推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

為了賀一賀新版面正式啟用

我的GFS六合彩特別攪姝結果為:

13/22/30/31/83/97

特別號碼 : 96

早安!!! 就算中晒都無錢收架啦!

昨天又來了幾位新技師喎!

引用:
原帖由 meltykiss 於 2006-8-12 21:57 發表

我知, 因我都在場
nice to meet you !

今日管理層取消了客人MARK單獎金予技師
令技師們失去了動力,無晒心機!
哎! 都唔知管理層想點?

喂喂喂!!! M字頭嘅想到都有幾個喎!

其實之前係佢老細自己提議設MARK單獎金
但又唔鐘意有咁多客人電MARK技師
因公司會賺少了
佢的確係自相矛盾!!! :@

依家好多技師都無咩癮做下去
好的技師會另覓較好待遇場
我地便會跟佢地走咯!!!
佢老細的確好短見!

引用:
原帖由 6769 於 2006-8-14 11:36 發表

咁都得, 即係唔鼓勵 mark 單 !

唔鼓勵MARK單真係唔知佢老板想點?

第6769 POST用來覆6769兄!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-14 17:42 發表
'依家好多技師都無咩癮做下去
好的技師會另覓較好待遇場
我地便會跟佢地走咯!!!'

咁你唔再攪姝?
明明一間雅緻而價錢抵的場,
若搞成人去場空,可惜.
都無辦法架!
佢老闆唔知想點定位!
又唔識去珍惜員工
客數少左我地仲好啦!!!
唔駛要啪房!!!!

回復 #35 28性情中人 的帖子

你終於抵步喇!   

新技師之酒實午

最近又來了幾位新技師
好似係: 孖棍、實漆(駝兄試過了)、酒實午...

我果晚試了酒實午
染了略為紅色頭髮的她
樣子過得去,之前在足浴店做全身按摩技師
落點算準確且達中上力

回復 #45 happycamel 的帖子

唔好走住.....

今晚見到有新人黎見工
嘩!!! 唔捨得走住喇!!!
仲幫手賜予她號碼

仲見到位長髮新主任
原來與她是曾經相識過
太好了! 鞋弟放幾日假
都有熟人同我跟進了!

你好! Doer兄:

本來夜班有酒實日
但無返了....
夜班我都少去
只係去找發實衫

不過夜班新來了一位學師檸樂
好似唔錯喎!

引用:
原帖由 6769 於 2006-8-16 12:15 發表

小弟通常10-11pm 走 !

你出佢入
唔駛互揼

鱔稿剋星大人:

你來依道調查嗎?

駛唔駛傳召我去飲咖啡呀?

我隨時得閒架!

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 6769 於 2006-8-16 12:35 發表
根據可靠密報, 你好有嫌疑, 現命你刻日係 GFS, book 定 走實陸, 等待徹查 !

點解要book 定 走實陸嘅?

引用:
原帖由 Doer 於 2006-8-16 12:10 發表
呢排少左上GFS,覺得d好野全部在早班,晚班質素差好遠,尤其新人通常返早
信兄,有否糾正?有無夜班好野?小弟最鍾意10-11pm先去
DOER兄:

想起有一位衫實日
唔知你試過未呢?
她返中班的
值得一試!

引用:
原帖由 6769 於 2006-8-16 12:40 發表
係某調查員想試, 呀, 唔係, 想盤問佢 !

你唔需要問咁多!

點解剩係要盤佢嘅?

不如你應該要盤佢地老闆至啱架!

TO: Doer 兄: OP的LULU剛來了GFS,依家叫ROSA,中班

TO: meltykiss兄: 聽到CC今天已返GFS了!

回復 #64 kot 的帖子

do you know what's her borderline?

只嘆...搵食艱難!

引用:
原帖由 meltykiss 於 2006-8-17 21:56 發表

事乎你想食乜 ...........
唔係指我呀!!!

是技師們!!!

引用:
原帖由 kot 於 2006-8-17 20:34 發表

understand that 97 has also joined Blue Sky
Should not be true la, she's still in GFS!

引用:
原帖由 fredng 於 2006-8-18 10:47 發表
13,90,96,97 still there?
For the time being, they are still there....except 90....

遲D就唔知喇!

自從被CUT mark單獎金,她們都有離心,人望高處嘛!

回復 #74 kot 的帖子

Anyway, I'm quite sure she's in GFS now!

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-8-18 19:13 發表
She is really in GFS wow?!
千真萬確!

咁你都唔駛咁大隻字架!  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。