推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

43 12
發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-6-30 18:24 發表

又有另外一種說法,
當一間場話內部裝修
查實是.....
查實是係咩呢? 好有興趣知

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 fitman 於 2007-6-30 20:26 發表

no lar...  本來兩周 上訴後減半 同埋罸8k
上訴?即係咩事?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-1 07:56 發表

咁味輪到我休息o羅, 唔使驚,請收PM.
收到PM了,正在做功課中...

相關搜索目錄: 功課

如果新興閣開返,麻煩通傳一聲,thx ^^

可能係囡囡避唔到 ^^ ~~~~~~

貓兄,近排有無好野介紹呢?

^),係咪返早更架?

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-7-19 19:46 發表

請睇番之前的報告佢係中更紅牌嚟嫁 !!!!

明白,唔該晒你

中更,我就要就就時間先去得了 >.<

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-7-22 23:21 發表
噚晚飯後得閒又去了,新興番啅^),park1 OK絶無問

題非常舒服,park2 唔之係咪因對上次做完相隔了一段

長時間,所以對佢R pat pat時有一種難以講解的興奮感

覺,而且佢的技術對我個人來講係信心的 ...
多謝你的報告

^)真係要好早book定,我今日都做唔到,做左個^仔

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-7-26 19:16 發表

^ 仔咩料呀 ???? 你嗰日幾點到場,諗住先mark嫁 ??????

早更,^仔係細粒型,都係靚女黎架,以前都好多人推介架,我都係mark左先上去
佢就無^@咁熱情,但對我好好,不過我唔太鐘意^仔把聲,我自己比較鐘意把聲好聽的,因為長時間背住麻

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-26 23:17 發表
聽講^仔係少中女幾甜招得.
無錯,個樣係好甜,而且細細粒,好易食 ,但係把聲就唔係咁甜

佢的確幾招得,不過唔會主動,要你提出,佢再照你做

引用:
原帖由 pkhkg 於 2007-7-26 22:59 發表

咁蹺嘅,我前次mark唔到^),都係介紹左^仔比我。
^仔唔差,證明佢地介紹比你都唔錯 ^^

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-7-26 23:11 發表

依依 >>>>>>>>> 咁橋兩位師兄,都同樣同^仔交過手,咁

唔該各自寫份精彩報告嚟睇吓好喎 !!!! 睇吓這個 ^ 仔會唔會係

一視同仁都 ...
過程同平時差唔多,所以無咩好寫,私人比個PM你同貓兄啦 ^^

引用:
原帖由 diaz 於 2007-7-27 14:41 發表
收到PM了,多謝!
另外可否提供有關^)的詳細報告以作比較?
^)就要請教其他師兄了,因為我仲未試過,不過好評如潮,可以放心

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-7-27 14:22 發表

謝謝你 。

唔洗客氣,最緊要下次試到好野,通知聲返先

引用:
原帖由 牧童 於 2007-7-30 21:33 發表
我早幾晚得閒睇翻之前各兄弟的報告,心思思又D倦,
咪打電話去MARK^),當時都23:30分心諗咁夜應該唔
洗等呀 !!! 點知對方問我係咪想mark^)呀 ??? 我話係,
然後佢話要等到1點幾喎 !!! 我心諗唔係呀嗎 ??? 咁夜 ...
^)多數返5點

引用:
原帖由 sunriderjj 於 2007-7-31 04:06 發表
岩岩試左^)番黎, 樣一般, 順眼, 矮小, 無咩ball路... part 1 dup得好好, 力夠位準, 鐘意dup既一定要試... part 2 無之前d bro咁有驚喜, 有bm+hj, 無bj, 佢話再熟d就多d野玩

埋單408

走個陣係lift見到一個 ...
其實9成的bg,只要mark多次,而佢又認得你,多數都會對你好D ^^

引用:
原帖由 diaz 於 2007-7-31 11:27 發表
噚晚終於走?去試^),真係等?好耐, 個子不高,冇?波路,但樣子還過得去, 把聲幾好聽。
part1?手骨?係幾好,又夠力又夠準, 如喜歡?骨的大哥,真是不錯的選擇
part2 只是普通,可能我還与她不夠熟,沒有多大的驚喜,基本的 ...
建議下次mark定先上去,如果唔係多數要等

主要^)係紅牌,多人搵,所以做的野變左行貨,試下D新bg,可能會多驚喜

43 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。