推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

引用:
原帖由 meltykiss 於 2006-9-15 23:57 發表
我也很愛靜................
哦!!!!

原來昨晚鹬蚌相爭,漁人得靜
果位漁人就係你!

Doer兄終於都上到去

用唔用到一打房呀?

檸七暫時仍返夜班的

引用:
原帖由 Doer 於 2006-9-17 00:58 發表
係啦,本來打算下午去,點知臨時有事,Heidi都有講我知你剛剛走

今晚都用唔到一打房啊,不過拾浩紡都ok啦!下次一定飲埋杯檸七,咁就"咩檸都飲曬啦"
仲有杯檸薏(檸檬薏米水)
你都好似飲左啦

我相信你一定鐘意檸七的!

果晚飲完檸七下來
與前皇宮LULU同LIFT
我無同佢打招呼呀
佢都唔會記得我啦!
你有無找過她呢?
她依家係衫實發

引用:
原帖由 meltykiss 於 2006-9-17 01:54 發表

Just by chance and luck, 終於有緣一聚,
咁你果晚行運啦!

引用:
原帖由 Doer 於 2006-9-17 00:58 發表
係啦,本來打算下午去,點知臨時有事,Heidi都有講我知你剛剛走

今晚都用唔到一打房啊,不過拾浩紡都ok啦!下次一定飲埋杯檸七,咁就"咩檸都飲曬啦"
不過我最唔鐘意係「拾浩坊」
因出面盞出路燈射住晒嘛!

引用:
原帖由 XMEN2004 於 2006-9-17 10:05 發表
what's so special sbout room 10, room 11 and room 12 ar?
special services there?
Nothing special....we like more quiet there then we can

No ah...I mean Ocean Palace, not Royal Palace.

引用:
原帖由 Doer 於 2006-9-20 10:21 發表

昨晚連杯檸七都飲埋,乜檸都飲曬囉!
咁邊杯好飲D呀?

我昨晚試了易鹿
無論樣貌、身型、聲調
很有之前櫻桃子的感覺

之前的易發 - 搖搖又回來了!

靜一靜完

再搖一搖

截然不同的感覺!!!

Doer兄:

易錄嗲聲嗲氣嘛!

其實夜班仲有位衫實走,妹妹仔主任話似係發實衫果類型,咁應該啱你同我啦!

下次試埋早班易發啦!

回復 #309 Doer 的帖子

你好似仲未靜過喎!

易發識講日語架!
包你有截然不同的感受!

相關搜索目錄: 日語

引用:
原帖由 Doer 於 2006-9-24 20:49 發表

日文?她邊處人啊?
之但係我的日文連溝架妹都未夠用播....
沒關係...

她是中國人!

其實她做美容出身
懂得通淋巴及推脂架!

相關搜索目錄: 美容 日文

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-9-24 22:23 發表

駝兄都搖過啦!

有無搖到 >>>>

應該是:

今次你在黃金時段上去....$534 三粒鐘
十日內再上去......$434 兩粒鐘另送多一粒鐘俾你喎!

黃金時段: 1:00pm-12:00am

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-9-25 16:49 發表
可能我很久冇上去了,前幾日收到短訊話做3粒鐘有特價。 

唔知易發,係咪我之前做那位呢? 
易發 = 搖搖...搖呀搖...

引用:
原帖由 oldkent 於 2006-9-25 22:19 發表

易錄踩油背好叻,值得再試。
係呀!!!

我都幾乎忘記了!

我第一次係GFS享受踩油背咋!
仲送埋踩油PATPAT

或者我記錯啦!

俾優惠我地
但又扣減技師鐘錢

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-29 11:01 發表
咁我味係好稀客既previous occasional customer lor, 只係想知就咁上去有無優惠.
如果你收到SMS,即係你已被「抽中」
上去就可享優惠了!

大版主話他: 每個post都係得一個子(字)...

我們一齊去營救他吧!

引用:
原帖由 28性情中人 於 2006-9-29 16:06 發表
日日上d客(好似MESSENGER兄等), 都唔使SMS啦, 可直接收料嘛...
日日上d客?

非我也!

其實有另有其人.....兩位黎生:

日班有MR.日日黎
夜班有MR.晚晚黎

為慶祝國慶

我的GFS六合彩攪姝結果為:

13/22/28/83/97/107

特別號碼: 96

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-9-30 11:35 發表

咁唔知係咪有係度玩既網友呢?
應該不是...

回復 #358 HJ2127_ATR1 的帖子

A準? 我點可以擔當呢?

你無上去咁耐?
因為發仔去了?

依家的QQ有發仔的感覺

回復 #363 keung1128 的帖子

唔係馬???!!! 早了半粒鐘????

有無即時咋形呀?

佢老闆似乎只為谷客數
一味俾優惠客又如何呢?
其實一絲不苟的優質服務
才是客似雲來的重要因素!

有次很安靜的坐係休息室
佢老闆竟然坐係第一排
又蝦又蟹咁高談闊論
簡直污染美好的環境
係唔係想趕客走???!!!!
我都唔想再坐下去了
起身走人!!!

希望佢地留意吓啦!!!

引用:
原帖由 雲師兄 於 2006-10-2 23:47 發表

上面keung128的case我未試過,因為我多數下午上去
但老闆坐前面吹水我就見過,好反感
有時真係想休息吓,同HD吹吓水
佢老闆成日捽客數
不如自我反省吓
其實最影響員工士氣、最影響客人心情的人就係佢!!!
自己倒自然米都唔知!
試問有邊間桑拿場老闆
會週不時坐左係休息室道架?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。