推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

引用:
原帖由 kim macky 於 2006-12-1 16:26 發表

who is MM?
MM馳名公司麵!!!

Before no manager was chubby wow?
now there has a chubby male one....

引用:
原帖由 fredng 於 2006-12-3 20:41 發表

陰天SN?
是否指桑拿也是夕陽工業

引用:
原帖由 6769 於 2006-12-4 10:58 發表

你仲未答我呀, 大哥 !

你係以局長或GFS fans 身分問我先?

引用:
原帖由 6769 於 2006-12-4 12:37 發表

都係想得個知字....你唔想講我都無你辦法既....

如果你用另一種方式問
可能一早答左你啦

引用:
原帖由 phantomman 於 2006-12-4 12:33 發表
This one made me mad !
"massage" ... she's almost motionless ...
put her hand/finger at one spot and ... stopped moving or just moving gently a bit !
as if she has fall ...
Sorry to hear your bad time with her.

I have never tried her before but heard that she keeps working everyday without taking leave!

Hope that she knows that she's not a machine!  

引用:
原帖由 phantomman 於 2006-12-4 12:38 發表

She said she has just worked in GFS for about 2 weeks (at the time when I tried her)
quite talkative ... I was tired, and I really had no energy to chat with her so much ... in the end, she ...
Thanks for your sharing!

I like her too.

回復 #938 fredng 的帖子

原來你也是唐伯虎

她當然是首屈一指的實力派技師啦!

她正休假中!

引用:
原帖由 keung1128 於 2006-12-4 23:08 發表
想問近來有幾個bg都話放大假,是真放假定係大換人呀
Such as?

引用:
原帖由 keung1128 於 2006-12-5 00:10 發表
BB,瑪姬,autumn.......,又有幾個新bg番工,以為換血啫
瑪姬聽晚回巢啦!
仲有佢好姊妹阿賓都有可能返來!
我都好想再找BB
秋香姐應該都係放假姐
同柏植都幾啱KEY

回復 #946 keung1128 的帖子

大家份屬GFS fans! 唔駛客氣啦!
彼此多多交流交流、研究研究!

回復 #948 cyberken 的帖子

但是我覺得如果她們
不像以前那樣發揮著團隊精神
各自為政欠缺溝通交流
場面氣氛只會令我們覺得不自然
怎樣可以再吸引客人再多些來呢?

哎! 希望鞋弟可以搵番佢返黎啦!

回復 #953 doraemon 的帖子

Same massage service provided!

成個星期沒有上GFS了!

上面咩環境呀?

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-12-7 19:12 發表
報告 : MM 同 LR 出左尋人廣告, 樂駝與信差見字, 速速到謝菲道 2/F 報到 !  
LR???

依期你得仲多過我了

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-12-7 19:13 發表

環境好好, 無得頂 !
是否較之前多左人

易拎又返了來!
係再會佳人的時候了!

預祝數碼健兄今天復仇成功!!!

局長亦兼任正字專員
GOOD!!!!

試了新來的 * @,瘦削身型中女、樣子普通
骨技精湛獨特、指力驚人、推油柔中帶剛
手勢緩慢卻絲絲入扣、呵護備至
原來是富豪骨場出師,是真正想揼番場好骨之最佳
人選!

夜班來了位四眼男主任
有D唔慣添......

我都是夜班之稀客
就算依家日間去
在休息室的感覺已大不如前
那位新經理不斷要求技師點點點點....咁又點???
不如先諗吓點樣可以攪好樓下的氣氛
之前客似雲來、充滿朝氣的景象
主要都係因為休息室俾到在外邊飽受生活壓力的我們
有返到屋企親切的俗世以外感覺

不知再有沒有一天
可重見我們所喜愛的GFS呢!!!!

她都回歸了好多次啦!

試了來了不太久的走仔MOMO
年齡難以估計但外觀後生
束起秀髮、額前留海、美麗面容
中等身型、溫柔聲調
大家都少說話,她專心的去按,我專心的享受
她沒有問我邊處倦些? 也沒有問我啱唔啱力?
其實她開背按按已得知,那處筋肌緊而實應是疲累的位置
她用力再加力而我不縮或反彈,力度便合我所意了
的確很享受她的按摩指壓推油技巧
專心一致享受三粒鐘,又一位我必會番MARK之選!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。