推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-7-2 18:38 發表

!!*對我o黎講實在係太瘦咯
佢絕對唔係我杯茶
佢佬友!))就唔錯
不過都唔知仲o向唔o向度lu
藍兄 ﹕ 請問點為之太瘦呀 ??? 邪神係用

"馬後跑"進攻喎 ??? 如果真的如你所講太

瘦,咁咪骨撞骨,啪啪聲,會好甘喎 ???

................ 哈哈 !!!!

相關搜索目錄:

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-12-4 11:46 發表
"路易士"總結:
相頭:相貌娟好,幾得意,笑得好甜
年齡:後生,本命年
高度:5尺3寸
身型:34B,堅料,有腰,幾slim
骨技:力水夠,有心機
性技:雖然男朋友多,但係功夫嘛嘛
佢多男友可能唔係因為佢性技問題,而係可能因為佢有副好

身材。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-12-4 12:54 發表

係食唔飽.
大飽整多兩籠唔怕滯。

引用:
原帖由 pb716 於 2007-12-4 20:46 發表
這與文化是2回事,因在網路有指示及跟隨貓玩都一段時間,這句數字都5識,點拍住做板主呀
你倆個都不相伯仲,倆個都咁有份量。

引用:
原帖由 andyandy918 於 2008-1-26 07:16 發表

便衣 / 反黑 避無可避呀!
完全無人著燈 / 無人hold lift......一登龍門...

大腳踢!!!!!!!!! 呯 !!!!!    全中

以我知就中左兩件.....
(都係TEO 姐) 應該問題不大!!!!!
咁全神莫非你當時係坐上客 ????        ~~~~~~~~~~~~~~ 但聽講有人話唔去飯堂喎  !!!!  何解會咁全神呢

引用:
原帖由 天使藍 於 2008-1-26 16:20 發表

冇理由係佢o既,
如果唔係就唔會o向度大大聲講緊啦。
我又好想知點解會冇理由係佢嘅 ?????

哈哈 ~~~~ 莫非有 D 不可告人的秘密 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 andyandy918 於 2008-1-28 11:08 發表

你而家係咪好想係我姐
哈哈 ................ 如果有你咁玉樹臨風成日比女溝,我又唔(駒)呀 !!!!

引用:
原帖由 779394 於 2008-3-13 06:20 發表
昨晚9痕,又上去,唉!

想搵老相好但唔係度,部長介紹試左&#, 話矮小細粒好招呼!入度去真係矮但....老虎可打死幾隻既身形。個樣都扒扒地但可接受。 Anyway,  part 1 可以啦,都叫有D力,熱 ...
師兄 ﹕ 謝謝你的報告,但有一事請教就係你隻大麻鷹又冇比水浸親呀 !!!

引用:
原帖由 andyandy918 於 2008-3-15 12:09 發表

唔理好醜... 至緊要浸手!!!!!
咁又唔見你話去。

引用:
原帖由 andyandy918 於 2008-3-15 12:24 發表

都話唔去得咯!!!! 你要我講幾多次姐!!!!
(係喎!! D相收到未呀????)
我更係知飯堂係你禁地嗱 !!!  

從來未收過 ...........

引用:
原帖由 andyandy918 於 2008-3-15 12:40 發表

星期五出黎...我攞隻碟比你啦!!!!
謝謝 !!! .............

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-3-16 13:22 發表
東記今日仲開緊喎,幾時停賽呢?
又停咩賽呀  ???   

引用:
原帖由 天使藍 於 2008-4-14 12:22 發表

砵蘭街小霸王丫嘛~
砵蘭街小霸王唔係流只不過係有唔方便的日子啫 !!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。