推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-5-2 08:06 發表

吾怪之上次個技師又係叫我走早
就因為你上次早走
於是乎先得以遇見我

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-5-1 19:53 發表
where ie "兩處S字尾" ?
GFS +....not RPS or OPS....

is KPS but don't ask me where it is....

回復 #1469 6769 的帖子

「....邊個係人, 邊個係鬼, 我睇得出.....我話係就係, 唔駛証據....」

題外話...發覺到你的簽名檔...
今早記不起在那處聽過這段話...
剛記起了!
都係偶然看到司棋姐這段戲,說時都幾有氣勢架!

引用:
原帖由 cyberken 於 2007-5-2 13:51 發表

你漏髐@句「...你唔好對號入座....」

尼句都好正
咁啱你都有睇依場戲?
係喎! 後來仲有依一句
仲應仲正!

引用:
原帖由 6769 於 2007-5-2 14:16 發表

呢道經常有人對號入座架.....
我都是在這裡認識「對號入座」
當晚聽到司棋姐的這一句
好有感覺!

引用:
原帖由 6769 於 2007-5-2 14:24 發表

唔做板主果然講野都直左.....
仲以為你話..
唔做板主果道都直左添

相信你仲會去搵八妹仔
係嘛?

以美貌來說..
當然我見過的計...

99、8、60....

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-5-2 19:47 發表

咁神祕 ? 有景轟乎 !!
快從實招來 !
坦白從寬,抗拒從嚴

我鐘意從嚴喎!

昨晚又同你的摯愛技師樂檸一同下樓
我覺得她愈來愈美麗!

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-5-3 19:42 發表
find 95 again ?
Yes! That evening I found her for the 3rd time

She has change her to night shift!

Met with 2 again and she looks even prettier!

Improved wonderful skill  >>>>  that's why she's still on my retry & retry list!

雲師兄:

8仔唔算新了,都來了超過半年

在這裡看過其他兄弟被飛鐘, 估唔到今晚終於輪到我了!

6:40PM - 致電SH, 有新後生靚技師? 好! 現在由北角搭地鐵來!
6:55PM - 我慣常自行在LOCKER簽到

接著除衣服、沖身、換上浴袍到休息室...

見有皮蛋瘦肉粥,好! 來一碗! 吃完粥還和師傅傾了片刻,才要求上房,當時應該是7時20分左右,理應是9時35分鐘才夠三粒鐘。

和這位年青漂亮技師好有FEEL,的確是我杯茶,雖則她久休復出,技巧未如理想,但也感覺到暢快,開始第三粒鐘一半左右,正是最溫馨之際,鐘房竟call上來話三粒鐘埋! (其他會問: 加唔加鐘的?)

我感到奇怪,看看時間….9時10分!!! 絕對無可能夠鐘! 於是要技師打落去問是否攪錯了? 所答仍然說已夠鐘,而且已有第二位技師拿著毛巾推門而入,見仲有人才離開。

於是,我再要靚女再打落去由我來同佢講...

我問鐘房: 「我幾點上房架?」
鐘房 : 「七點零」
「我七點零上房妳七點二就叫三粒埋? 我七點四個字先上房架!
應該七點七先夠鐘!!! 你地等房用想飛鐘呀?!

她才說唔意思之前睇錯了! 睇錯? 佢地是用電腦排鐘,當夠鐘時客人的鎖匙號碼會閃爍架! 睇錯???

她將電話交俾男主任,還在旁邊說: 「我都話睇錯左,同佢講左唔好意思架啦! 佢仲駡!」

跟住條男主任仍堅持話係睇錯,當然啦! 唔通認因唔夠房,係想飛你鐘咩?

雖則可以繼續至真正夠鐘,但是原本很愉快的心情就俾佢地一句睇錯完全破壞了!

埋單時還要見鐘房女口黑面黑,於是第一次找錢全數取走! 男主任仍走過來說睇錯…

唔緊要啦! 你地咁旺場,唔會在乎我依D已經來少了的客,而且夜班我又唔會上來的!!! 以後八點前一定會走!

跟住打俾相熟夜班技師,問: 「你地好旺咩?」

她說: 「係呀! 我個客剛剛話,無房要等喎!」

各位信唔信佢地所說係睇錯?

為避免他們再次「睇錯」....

建議: 各位下次上房前,問鐘房講定埋三粒, 幾點夠鐘? 跟住對好時間先好上房
!

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 楊鉅祥 於 2007-5-9 09:47 發表
原帖由 messenger 於 2007-5-8 17:34 發表
在這裡看過其他兄弟被飛鐘, 估唔到今晚終於輪到我了!

又心思思, 但又飛鐘! 仲上唔上好呢?
佢地無可能會飛到我鐘的!
發現了我杯茶
當然會繼續去
夜班就打死都唔會去!!!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 JM168 於 2007-5-9 10:34 發表

有冇搞錯?連信兄都飛鐘!!!
即係叫我地唔好幫襯隉I
咁樣睇....
如果少左人上去
就唔會爆場
夠房用佢地就唔駛飛客鐘啦!

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-5-9 19:49 發表
男主任 ? 阿佑定係李生 ? SH or H 未收工的話 應該會好D ........
我都末係太鐘意夜班去
男主任只得一位
後者佢話自己只係出納喎

除了Locker外
我個人感覺上,夜班已是另一間場
想找兩位相熟夜班技師
唯有試下問她們可否早返六點?
晚八時定要徹退!

咁你們覺得今次是否真係睇錯呢?

引用:
原帖由 楊鉅祥 於 2007-5-11 20:52 發表
信差兄, 日頭有無好介紹?
優惠時段係幾點前呢? 唔該哂!
近期日班技師平均質素的確不弱
有好多位都可值得一試
祥哥想什麼factor行先呢?

真係想揼得? 相頭好? 較為後生?
推油推得舒服? 有Heart的?

優惠時段係下午一點前,晚上十二時後及紅色假期全日

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-5-12 01:22 發表
sounds pretty good ! which one you had tried ? any details ?
You can ask HD or SH who's my recent 摯愛?

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-5-12 12:12 發表
you have so many 摯愛 ..........
我說是近期的....
小弟一向是花心你一早都知架

引用:
原帖由 楊鉅祥 於 2007-5-12 16:51 發表

我要又揼得, 推油舒服得黎又較為後生, 相頭當然要好啦! 有埋heart就仲正!!
有無得一次满足哂三個願望呢?
如果要满足哂三個願望
不如起三飛啦! 9 + 21 + 60 無走雞!

如果唔起三飛,我諗起38、85、99

引用:
原帖由 fredng 於 2007-5-14 23:26 發表
有無大力仕骨女推介?
有! 聽說79超勁力!

引用:
原帖由 messenger 於 2007-5-15 11:28 發表

有! 聽說79超勁力!
原來數碼健兄試了...
佢話麻麻地咋喎!

引用:
原帖由 avlover 於 2007-5-17 10:26 發表

Do they start to work from noon? Thks!
Yes Yes.

引用:
原帖由 cyberken 於 2007-5-17 10:59 發表

力不是無, 但感覺很"死"
HD果日試完骨猛咁讚咋

引用:
原帖由 Doer 於 2007-5-17 11:53 發表
昨晚試了88,感覺唔錯,恨用心的按摩,力度很適合我

其實,我覺得GFS由始至今唯一一樣都咁值得讚的,是locker的服務態度

真搞笑,咁大間場,竟然無野叻,叻個locker!
同意! locker的服務水準一直都維持良好水平!

夜班主任服務如何?

引用:
原帖由 Doer 於 2007-5-17 17:08 發表

現在夜班一個女主任,ok啦,個人都幾爽,有個句講個句
她還是侍應時
都給與我好印象嘅!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。