推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

35 12
發新話題

[桑拿浴室] 浪淘莎桑拿 (Sauna Lotto)

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-19 01:01 發表
pb兄, 雙鐘$368
特價時段$318 11 am - 2pm, 11.30 pm後
詳見這條thread的post #1

至於女質, 有dup得好的大c fu
有中女仍樣keep得的紅牌
有較後生的
間中有一兩件特別有gf fe ...
早晨 !!! 貓兄 ﹕我貪心少少,要紅牌後生有女友feel,

好似出奇蛋咁一個願望有三個禮品, ................. 哈哈

幾時帶吓我這個鄉吓仔去見識見識一吓。

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-19 12:33 發表

鄉下仔呀?你謙下?骨場紅牌你都溝到喇. 不如我地聯同pb版主三個人一齊去啦.
暫時咁樣應該未算溝到呀 ?? 只係普通一隻舢舨仔係大海裡浮沉中,

有排都見唔到岸,前景都重係好蕪湖,所以都重要跟您地學吓嘢,點

樣在沉淪當中游番上岸, ......................................... 哈哈 !!!!!!

不如就月尾哪個星期裡是但一晚,好唔好,時間由你安排。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-22 16:21 發表

今日不太多客, 用有33隔鄰的........32.

今日標哥說近日加多了食物份量種類.
令晚個飯餐好多豬肉.......Shadow仲幫我夾..  不過有點太飽感覺. 夜晚宵夜原來好似S S 咁, 有生菜魚肉, 不過算把啦. ...
嘩 !!!! ............... 原來有咁多嘢食嫁 ??? 咁D嘢食得唔得先 ???

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-29 07:53 發表

做人唔好(學似我咁)咁貪心.
咁又係呀 ??? 有邊個咁有本事好似貓兄你做船王咁呀

,坐擁幾艘船都若無其事。 .................... 哈哈 !!!!!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-29 09:29 發表
唔係呀, 我唔係哂命, 我話自己貪心咋.
唔係話你哂命 , 你跟本就係有咁樣能力,爭在你肯唔肯做

同喜歡坐幾多艘船啫 !!!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-29 09:40 發表
喜歡幻想就真!

講翻, 你今次想就邊種類型技師?
一個技師有三個願望,

樣好、身材正同女友feel 。 ............... 哈哈 !!! 係咪好貪心呀 ?????

如果優惠時段有冇問題 ????

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-29 10:21 發表
除11:30pm後 ,2pm前亦係優惠時段.

最多bg選擇是在3pm-10pm
咁即係最好就係照原定計劃嗱 !!!!

今晚有幸同貓兄去浪記一趟,因我是第一次去這場,所以全

由貓兄發版編排技師給我,而幫貓兄做嗰個係貓兄的例菜,而我嗰

個就係班點,而在浴池沖過涼後,便進入休息室坐一會飲過湯,便

入房,而當我行到房時,已見靚靚的班點在房門口等候緊,在入房

瞓上床後,班點便開始將條毛巾鋪上我身上,然後開始按,佢好關

心咁問我邊到倦些,而佢按D位真的好準好夠力,因可能真的好耐冇

去齋場揼正骨了,所以在按背時已用了不少時間,在推完油班點出

去拿熱毛巾入來時,便同我講唔好意思,因唔夠時間做前面同最舒

服嗰park,我便話唔緊要嗱 !!! 這次咪當係做住上半場先,留番下次

做下半場囉 !!!!之後跟著電話响起了,班點咪跟著話入(買)鐘,佢報完

鐘都按多幾分鐘,先話OK,之後佢咪送我出去休息室,在出到休息室

時,已見貓兄在等候了,因貓兄在電mark技師時,已同時留了飯餸,

所以咪一起食飽飯後先(買)單離開,而總括來講這位技師技術OK,我應

該會再翻mark。

貓兄 ﹕我諗都係要由你做番紅花會 " 陳家洛 " 先得洛 ,

...................... 哈哈。

引用:
原帖由 土方歲三 於 2007-9-3 01:39 發表

即係乜唧...真吊癮
我都唔知因我都未夠時間做到這 park ,我連前面冇做,

又點會領會係咩胡老賣咩藥呀 ???? 所以我都同班點講話

今次做住上半場先,留待下次做(my)下半場。

引用:
原帖由 土方歲三 於 2007-9-6 04:04 發表

點放法先....真係吊晒癮
哈哈 ................ 會唔會係只得比你用手伸入去輕摸一吓個罩邊卦,

................... 純粹講吓笑,

這間齋場應該唔會玩到咁出位卦 ??????? .....................哈哈 !!!!!!

引用:
原帖由 roederer 於 2007-9-23 04:38 發表

翻麥九兜??
師兄有冇睇清楚呀 ???

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-25 23:44 發表

我一到骨房就已見斑點站在門外等我.她頭髮的highlights比以前還要yeah.

與上次做她比較, 她更大力,並且堅持要用點力替我鬆, 儼然像個小師傳,而非一些技師一聽客人說要細力就慶幸可省點力.和她 ...
我雖然同你一齊入房,而佢當時真的行出過睇,但入到房

後佢話睇唔到你喎 ??? 都唔知真定假

..............................................。

上星期收到班點來電問候,問我幾時完成(買)下集。

引用:
原帖由 mpower 於 2007-10-7 09:30 發表

一西兄快d去,返嚟交班點下集包膠
我都想快,我D糧草重坐緊大油輪航行中。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-7 14:10 發表

X2   
隻船重係南太平洋航行中呀 !!!!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-9 01:45 發表

翻mark 128, 佢今次替我用了三種油: Vitamin E, 羌油、玫瑰, 我走前沖身要沖耐d.
今次練髀筋多了,加上邊練邊談「色,戒」中
梁朝偉露o朗o朗就更應而有味.
白貓兄 ﹕你再去浪記時,記得找班點再重聚,因佢心中只會記得

你這位很好的客人呀 !!!!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-14 14:52 發表

她記得我甚麼好呢?
可能佢喺你身上學到好多嘢卦 ????  所以咪記得你囉。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-14 15:13 發表

我跟佢學野就真.
哈哈 !!!! ................. 你跟佢學攪私房菜呀 ????

係咪可樂糖呀 ?????

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-16 14:39 發表
班點先排傷了手指剛癒, 單吊兄你仲唔去關心下人?
今晚終於喺隻駁艇上面見到個灣仔碼頭,心急下唔理風高浪急游咗 上岸先,

再去睇(my)嗰套下集大結局先,開著個電視機時都已經晚上11時15分了,

因今次係特登想睇套大結局,所以心情有點兒緊張,

貓兄冇錯佢就因這少少的意外,所以要停拍一個星期,之後見到佢拍這套片落

足心機找緊時間交足功課, O K都有做齊。

關心吓人 ??? 邊個呀 ??? 白貓兄你 ~~~~歡~仔 ~~~~~~ 小魚兒 ~~~~~~

andy 哥~~~~~~~ 定還是係這裡的兄弟呀  ???  

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-16 22:42 發表

你尋晚去關心果個伊人o羅.
伊人話我同你相似的地方,就係同樣有把壞孩子的笑聲,

.................... 哈哈 !!!!!  

我心裡就話其實係喜歡佢的前面推油至真 !!!!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-17 18:42 發表

咁你有無「回禮」呀?
咩嘢係回禮呀 ??? 不過我嗰晚純粹享受整個個程。

同食嗰D甜蜜可樂糖。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-18 23:50 發表

終於可o答糖哩~~~
咁我又未至於好似警察咁敬禮,只係好普通咁點吓頭便算,

我食嗰隻糖冇你嗰隻咁香甜,淡少少味,清清地。  

35 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。