推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

咁你無運行咯! 

下次我地話好唔代表都啱你架!

大家的要求根本不相同!

回復 #468 6769 的帖子

Please bear in mind that 96 is not suitable for your need too.

嘩! 咁又會話我寫鱔稿喎!

or bro 6769, you can try 36....also from Vietnam but she is Chinese.

回復 #484 AkiraYuki 的帖子

你又開支票啦?

新來了位中女82
按摩手法與眾不同
是位穴位治療式推拿高手
邊位有坐骨神經痛或其他筋肌勞損
可找她維修下!
我上樓梯時右小腿有時扯住痛發不到力
她已幫我鬆到某些筋位
成隻腳輕晒!

引用:
原帖由 meltykiss 於 2006-10-13 23:11 發表

ah sze ? not really godd, at least not my cup of tea ............
not your cup of tea? but I know she's COT of one of he brothers here!

係啦! 各花入各眼
各人有自己杯茶唔駛爭!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-10-14 20:24 發表

... 聽講係打 ben 爐 .... 重會拉埋勇哥喎
咁多位眾男,只得一位美女鞋弟?
叫多幾位美女先!   

日期不要公開,以免打草驚蛇!

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-10-14 23:37 發表
信兄換左畫woh   又係絕色美人
似唔似迷人丹呀?

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-10-14 23:38 發表
佢係唔係乜都無著 得個肚兜?
俾全相你睇咯
V
V
V
V

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

我知道發仔去左邊了!

don't know ...just looks like 136 in East Lake...

If she joins GFS, how will it be???

回復 #514 Bony+M 的帖子

引用:
原帖由 cyberken 於 2006-10-16 09:17 發表
乜有大project都唔叫埋我呀
點會呢?
可以無數碼港,點可以無數碼KEN呀!
必定會叫你黎.......

找數嘛!

今天是酒實漆的快樂誕辰
恭祝她青春常駐
日日多MARK單
期期得大獎!

老屈、28性情中人兄、marklee兄:

我們的情人易拎又返來了!
趕快要去拎一拎啦!

駝兄、meltykiss兄:

你靜左一靜
搖左一搖後
拎番一拎啦!

Doer兄:

你靜左一靜
搖左一搖
拎左一拎未呀?

車長、數碼KEN兄:

相信都幾啱你拎一拎架!

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-10-16 13:28 發表

唔該預埋我啦!!
預埋你都得
先去靜一靜
跟住搖一搖
中條孖Q
再拎番一拎
然後出份報告
先講啦!

嚴重反對技師於LIFT口迎賓!!!

令客人及技師感到尷尬不堪!!!

請有關方面正視此問題
即時癈除這無謂的安排!!!!

回復 #537 mtr613 的帖子

係呀! 佢幾夠力架! 指壓壓到心臟爭d頂唔住!

引用:
原帖由 6769 於 2006-10-18 13:14 發表

幾時開始架? 點解上次我去無既 ?

開始左好耐啦!
話左好多次唔好架啦!
佢地都無聽!
今次激起我把火!

回復 #541 6769 的帖子

生客一樣會產生問題!!!

如果兩位生客一齊上
在燈火較明亮的LIFT口迎賓的兩位技師
一位年青貌美身材正、一位較年長偏肥貌庸
你話果位被介紹後者技師的客人會有何感受???

引用:
原帖由 jj_prince 於 2006-10-19 23:43 發表
我未去過好運來呢
有乜 good bg no. recommend?
good service and big boobs pls
jj王子殿下:

不如你看晒本題目37版
必可找得答案

引用:
原帖由 oldkent 於 2006-10-21 22:00 發表

I have the same idea, she is quite mature and  a little fat .But what i
need is a good dup skill lady ,never mind she is a C9 or girl.
Tried her again few days before and found her dup skill has improved quite a lot!

No doubt that why she could get lot of marked orders now and heard that a customer even waited for her from 12:00am until 5am!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。