推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

是呀! 我們雖然爛玩
但個個都是好漢子!

CY Kong兄:

話時話....我和你幾時相認呀!
我好肯定曾經同你前後坐、相對淋浴、
背對背更衣、隔鄰房或擦肩而過

回復 #680 KING888 的帖子

KING888 兄:

你這樣公開身分
要小心呀!

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2006-11-14 17:03 發表

我都好想去,不過聽日有事要辦,實在抽唔到時間.下次喇!總有機會遇到.你不如試下問其它人有冇興趣.
至於跑馬,不如係呢度話比所有人聽有咩野貼士,等大家執番D揼骨$.
贊成!

益吓班GFS FANS都好喎!

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2006-11-14 17:05 發表

點止呀! 重四目交頭添!
但我從來唔會同男性四目交頭喎!

引用:
原帖由 KING888 於 2006-11-14 18:59 發表

版主,好多謝你好意,我差的就講隻馬出黎添,因為好易知道我舅父個名,不過呢隻就算講都未必知,因為呢隻係團體馬,無舅父個名,點都好,我要多謝你,你地個個都好好人,個個都用個心交朋支
請不要誤會
我不是本版版主

引用:
原帖由 6769 於 2006-11-15 16:31 發表

講清楚d係叫你去拉頭馬定叫你買小小呀 ???

................................................

引用:
原帖由 KING888 於 2006-11-15 16:11 發表

我舅父叫我買弟八場九號,你唔好買太多,輸左就無謂啦,話晒新相識,如果贏左就一等出黎慶祝
多謝晒!
咁我依家落去買喇!
買五千少唔少呀?

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2006-11-15 16:40 發表

買五千咁少,最少買二萬WP喇!
哦! 唔講咁多喇!

落去提款落注先!

祝大家好運 ....................................................來  !

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2006-11-15 16:52 發表

我都準備收工,去投注站排定隊先.
可能好多人睇到排晒隊了

引用:
原帖由 KING888 於 2006-11-15 17:17 發表

唔會喇,隻馬都唔係我舅父既,我今晚約左班損友去尖東浦,大家贏多的啦
咁你之前又話: 「....我舅父隻馬出叫我去拉頭馬....」????

引用:
原帖由 6769 於 2006-11-15 23:07 發表
隻金太陽跑第三, 算係有d交代啦 !
咁我聽CY Kong兄去買左二萬WP
收幾錢呀?

陸局長: 唔駛查喇! 今次我擺明出鱔稿

GFS明天開始純一收費喎!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

以有未過期優惠卡及做三粒鐘計:

正常時段: HK$488
下午一時前進場及紅色假日: HK$455
晚上12時後: HK$438

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

今晚試穿了他們新採用的
即用即棄紙質短褲
衛生、輕便、舒適
但是: 好似幾浪費咁!
綠色和平可能會抗議

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-11-16 09:41 發表

P 派 $29.5

你 WP各買兩皮牙? 係就和味咯 !

回復 #728 gfs123456 的帖子

歡迎歡迎新朋友妳來 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

回復 #740 KING888 的帖子

KING888兄:

不要動氣
下次再勞煩你舅父比貼士我們
我只可俾GFS技師貼士你咋!

駝兄久休復出
幾時上去維一維呀?
數碼KEN找過妹之後
慾罷不能呀!

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-11-17 01:58 發表
我繼續搖下先
今日見到有個李經理 乜水呀?
他之前是Locker的

引用:
原帖由 lonesaunaman 於 2006-11-17 02:13 發表
大家發完橫財,講吓啲貼題嘢先 (聲明:我冇跟King Sir買 )

前幾日上GFS, 試了(*,據說剛"回巢"數天,豐滿身材(真的很豐滿架)

Dup 的手法有啲特別,伊人話她師出GFS ...
係呀! 她們也會俾埋佢地老闆睇架

引用:
原帖由 6769 於 2006-11-17 09:24 發表
剛番焯了AnnA....技術大有改善....不過睇真d....中到熟女一名了......
局長仲想係GFS搵青春玉女咩?

你用「焯」字似乎用詞不當喎!

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-11-17 10:48 發表

咪連升幾級,會唔會我都見過呢位人兄呢! 
你應該見過架
其實他很資深的

引用:
原帖由 6769 於 2006-11-17 11:05 發表

昨晚我都見到佢, d靚姐全部唔見哂既 ..... 剩番d呀太......
知陸局長駕臨
佢地點可以搵D黃毛丫頭黎招呼你呀!

引用:
原帖由 6769 於 2006-11-17 11:32 發表
什麼小紅 ....係咪新黎架 ???
小紅姐你都唔識
睇怕你都無運行

之唔係....
我每隔幾日都要上去同小紅娘請安架!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。