推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

35 12
發新話題

[桑拿浴室] 浪淘莎桑拿 (Sauna Lotto)

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-19 04:01 發表

次次唔同才令你心思思.
哈哈 .............. 心思思就會好易沉。

.......... 哈哈 !!!! 又嚟壞孩子的笑聲添 !!!!!

...........

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2007-10-26 01:56 發表
又有新女經理登場叫NICOLE ^^
咁佢返咩更嫁 ????

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2007-10-26 03:23 發表

冇阿蛋咁靚但係屬於高佻型,佢話黎左一個星期,之前做過好多間場......
咁佢身材得唔得同索唔索先 ????

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-26 01:59 發表

我無去一周, 又miss左.
咁即係邊個走左?

另外, 有一個比60仲young 既補緊師,
唔知出左師未?
白貓兄 ﹕ 咁幾時去同個女經理打聲招呼,順道見吓個
小師妹學有所成未呀嗎 ???

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-26 16:02 發表

早更.
咁小師妹又會係返咩更呀 ?? 會唔會係中更 ???

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2007-10-27 15:55 發表

中更!!
請問你係講 NICOLE 定係小師妹返中更呀 ???

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2007-10-28 03:51 發表

NICOLE
............ 咁我就算在優惠時段去都會見到佢,好嘢 !!!

引用:
原帖由 chan01chan 於 2008-1-10 18:33 發表
一排沒去,他們話靚女Sun沒做啦,可惜可惜。多左好多溫莎的技師,好似話那邊業主不續約結了業,是真的嗎?

Ken哥話有時都會看下這個chat room,各位師兄讚BG沒所謂,若彈的話,那BG就慘啦,服務不佳就聽受罰。
咁冇理由明明個 BG 唔得都話佢得咩 !!!!  總知講事實,唔好老吹咪得囉 !!!

做得好固然係應該受到加獎,但做得唔好受到些少懲罰都是理所當然,這樣

有獎有罰,對間場、囡囡同客人都是有好處。

引用:
原帖由 虎次郎 於 2008-3-1 18:39 發表

勁...3串1
分3次去唔會好D??
貓兄佢咪係分三次去囉 !! 只不過係一個星期去三次之嘛 ..........

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2008-4-17 10:30 發表
生客老點記....
一段時間冇去, 所以定為生客.
入到休息室...一位笑容可掬的男經理主動招呼...
問 : 有冇想做番邊個呀?
答 : 好耐冇嚟, 你介紹呀.
過了一會兒.....
問 : 介紹個&quo ...
照你所講報鐘嗰位技師 ..... 應該唔係 "九巴" ... 而係班點先真,

而個經理唔知係咪講錯咗比你聽, ...... 咁嗰位班點揼得你好唔好

呀 ???

35 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。