推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-10-2 04:35 PM 發表
doreme 真係幾好!!

等我有機會都出番個報告先!!  
等你的報告,我到現在都未有時間出發

橫掂都係,睇埋你報告先出發

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-10-3 10:19 AM 發表
123.....就係有d蛇驚果個.
30.....佢地話係別場來的 紅牌喎.
多謝貓兄報料

貓兄,可唔可以PM係東記邊個bg同埋地址價錢比我呢? 麻煩晒你

另外我想知,佢地上樓開檔"dup",燈光會唔會都係好暗架?

今日終於試左119啦,仲有驚喜添,遲D出報告,現在仲回味緊,佢係第一個令我一定會返轉頭的bg

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-10-13 11:15 AM 發表
我都搵左佢兩次, 又想再搵佢啦!!  
佢真係好識做,抵佢咁多客返轉頭mark佢
有時間我會盡快出報告架啦

119報告

外表唔差,後生,佢話自己24歲,身材一流,我好鐘意佢條長腿,而且腰幼

Part 1:好快就完,我估約20-25分鐘左右就完,所以要dup得既唔洗搵佢,不過我唔係要dup得既當然接受啦,因為一陣有排玩麻。

part 2:先黎rpp,中途會伸手摸b仔
我仲同佢講:好舒服
佢問我:你唔會咁快出野架何?
我答:希望唔會啦
r完pp,同摸完b仔,之後佢出去拎熱毛巾,30秒就返左黎,佢本身已經無戴bra,好快就TEO,唔經唔覺佢隻手又玩緊B仔,仲坐上黎係咁磨,我話再磨我就頂唔住架啦,佢仲加快速度磨多幾下先停,頂佢,好彩頂得住,之後就戴野唱K,再黎就入巷,先黎男上女下,進入左幾下,佢哄埋黎問我黎兩次得唔得,我當然答:好啦,心諗之前已經想搵個bg黎兩次,今次佢咁主動,我當然一口答應啦!做完之後,佢出去沖身,跟住就響第一次鐘,下,現在先響第一次,大家可想而知佢part 1用左幾多時間啦。

Part 3:佢沖完身,一入黎,即飛禽埋黎,互擁左一陣,就開波啦,過程接近一樣,係中途佢主動要求玩狗仔式,做完之後,大家繼續TEO互擁,一路回氣,一路傾計,我隻手就一路搭住佢(博)頭,另一隻手當然揸住個胸啦,佢就搭埋隻腳上黎,好有女友feel。

下次佢話想黎3次,問我好唔好,我當然照舊有球必應,答應左啦

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-13 10:02 PM 發表

謝謝報告!!!

後生仔即是後生仔
仲想要來三次

每次去仲會有增值...
佢問我下次黎3次好唔好,我當然盡力以為啦

有咩增值既呢?

引用:
原帖由 fitman 於 2006-10-13 08:55 PM 發表

下午摸上去做 Patrick 出lift時居然撞到上述之 X 號入lift, 莫非貓兄係先知??
至於patrick, 個人更喜歡的bg相對於119, 兩人各有勝場. 吹頭時見到do-re-me, 果然夠cute (只22才), 幾靚女, 更..更標青過87 & ...
123現在仲有無做? 聽AY兄講,好似唔係到了

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-14 12:19 AM 發表

可能123又返了來
如果係,就真係要試下啦

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-10-14 12:27 PM 發表
東莞妹

之前我係東方都問過佢,佢都無咩意欲想過東記,估唔到現在真係過左,對於我地黎講係好事,因價錢平左

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-10-14 12:04 PM 發表

咁紅都過埋東湖啦!! 哈哈..........
你又想探人?

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-10-14 02:12 PM 發表

係,,,,,,,

不過係 waiting list!! 太多囡囡要探訪了!!
我就唔係好多,不過好想試新野

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-10-14 03:25 PM 發表
唔知次次都係搵p仔架!!

試下 123 啦!!  
123其實現在仲有無係東記做架? 難得有個後生妹,佢返咩更架?

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-10-14 05:32 PM 發表

重有做架 .... 伊人係早更架
好彩仲未走,下星期要會一會伊人啦

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-10-14 08:21 PM 發表

← 等梗你包膠個樣「眼定定」....
等報告期間,可唔可以講下3仔的外表黎聽聽呢? 佢返咩更架

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-10-15 01:06 AM 發表

早更囡囡!

外型清湯掛面小卷 .... 聲甜 .... 極易 KO

歡喜小鳥伊人既你一定 like .... 拔個人認為太斯文啦
小鳥伊人 I loving it

聲甜我最鐘意,幻想空間多好多

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-10-15 01:27 AM 發表

唱 K 要 stop 佢,唔係過唔到第三關
佢好鐘意唱爆人,唔叫佢停,佢會一路唱

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-10-15 06:45 AM 發表

should be 22
唔該晒

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-15 10:40 AM 發表
你撞完我又撞到休休酒?
我似乎上親去都遇到佢,或者俾佢見到
今次做完係休息室嘆杯茶後
一出來仲撞見丹丹
對完六合彩結果,攪到我都唔知試邊個先添

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 king8619 於 2006-10-15 04:36 PM 發表

15/87/100/123/136
聽講100係平胸的,唔知佢邊方面吸引到大家呢? 係唔係有美腿呢?

突然,好多bg我都想試,好煩惱
我諗我會試123,136 先,之後會再搵c-long happy
100就交比貓兄了

引用:
原帖由 hihihi168 於 2006-10-16 08:37 PM 發表
突然,好多bg我都想試,好煩惱
我諗我會試123,136 先,之後會再搵c-long happy
100就交比貓兄了
唔記得左,仲有個3仔

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-10-17 12:16 AM 發表

大家樂有一米六七喎 .... 飛機場上有小山丘 ...

甯[啦!
有時食得多巨無霸,都想試下小山丘

係呢,3仔年唔年青架?

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-10-17 01:11 AM 發表

25才咋 ... 見人見智啦!我覺得 young 架

巨無霸都要睇真定假 ....

究竟飯堂邊 D 係假野呢?
3仔差唔多合乎晒我要求,正

皮膚滑 + 美腿 = 無得頂呀

其實我都唔係好識分巨無霸真假

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-10-17 01:20 AM 發表

試鱁捸I.... 包膠包膠包膠 ....

開條 thread 問大家:如何分辦真假巨無霸 ...
3仔比較少人提,我試完一定會出報告,放心

點解你唔出返個簡短既報告呢? 支持支持

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。