推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

96 1234
發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

依D仆街會懂得什麼叫做尊重咩?

管理層也應該負上責任
給與囡囡指引怎樣對付依種惡客
絕對唔係客人想點就可讓他們胡作妄為!!!!

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-14 20:51 發表
早更新登場:5/11/78/101 (前夜更) .........

全部係「四星上將」五星最高 ......但全部唔 dup 得
咁邊一位會是我杯茶呢?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-15 21:56 發表

大家 taste 咁近...連豆豆都話 YCOT ....我杯茶咪即係你杯茶....
咁即係邊位呀?
下次再上去
我必定電MARK無走雞

相關搜索目錄:

今晚係別場做試鐘男
竟然試了位由東湖夜班轉場過去的中女
之前亦曾在朗豪做過
貓兄可能也認識她
不過雖然樣子唔錯但非我杯茶

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 motorcar 於 2006-11-17 12:18 發表
骨癮難擋,終於係星期日再會#126,然後係星期三晚初試 #123,服務都好細心啦,嫩口,細細件,所以 not my cup of tea.  

睇怕下次都會返食#126,不過唔明點解佢都算幾紅,但冇乜兄弟寫佢呢?
motorcar兄要追問AY兄了
咁耐都未出報告

引用:
原帖由 mimemoremore 於 2006-11-20 10:18 發表
又dup得又玩得, 比我係女都未必留係度
除非有苦衷啦

回復 #955 白貓兒 的帖子

...............................

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-22 09:49 發表

重有好多囡囡唔鐘意人地寫佢地...
以後我堅決封筆...
但都有囡囡鐘意人地寫佢架喎!

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-22 02:23 發表

...又唔係死人...男人老狗..
男人老狗都係感情動物丫嘛!

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-11-22 10:15 發表

我唔係想封筆, 係冇心機去寫咋!!!   
其實....
有時都唔知點寫好?

仲有幾篇包括馬交遊都唔知寫唔寫好

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-11-22 12:06 發表

係呀!  

其實最主要係唔知點寫好!!  
咁內部傳閱算數啦!

都係暫時停一停先......

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-25 07:15 發表

無事呀!尋晚先搵完 Dee Dee....一切如常....
哦! 原來你去搵 Dee Dee
服務型囡囡
但講到FEEL我同她就無了!

! % 話聽日返工喎!
都唔知係唔係嘅!

咪係! 計精不計多嘛!

懂得享受者情願一次做耐D
都唔會追求做多Q啦!

話時話 !% 樣子都有點感覺似宣喧

回復 #1106 屈臣氏 的帖子

老屈你出番來喇!!!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-1-23 07:27 發表

他出番來不代表他破戒.
咁寄然已戒,為何仍來此版呢?
等於出家人仲要去買本夜遊王來睇一樣
似乎.....HE WILL BE BACK....SOON!

老屈重出江湖是我們之福!
期待又期待...
本帖最近評分記錄
  • 屈臣氏 體力 +50 利是仔一封! 重出江湖?等丹丹答應先啦 . 2007-1-24 11:15
  • 屈臣氏 威望 +50 利是仔一封! 重出江湖?等丹丹答應先啦 . 2007-1-24 11:15

引用:
原帖由 jj_prince 於 2007-1-28 17:47 發表
休休酒 聽日 復工....................hehehe
休休酒.....飲杯飲杯勝 !

96 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。