推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

回復 #1390 cyberken 的帖子

個砵用左黎裝你俾我果72個伍毫子啦!

引用:
原帖由 cyberken 於 2007-3-23 09:03 發表
昨日重遇QQ. 煥然一新...

精精飽滿之外, 骨技亦有所提升。原來伊人剛"補師"回來。

不經不覺就過了 "愉快三粒鐘"
你又破了戒?

最近試了新來的Blackjack
細新型樣子都唔錯
來自天鵝湖,骨技無可置疑

引用:
原帖由 roederer 於 2007-4-10 05:40 發表
信兄, where is 天鵝湖???
高佬兄
天鵝湖在深水土步基隆街
聽說很旺場,客人個個都是骨精

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2007-4-10 12:27 發表

應該係個個背脊硬過鋼板嘅骨精......
正是如此....
莫非CY+Kong兄也是該場熟客

回復 #1408 CY+Kong 的帖子

哦! 原本你都試過新Blackjack

仲有...休休鹿.....又想起QQ.....更懷念杯檸樂....
仲有...鹿仔........鴨仔........又想再聚剪了新髮型的毛毛....
哎....咁祖兒呢? 阿拎呢 ?

引用:
原帖由 雲師兄 於 2007-4-10 20:45 發表
請問人事有大變動嗎?聽你們說話中好像d女女走左咁
雲師兄,好耐沒見了
人事無咩大變動,HD & SH仍在
夜班我就唔知喇!
其實這個月我都係上左去一次咁多

不嬲優惠時段都係$468/三粒鐘架啦!
我近排都係早特價時段上去
慳番$60得$60

前天就與SAS兄上去
仲召埋數碼健兄
大家喜相逢 !
三人兩技師都係鹿尾

引用:
原帖由 mpower 於 2007-4-18 20:01 發表

使唔使拍房
佢地似乎無旺到要啪房好耐了!

引用:
原帖由 28性情中人 於 2007-4-18 16:47 發表
等我估下先...
16, 106, 116???
中了兩個!

檸樂果然脫胎換骨
骨技突飛猛進!
唔怪得有咁多MARK單啦!

引用:
原帖由 mpower 於 2007-4-18 21:01 發表

我近呢幾年冇啪過房好耐,此場未捧過,多口一問,信兄莫怪
兄台言重了!
我上次啪房係海洋皇宮
都有收穫,令我發現我杯清茶咯!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 雲師兄 於 2007-4-11 23:48 發表

信兄你好,小弟現在實在好難拿出時間上去
雲師兄好難拿出時間上去
都能偶遇師兄並與兄同坐!
感到非常榮幸!

還捉埋剛從數碼港出來的數碼健兄!

咁開心就攪番次姝先...

最近一期我的GFS六合彩攪姝結果為:

2, 9, 38, 85, 99, 116

特別號碼: 60 (前106,剛學師期滿榮昇正式技師,當然是特別號碼啦!)

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-4-28 00:36 發表
93 also not bad, very gentle and nice,may be dup skill is not very good  but you can feel her heart ! worth to try !
I haven't tried her yet. Just followed bro cyberken going into the room in order to have a look on her.  But couldn't see her clearly because of the lighting and HD has pushed me out!

Maybe she will be on my mark six result after I have tried her.

引用:
原帖由 雲師兄 於 2007-4-28 00:36 發表
能遇到信兄 數碼兄 , 小弟亦感到非常榮幸
Next time, just left your bill to bro cyberken will do!

引用:
原帖由 bwle08191 於 2007-4-29 18:10 發表
今曰二時半上到去,兩點三十五分坐底,三十八分上房(因有來電故1000%肯定),約半小時后問鐘,再過四十分鐘再問(因心知今日頭鐘咁快叫,都凶多吉小,睇下有幾凶先).話咁怏電話又響,但要mm拿起聽,因很靜,我聽到那邊叫三鐘 ...
哎! 又玩飛鐘又無一個客!

相信爆場只是短短的一段時間
為著招呼到當時的客人
而得失長期捧場的客人
值得嗎?

引用:
原帖由 bwle08191 於 2007-4-29 22:16 發表
咁又係,bg平均服務質素真不差.
好要讚.差要d嘛.
各位上去此場最好.入Lift望一望(鐘),
出Lift望一望啦.
做生意最好老實,
客人才長做長有.
唔爆場就唔會飛鐘
知道爆場我就一定唔會上去
佢地爆場始終唔會通知後上來的客人
讓客人自行決定等候還是遲些或改日再來
由得客人魚貫進場,增加自己壓力
用飛客鐘來解決爆場問題
不尊重客人,做生意唔老實
客人怎會長做長有呢?

引用:
原帖由 Doer 於 2007-4-30 03:20 發表
呢間場已經幾個月無去,之前有點失望
特價SMS係有d用,呢幾日上左去兩次,叫做重遊舊地,下次希望有機會見到老朋友啦
Doer兄:

我近期都上去少了
希望能與在上面你再遇上

引用:
原帖由 JM168 於 2007-4-30 11:07 發表
我都好耐冇去,點解?唔知呢!可能係感覺,感覺唔係好舒服,所以少上去!
就係失去了那份感覺...

幸好最近有9, 60, 95, 93帶給我相當舒暢的按摩推油體驗
這份感覺仍然將我與GFS牽繫著
!

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-5-1 00:40 發表

咁你呢一排去邊呀??  
都係果兩處S字尾
但已自我限住Quota去
真係要節制了!

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-5-1 02:11 發表

never try 9 before, others are good !!!
9, 60, 93, 95 as well as 6

藉著她們的柔情推油按摩
可有鬆弛減壓之效果

引用:
原帖由 6769 於 2007-5-2 09:51 發表
呢d服務態度真係唔掂....幾多個發仔都無用.....
你的喻意的確是管理層認真要重視的問題!
不認真的服務態度只會趕客走!
經常哎晒救命話好靜
要用優惠價以短訊引舊客番來
要求技師要點要點又點會留到客?
好的技師都會被逼走啦!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。