推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

26 12
發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

可遇不可求,順應天意吧 !!!

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-7 09:54 發表

味試下lor..16返夜.
試新女又想搏驚喜、又怕失望唔夠喉真矛盾.
昨晚終於可以試到的16了,重可享受 M 3 房的
中國feel,非常之正,講番少少新裝修個人感覺先,水池、
沖涼房,比我感覺好過凱旋門,由其係花洒水力簡直係勁
,而乾蒸房光猛得嚟非常舒服,到休息室雖然有凱記咁大,
但勝在舒服唔會比人一種焗速的感覺,嘢食方面ok喎 !!! 我
當有少少肚餓,所以咪食咗碗粥囉 !!!跟住坐一陣咪入房,

當一見16 已被佢的外表所吸引了,個人感覺好正,
力度尚算ok,穴位有待改善。

整體上,這次銀泉之夜都可比85分。

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-9 17:37 發表
'到休息室雖然有凱記咁大,'

你應該係話無凱記咁大.
哈哈 ......... sorry 又打錯字 。

引用:
原帖由 popo123123 於 2007-7-11 08:20 發表

有什好介紹,,我明天去
到時記得寫份精彩而又詳細的報告喎 !!!!  

註 ﹕已經pm佢咗比你,你自己去衡量吓囉 !!!!!

引用:
原帖由 popo123123 於 2007-7-11 15:52 發表
這家太一般了技師也普通可出火,也不便宜
哈哈 ............... 師兄 ﹕你咁有遠見,就唔需講這番說話嗱 !!!

" 有什好介紹,,我明天去 " 。

咁請問師兄 ﹕ 有邊間場D技師唔會係用咁普通出火嫁 ???,而最重要收費又相當便宜喎 !!!!

請推介一吓喎 !!!! ............... 哈哈 !!!!! 期待有你的推介吓 !!!

引用:
原帖由 popo123123 於 2007-7-12 14:40 發表

白天去 600元出火,,去英皇 19 F 比較好,,休息廳雖不大,,不過比銀泉好多了,
依依 ..................... 師兄睇嚟你都應該係骨場fans,

不如開個新標題,推介一吓邊間場好玩同邊間D女掂好

喎 !!! .................. 桑拿版此終有你,感謝你。 .....

................ 哈哈 !!!!!

引用:
原帖由 fitman 於 2007-7-18 14:09 發表

又有排逐個試tim 邊有口甘多時間
貓兄都寫哂D特質,咁你咪簡D精選合自己口味

試先,

面孔較靚的: 129, 93,8,12, 16,72,18
dup得較夾我的: 98,78,60, 18
較slim的: 72, 98, 8
體態較好的: 93, 72
較有gf feel的: 78, 12,72,16
最難忘的: 72, 12, 16,78, 98
傾計較爽的: 8, 98
較好聲的: 32, 98
較酮X體貼的: 78, 98
較有妹妹feel的: 129,32
我暫時較多翻mark的: 12, 78
短期內較有potential翻mark的: 98, 129

冇時間事小,冇水先至係大問題阿嗎 !!!!  

引用:
原帖由 土方歲三 於 2007-7-19 03:02 發表

如果一路dup一路有香薰燈點下
呢啲"另類vas"都幾有睇頭
仲可以同人講話係香薰按摩添呀!!
依樣嘢要等貓兄同阿英姐傾傾先得。

相關搜索目錄: 香薰 香薰按摩

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-19 20:15 發表

翻mark16, 發覺比上次大有進步, 上次一傾計多就手勢亂左D, 聽過我意見後今次識得傾一兩句停一停專注dup再傾, 並酮X左, 包括眼神如早更78般,16把聲本來原本有d老牛但而家識得講慢d甜d, 可見她都可做到類似98咁 ...
哈哈 .................. 貓兄佢真係幸福有你這位名師指點,應該獲益良多。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-22 13:12 發表
之前講的93 堪稱夜更靚

尼個129 則日更最靚. (both in my opinion)
咁唔知找9398好 ??? .......... 哈哈。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-23 07:22 發表

93真係拋離夜更其他一截, 16眼大大但頭髮薄d年紀亦大少少, 等我試下最新出師的80返尼話你知.
係就快D,等我下個星期出發試吓 93 or 80 先 。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-23 15:20 發表

那唔爭在等多半粒鐘, 12pm特價.
佢可能 費是 到要排隊等卦 ????

引用:
原帖由 sunriderjj 於 2007-7-24 07:13 發表
我諗93都應該係銀泉之花, 我未試過日更, 所以真係唔知日更情況
師兄 ﹕ 你份精彩報告呢 ???? ..........

引用:
原帖由 sunriderjj 於 2007-7-24 11:50 發表

出左喇, 第6頁, post 178
第6頁嗰D係你之前的報告,咁你在第8同第9頁post 239 同241 問貓兄,

這次有冇再去呀 ????? ........... 哈哈

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-25 00:43 發表
做過夜更新出師80, 樣亦幾好, 未有98的slim亦唔算肥,
手骨仍嫩, 仍需磨練.
論樣佢可入我個人心中六大: 129, 93, 12, 8, 80, 16.

我的技師各項比較表在第6頁post #160.
" 仍需磨練 " 有高人指點同後天勤加努力就有用啫,

如果乜都冇,又 " 固步自封 " 就只會原地踏步。 ........

.............. 哈哈 。

哈哈 ................ 咁我都游水過去睇吓大唔大浪先。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-1 02:00 發表
尋晚係朗豪齋dup完係街撞到銀泉靚女侍應, 佢都問我點解咁耐無落去.
貓兄 ﹕咁你係咪同佢講出面好大浪游極都游唔到去個泉到呀 ????

今晚我再次跟隨同貓兄,重有小魚兒andy仔,落去銀記,而這次同我做的技師

係*) ,樣子OK ,技術有待提升,  

*註* 講吓少少程序,首先更衣沖過涼後,便到休息室坐低飲杯嘢,吹吓水,之後

咪各自歸位入房,而我今次又係去番第一次去的這間靚房,在我行入房之際,原來

*)已經舖好毛巾,跟著我便開始自己除衫﹐瞓上張床上,在整個按摩過程中,我感

覺有如係同*)玩角力賽,非常吃力,而可能我本人比較靜,所以之後到park 2 都冇

些突別驚喜,之後終於夠鐘起身,咪諗住著衫走人之際,咪同佢玩吓,話抱抱錫錫

,佢都冇抗拒咁我咪抱住佢,之後佢咪主動錫咗我面珠一啖,然後話送我出去,咪喬著

我的手拖著我出走廊,這時我的左手感覺到個軟墊(好似生力啤廣告話齋)有 D 嘢喎 !!!!

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 pb716 於 2007-9-14 00:43 發表
單吊兄,
咁早就提交報告.....
咁其他兄弟又如何?????
小魚兒??? !@的服務滿意????
壽星公andy哥, 你又有驚喜嗎????
期待你們的報告.....thx
哈哈 ................ 噚晚返來重未瞓得著咪寫到倦些才瞓囉 !!!!

志於其餘嗰三位大俠,就要留待佢發表嗱 !!!!

引用:
原帖由 HK_Paul 於 2007-9-26 16:09 發表

上個星期去銀記, 重遊舊地真是幾番新

首先晚更蓮姐已離職。現在的晚間經理是呀Win (幾靚架!)

再做 !^ 手骨有點提升,但都是一般 (40分)
Part2 的溫馨場面及動作較為粗魯,要就住 就住 ...
Part2 的溫馨場面及動作較為粗魯,要就住 就住......
乜佢唔係已經有高人提點過佢叫佢詩文少少咩 ????

....................

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-27 14:04 發表

我唔知你高人指誰, 不過,除了我第一次做佢(果次佢剛正式返工了幾日,話同我係第一次同客有鉔伈鶩斛{)佢還有點生疏粗疏外,以後我同佢既兩次都好詩文,仲好酮X添.
哈哈 ................ 咁就真係同人唔同命,同(姐)唔同柄 !!!!

個高人咪係你囉 "白貓兄"  !!!    很多骨場囡囡經你這位資深

骨場冧客導師指點迷津後,不論招呼同技術都突飛猛進。

引用:
原帖由 confeee 於 2007-10-30 11:08 發表

8仔的意思是8號??
嗰位師兄已經寫到好明了,其餘好多都係用符號代替。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-1 07:29 發表

由於上次在走廊上被80的眼和笑電親,
忍唔住又上去mark佢, 係佢出師以來第三次.
經過上次第二次試她, 已肯定她技術有進步,第三次,大家顯得更熟落, 一見面先來個抱抱,
唔知點解, 佢既嗲爹地聲線, U人說話同 ...
咁 D 糖好唔好食呀 ???

引用:
原帖由 fitman 於 2007-12-24 09:29 發表
今日平安夜 去左XX 落到去好靜 碰見XXX 但見吾刻XXXX XX 和 XXy埋黎吹水好開心 今日ヌMARK xx佢•話早兩日dup XX 好好傾 好仔 我問佢吾驚YYY知咩 雖然YYY and XX 都唔系公家人物 ヌ冇人識 但始終系男 ...
咁神秘。

引用:
原帖由 fitman 於 2008-3-8 08:01 發表
尋日怱怱忙忙左快轉 都系為左見舊相好一面   証實佢part 2 真真真....系吾得 未做過嗾c hing 吾好mark 佢呀 尤得佢坐泠板啦 等我捱吓義氣啃左佢   同y姐傾左陣 佢 ...
咁個舊相好唔聽你的意見咩 ???

26 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。