推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

昨晚中了孖Q!!!

其實是第二次了!

上一次她狀態不佳,今次她給我的印象有脫胎換骨之感
樣靚身型佳的她,骨技原來正是我所享往的,強而準恰到好處!

剛柔並重的三粒鐘,昨晚是近期我最滿意的一次!

引用:
原帖由 cyberken 於 2006-10-26 11:08 發表
師兄, thank you for your kindest help yesterday evening
哎! 你個數碼KEN丫!

成日涫水熝腳!

唔駛客氣喇!!!

引用:
原帖由 cdlover 於 2006-10-26 15:34 發表

請問此QQ係咪等於以前QQ?返早定晚?
此QQ不是之前的圓圓了
新來大概一個月,返早班的。

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-10-26 21:50 發表

唔係化? 你地真係想夾band
我向來唔鐘意夾band
只鐘意組織情侶二人組

引用:
原帖由 cdlover 於 2006-10-27 09:45 發表

唔該晒!各高人介紹的多是早班,我地D夜鬼無乜好食。
咁試吓易錄啦!

近期熱門之選 :

搖搖一搖
孖Q一Q
易拎一拎
翠一翠兒

引用:
原帖由 6769 於 2006-10-27 17:57 發表
有無合我口味架 ?
如果你喜歡杜麗莎
相信你更會喜歡易拎

你去搖一搖或Q一Q先啦!
有點覺得QQ有前發仔的影子!

如果你想談談心,翠兒係一好選擇!

引用:
原帖由 cyberken 於 2006-10-27 17:44 發表
點止熱門之選啦.... 簡直係非試不可
你好似一個都未試過喎!

回復 #579 HJ2127_ATR1 的帖子

記得發仔是你之前的摯愛
你應該會喜歡QQ掛!

拿! 如果唔啱,唔好返來揼我呀!

回復 #582 Madinggou 的帖子

ex- (^ :  she has changed field la.

(@ : heard that she will resume to work from Nov 1

(bro 6769 or meltykiss: Good news to you)

(# : no idea, I want to try her too

( & : still there ah

local HK bg: & ) - not so young, dup skill as master level, @# - younger & pretty

數碼KEN兄終於搖左一搖
問他要報告,他只給我四字成語
你們猜猜是那四字?

提示: 第四個字是 - 外

哈哈哈!

時間: 昨天下午二時四十八分
地點: 駕駛著於灣仔街頭中

致電HD...

差: HD,今日有無景呀?
HD: 麻麻地啦!
差: 我剛派完信,依家係灣仔,有邊位得閒?
HD: 依家無呀...最快果個「秋」天都要等多一個鐘
差: 吓! 咁旺場?
HD: 剩係旺依段時間咋!
差: 好啦! 第日見啦! (於是,唯有轉軚過海...)

Thanks bro keung1128!
Please write as long as you can, no limitation.

@^ is on medium shift, approx. from 5pm-2pm....

酒實易明天歸來了!!!

引用:
原帖由 oldkent 於 2006-11-1 20:42 發表

易錄絕對是個有實力的踩油背高手
同意!

除了易錄之外,實錄又是另一位踩油背高手!

引用:
原帖由 oldkent 於 2006-11-1 21:08 發表

請翻看前頁,就可清楚各幸運號碼;以我愚見,就算是第一次去新好運來,也可先致電tel:31738668,mark 定一個心水號碼,好容易:我姓X,我電話是xxxxxxxx,我想markX號,我X點到。在心中先揀 ...

孖棍維維已回來了!

引用:
原帖由 bwle08191 於 2006-11-1 17:55 發表
All big brother, please advice when is the best time go there in Sunday. I am SC fans and want to change my base to GFS after your valuable coments.

Please also advice the manager name and the g ...
I know a friend who was SC frequent goer before. After visiting to GFS for once, he told me that he doesn't want to go back to SC anymore!

當真????

她之前是我的摯愛之一

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-11-1 23:36 發表

今日聽HD講過 因已落卜擎 惟有等下次
你和安娜公主有約會嘛!

今日數碼KEN都係佳人有約

引用:
原帖由 bwle08191 於 2006-11-1 23:48 發表

Thks  mate
Surely will  try  and  find  out  how  it  can attracting  so  many  bone  experts.

Please  also  advice  the  tips  to  bg,  vigi  no  need  or  100  per  hour  ?
No need to pay tips ga

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-11-2 00:22 發表

數碼KEN連上兩日o甘激?
鐵漢柔情

有時...情到濃時...
明知笨都會說聲....
我願意!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。