推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

我情又唔濃
講咩我願意喎!

話時話...
這個星期我仲未上GFS

我昨晚竟然夢見....

O2維修服務中心果位靚女K小姐呀!

回復 #621 6769 的帖子

Agreed!

but....needle no two heads sharp

回復 #620 cyberken 的帖子

咩我果位靚女K小姐呀?

我都想!

唔係KELLY 係KIYO
同GFS無關、同O2有關
數碼健果然今晚走了去見佳人

酒易還未返
又再無得拎
唯有拾舊愛
再去圍一圍

今晚再飲檸樂

消瘦了的她覺苗條
樣貌也感清秀年輕
有酒易的影子

骨技的確進步了
手勢細緻熟練
又一可令我享受舒暢的技師!

引用:
原帖由 lonesaunaman 於 2006-11-6 01:12 發表
小弟第一次post咋,勿見笑 

多次拜讀各位大大message,故到GFS一遊,即愛上!同以前的SN真不同feel,難怪大家用心寫message,俾意見,不似大多數threat只留於評論BG!

上周造訪由小紅姐為我安排 ...
熱烈歡迎 lonesaunaman!!!

彼此英雄所見!

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-6 01:46 發表

檸樂有酒易的影子?唔係幾明 ........
酒易 = 酒實易

昨天上了去找剛重返GFS的維維 - 孖一
半年無見,久別重逢
先來過親切抱抱
覺得她比之前更矯小玲瓏
骨技仍然保持水準
喜愛細細粒型之選

此外,LOCKER財哥仔都返了來喇!

她是孖一

引用:
原帖由 meltykiss 於 2006-11-9 23:42 發表
此外,LOCKER財哥仔都返了來喇!

i met him lar !
佢又走左了!

回復 #642 6769 的帖子

超!!!!! 以前?

以前有女侍應同我擦背、女主任著三點式陪我焗桑拿添...
以前丫嘛! 任我點講都得啦!

依家無晒仲講返黎做咩!

我講你就信?

公司麵就有得免費食!

聽說夜班人事有所變動.......

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-11-11 18:13 發表

我果日都奇怪佢點解無晒以前d活潑
哎! 原來係佢自己過唔到自己果關!

聽說夜班由之前locker肥哥主持大局
LC?

正與副的分別呀
算把啦!

不如講番GFS技師仲好啦!
有什麼推介呀?

依家連我的GFS六合彩攪姝又唔齊號碼:

11/28/72/97/99/106

特別號碼: 未攪出呀

最好由鞋弟出來講吓啦!

引用:
原帖由 meltykiss 於 2006-11-12 12:24 發表
阿靜還在嗎 ??????
暫時無得靜了

你想尋靜嗎?

酒實易終於已走了!

管理層似是想換過班技師咁!

總之希望佢地唔好攪到間場CHEAP晒啦!!!

依家電梯門果張對聯夠晒核突啦!!!

我覺得這些欠品味的無謂佈置
對客數唔多唔少都有所影響!

引用:
原帖由 cyberken 於 2006-11-13 09:41 發表
師兄, 蒙古姑娘昨日己回GFS了, 她有無通知你
有呀! 佢老細傳召她回來嘛!

引用:
原帖由 cyberken 於 2006-11-13 17:39 發表
靚仔, 講說話唔駛咁盡, 你都會有老鴾@日.... 再講, 你咁靚仔, 唔駛係到浪費時間啦, 去第二到咻hd著數, 咪仲好
我地班老鬼唔駛同人教仔喎!

引用:
原帖由 bwle08191 於 2006-11-13 21:13 發表
try  this  sauna  days  ago,  overall  better  than  expect.

front  door-  5/10
poster  on  lift-  0/10  bad  taste
reception  -  8/10
locker-  8/10
bath  room-  9/10
rest  room-  7+3/10  3 ...
Thanks bro bwle08191!!!

posters on lift doors - absolutely agree! BAD TASTE!!!!

引用:
原帖由 KING888 於 2006-11-14 15:14 發表

呀叔!我好尊重你同埋版主,我年少氣盛,唔得大體,多謝你地提點,可能我屋企太有錢的人太就我,無人敢得罪我,使我目中無人,我都就快30歲喇,每日都渾渾噩噩,每晚去蘭桂坊都有女送上門,你知啦,食得多都厭啦 ...
我覺得你的口吻
咁似靚仔 KIM嘅
不過人地唔會渾渾噩噩...
你D錢駛唔晒、女送上門食唔晒
只要你出到聲,依道大把人可以幫你

引用:
原帖由 phantomman 於 2006-11-14 15:22 發表
I've tried #5.
A matured lady with good massage skill.
She's particularly good at massaging neck and shoulders.
Insofar as massage skill is concerned, she's so far the best I've tried in GFS.
...
Thanks bro phantomman for your 1st report!!!
Good to have bg with better massage skill although not so young!

Hope to see you again!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。