推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

引用:
原帖由 Doer 於 2006-10-3 14:39 發表
其實我地個個都覺得GFS好,個個都係fans,就係因為咁,愛之深,責之切,見到一間好的場,居然在服務方面因為個老闆而犯錯誤,對於一間好的場,實在唔扺.如果係第二間我地唔緊張的場,我地講黎都曬氣
之就係!!!

現在的GFS已經不是
之前我們所喜愛的GFS了!!!

引用:
原帖由 keung1128 於 2006-10-4 02:16 發表
聽咗咁多大哥既回應,搞到我都唔知重去唔去GFS好。
唔知再去時佢地會唔會知道我post咗之前果編嘢呢?大家有冇試過post咗文佢地又知道係你地出詐你型呢?
我覺得同 ...
佢地個個都知我係信差架啦!
俾意見佢地讓佢地有機會改善
無有怕喎!

引用:
原帖由 Doer 於 2006-10-9 10:23 發表
國慶中秋過後,昨晚飲返杯檸七,開始又一個星期的博殺!爽!
不得不提,檸七的骨技指數不斷提升,鬆曬!
我好懷念依杯檸七

引用:
原帖由 Madinggou 於 2006-10-9 20:26 發表
(^ still there?
of course she's there...but I think you might mean ex- (^ cat, right?

now (^ is "QUIET" instead of "CAT"

Sorry I have kept Quiet for few weeks already.
Now I want to play yo-yo or wish to win double-Q...

I have broken my record already for the past year!!!!

Haven't visited GFS for nearly one week!!!!

如果你不預早約定
靠運氣的話
可能可以中到孖Q
但想搖一搖就可能難些了!

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-10-9 22:00 發表
If QQ is too exciting for you, then YoYo will surely knock you out!  

引用:
原帖由 6769 於 2006-10-10 16:47 發表
what is the no. of Yoyo ?
You need to investigate her again?

回復 #430 Doer 的帖子

收到! 謝謝!

你就好啦!
很羨慕呀!

今天見鞋弟的新主任制服
黑色打摺裙、黑色外套、淺紅恤衫、啡色短靴
似日本高中女學生打扮

亦先睹為快,見了新侍應制服
白色拉鍊上衣、蘇格蘭格仔短裙、配白短靴

又來一次制服誘惑!

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-10-11 09:34 發表

我覺得保守左d ! 著到鞋弟好似大左十年, 換過套鮮色d, 少d....短d......會好d !
係呀! 我要求裙子要改短五吋!

引用:
原帖由 6769 於 2006-10-11 09:41 發表
I have not tried Yoyo yet....maybe next week....btw, is the previous Theresa still there ?
杜麗莎仍然休假中
話會於月中或下月初返喎!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-10-11 09:43 發表
信兄,肥老細近日有無收斂左?
據聞有人開了此THREAD俾他過目
希望他留意到我們的要求啦!

所以我要尋求疪護了!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-10-11 10:34 發表
你把大棚人夠惡就得.
係喎! 一件數碼KEN夠照啦!

如果唔係.....吹雞一齊唔再上去咯!

再見白色孖煙通!!!

終於可以穿上出得廳堂的花花短褲了!

我係話...

我地唔駛再著果D難登大雅之堂的白色底褲了!

佢地依家已經換晒美觀得多的花褲子了!  

回復 #454 Doer 的帖子

又黎易呢焚???

試唔切喇!

我搭左新來的九巴咋
同易拎玩泥沙玩到大
樣子都幾清麗,可是手法留不到我印象

引用:
原帖由 6769 於 2006-10-13 11:16 發表
tried 07 already....a few disappointed...
but lemon-seven up is my favourite drink!

You should try yoyo or QQ la!

bro 6769's expectation or requirements are very different with bro Doer & me!

She's Fat? I don't think so wow!

回復 #461 6769 的帖子

sorry bro 6769 you have spelled my name wrongly!

你玩嘢呀! !!

都推介你試yoyo 或QQ啦!
你又唔去試!
走去飲檸七!
根本都唔啱你飲!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。