推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-4-1 19:49 發表
今日又上左去  

下次都試下新柴房
新柴房?

引用:
原帖由 fredng 於 2008-4-3 16:51 發表
灣仔"太湖"結業後,
係唔係真係好多前"太湖"技師跳槽到好運來?
唔單止技師...
仲有客人

現時水吧的套飯、靚湯...連公仔麪都好有水準!!!
原來請了位大廚,聽說曾於哥哥間餐廳任職...

引用:
原帖由 楊鉅祥 於 2008-4-3 20:27 發表

老實講! 咁我又唔覺好左喎!
公仔麪D餐肉同紅腸, 次次都燶既!
食多士, 好似柴皮咁!
你講個位大廚, 昨日上工呀?
上個星期都仲好難食下喎!
咁我食到的飯菜、湯或麵是他煮的
我都老實講...覺得的確好好味喎!
佢黎左都有一段時間
我又唔知點解你會食到咁難食嘅野喎?

引用:
原帖由 虎次郎 於 2008-4-3 23:29 發表

How about the waitress?
Old customers can have better services here if meet the waitress at last GL^^

Any new good recommandation at night shift & is there always full at night time?
I wish that pretty waitress with long hair will join GFS but heard that she has shifted to HSK already.

I don't think there is always full at night time. And sorry that I have weak knowledge on night shift.

引用:
原帖由 doggie69 於 2008-4-1 12:59 發表

信差兄! 那還有那些好介紹! 期待消失已久的六合彩號碼!!
我的確無出我的GFS六合彩號碼好耐好耐了!

現在改出我的GFS密碼: 1328608398126   

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-4-5 01:46 發表
我拆了碼
一不小心好易拆錯架

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-4-5 19:16 發表
唔緊要
話唔定錯有錯著有驚喜
似唔似國內的手機號碼呀?

相關搜索目錄: 手機

休息室一面牆裝換了暗色鏡片,感覺寬敞了!
但部LIFT的色彩配搭好娘呀!!!

無難道的....是順序的

引用:
原帖由 fredng 於 2008-4-7 16:41 發表

Many combinations:

1,3,28,60,83,98,126

13,28,60,83,98,126

1,328,608,398126

13,2860,8398126

which one?
都已經無左1仔和3仔啦!

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2008-4-7 17:27 發表

咁我真係好蝕底, 連休息室都唔入.
你無入休息室架咩?

我終於得見兄台真面目了 !

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2008-4-8 16:47 發表

光顧接近2年, 入休息室次數不超過10次......!

冇可能! 冇可能! 我的身份係國家級高度機密...冇可能會有人知...你一定係認錯人.
其實...早於HD時代
我都見過你了!
不過,我對女孩會印象深刻些

向一位有上來的美麗可人技師問好!

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2008-4-9 11:37 發表

No time to ask her more details in Great Lake......Sorry!!!
No time = busy

so busy?

引用:
原帖由 虎次郎 於 2008-4-9 00:12 發表

What is her ex-no. at Great Lake? & Day-s or Night-s?
should be same number.

引用:
原帖由 kensir 於 2008-4-9 13:23 發表

太湖lulu = 好運來lulu????

are u sure????
Thanks for asking...

Sorry I had made a mistake.

GFS ^ ^ = ex-Great Lake's Duck.

ex-Great Lake ^^ may report to work by end of this week.

I'm waiting for ex-Great Lake's Carrot to join GFS!

引用:
原帖由 kensir 於 2008-4-9 15:07 發表

sorry.........messager

what is the meaning of "may report ot work by end of this week"?

go to GFS or other sauna??
report to work in GFS....maybe...not sure until end of this week...

will u go to find her?

引用:
原帖由 kensir 於 2008-4-9 16:03 發表

Great Lake ^^ was one of my favourites before. I do want to enjoy her service again. However, I really hate the service provided by GFS (You can find my post) . It's really difficult for me to  ...
But more & more people enjoy their service.

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2008-4-9 17:25 發表

Both hands and mouth are busy...

出完我的GFS密碼

出番個GFS揼得夠堅密碼 :

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-4-10 18:27 發表
下晝勁多人
令我一刻打九折
勁多人.....小弟是其中之一

你來那時我應該在舊柴房執緊寶

引用:
原帖由 doggie69 於 2008-4-10 11:44 發表

信差兄, 小弟已成功解讀你嘅gfs密碼, 並於較早前撞手神試過你上述密碼第三組, 首階段技術尚算不俗, 唯仍懷念另一位剛離開的技師(有說是放假回鄉)!
剛離開的技師?

是那一位佳麗呢?

明日又有新技師返工
試唔切喇............
密碼可能要加到好長

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。