50 發表
your report are really too exaggerated and really looks like an ad to me.  I sometimes to there but I never see Memi there, so could you tell me why Memi is always in when you visit if you are not her ...
Memi 真的唔係經常在那裡
因她都有Model工作
記得我上過去共6次
5 次找小虹,1次找Fanny
見到Memi 有4次
點解我可以係上面見得她咁多次?
因我知她係道先上去嘛!
同她聊天一會兒先入房都好開心呢

33 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。