推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-29 09:21 發表

Yes, 你話呢?
我知就唔洗問幾多號嗱 !!!!!!!

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-29 09:34 發表
早更個紅牌囉.......

(梗係唔係你果件 )
咩我個件呀 ????

我咩嗰個中更喎 !!! .............. 哈哈 !!!!

而且係人地杯茶 ...............哈哈 !!!!!!!

早更紅牌係咪你之前講嗰個錫你錫足成個鐘嗰個呀 ????

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-29 09:51 發表
係錫足我成個鐘,唔係我錫佢.......係128, 但非相中人

再估下..........早更最紅呀
我冇話你錫佢喎 !!!!

我唔係玩開早更,所以我不知,敬請開估

一係等夜D 其他師兄解答吓 !!!!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-29 12:35 發表

你話似唔而家?原來是年半前影.
貓兄 ﹕你重冇收(買)其他BG的相呀 ????

引用:
原帖由 macaulee 於 2007-8-30 11:39 發表
再估下..........早更最紅呀

hehe
你d貼士都好足夠下

好想睇牙.
唔知仲有無  
哈哈 ............... 貓兄 佢係咁講仲有d咁喇.仲有收埋以前至愛果d添.

唔知係咪真 ???? .................... 哈哈 唔知有冇眾人杯茶嗰個呀 ?????

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 中女崇拜 於 2007-9-7 04:28 發表

聽講佢把聲是全場最大gar
咁佢係咩號碼呀 ????

噚晚秋節食得月餅多,係諗住落去飲番杯茶消吓滯嗱 !!!

點知原來壺茶都未冇沖到,咪冇得飲,終於要等到今

晚先話沖好壺上等靚茶,心覺名此終係名牌,飲落

口都舒服D,連咩肥膩嘢都全被沖走哂 .................... 。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 playplayplay 於 2007-9-26 15:45 發表

咁請問d茶既等級和口感如何?
雖然只是細細杯的功夫茶,但當中已經感受得到師傅在泡茶

中,那份心機同功架了。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-18 23:49 發表

問過,職員答8仔是早更wor.
佢地都好似冇話係8仔喎 ???? 佢後尾咪講句

大家估唔估到 8X ? ..........

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-19 17:14 發表

我唔係答果條問題嘛.
另更正, 8仔返夜.
哦 ..........................

今日終於試了人地杯茶個好姊妹^仔,樣子OK ,身材OK
唔大唔細,park 1 力度適中,到park 2 時在黑漆漆環境中
佢自動解除防護裝備,然後嚟一個十兄弟背上滑草,先是由
平原上滑行至深溝底部,然後再嚟一個谷底抽身,這幾招已經
令我毫無保留地硬哂,然後其中五個兄弟,好似消防員咁由上
而下咁滑落地面,最後攪到消防隊長,不支倒地,口吐白沫,
當我清醒時,原來頭先只是雲遊四海,之後我便坐在床邊,而我
的大腿便成為伊人的坐墊,跟住間房入便不知何故,突然多咗
好多車,車來車去令我有點兒頭温腦脹之際,忽然聽到鈴聲,
伊人便拖回我返回正軌,當行回正軌走廊時,眼前看見人地杯茶
在等候她的僱主之際,咪上前抱抱抽吓別人杯茶水先。 .........
........................ 哈哈 !!!! (因為好口渴)

相關搜索目錄:
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +60 精品文章 2007-10-27 00:40
  • 白貓兒 威望 +60 精品文章 2007-10-27 00:40

引用:
原帖由 大波迷 於 2007-10-26 17:03 發表

我又想飲茶
最過癮就係個茶杯蓋啲啲骰骰。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 pb716 於 2007-10-27 04:58 發表

單吊兄好爽....
哈哈 ................... 你係指邊方面先 ???

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-30 00:00 發表

(轉貼)佢鷨pp手勢最正,可能因為手指幼啦....
可能係卦 ??? 唔係我都唔洗好似旗桿咁硬哂企係到嗱 !!!

引用:
原帖由 Kyoto 於 2007-11-5 06:16 發表
由我既新POST轉貼.此囡囡樓上#811師兄所講既9X

2/11 新興閣開心之行

上個星期五出左糧身痕痕.諗住上去搵下發仔.果度D人已經開始認得我.原來冇人個樣好似我咁細個   

沖完涼就有一個 ...
咁即係9咩呀 ???

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-11-5 18:52 發表

係o羅,睇到人心郁郁,
又唔講number,唔好o甘獨食好o番!
哈哈 ............ 天使兄這間係戰機場嚟咋喎 ??? 你唔係淨係喜歡去 D
實牙實齒場咩 ???? ........

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-7 05:00 發表
好喇, send俾你.
題外話,既然依期這裡好似幾好,如果109容納唔到例會眾

多兄弟的話,會唔會轉移陣地呀 ???? 反正佢個價,都唔係

咁高。

引用:
原帖由 fitman 於 2007-11-7 13:12 發表

好耐冇去過 白貓兄而家重有足求咭伏惠嗎?
這張咭是要比十蚊嫁 ........

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2007-11-8 06:06 發表

西西, 咩野叫做足球咭呀?  
唔知喎 ????    我淨係知道如果要張咭就要比十元。

引用:
原帖由 Kyoto 於 2007-11-16 09:47 發表

因為我唔知邊D友係CD-ROM丫嘛.

咁唔係有4條新囡架咩.你只係試左我果個
有四件咁多,咩號碼呀 ???

引用:
原帖由 ymtcantona 於 2007-12-10 10:44 發表
唔知有冇其他師兄試過呢個阿嬋?
師兄請你係幾點進場嫁 ???

引用:
原帖由 ymtcantona 於 2007-12-10 11:01 發表
12 點左右啦 電視仲播緊英超
咁就算個兩位小師妹放假,你都可以做番個 D 紅牌嗎 !!!!

引用:
原帖由 ymtcantona 於 2007-12-11 11:08 發表

我只係去過九樓兩次(唔計阿嬋果次) 有咩好介紹呀??
以前去開太子城... 又貴又多c9 最後要轉移陣地
你可以依家睇番之前 D 師兄寫過嗰 D 紅牌,然後記住咪得囉 !!!

引用:
原帖由 acwk1211 於 2007-12-14 05:48 發表
陳永仁 C Hing, 好耐冇見喇,估唔到會o係呢個區見到你呀~ 幸會幸會。
仁兄佢好似係開咗個頭之後就冇再講嘢喎 !!!!

昨晚深夜時份,在旺角街頭我突然聽到一把熟悉的聲音在我耳邊響過,

回頭一望如來係一位熟朋友(紅牌),她可能是剛剛收工,而隔離重有一位

中年成熟男仕陪伴在側,當時心諗唔通是她的愛人 ?? 但後來事實話比我知

,原來又是她的茶客,因熟朋友同他傾了幾句,便各自分開,熟朋友之後便

朝著車站方向離去,我這時便抵死地致電給熟朋友,話比她聽我剛才在她的

背後,然後問候一聲便掛斷電話了。 ...... 唉 ......... 唉 ......................................

相關搜索目錄:
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2007-12-19 20:14
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2007-12-19 20:14

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。