推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[上樓骨] 華豐7H3

I also want to know.
Can any ching pm the phone no. of 7H3 for me please?

引用:
原帖由 無淚 於 2008-12-3 19:25 發表

done !!!!!!!!!!!!!!
Thanks a lot.

首先多謝'無淚'兄提供婷婷的電話號碼,令我可以有一個快樂的回憶.

昨日下午電話預約後,便成功入閘,初見婷婷果然係後生靚女,但最引吸的是,估唔到佢人咁瘦,對波波竟然會咁大.

由於初次見面,本人便購買了一盒朱古力給婷婷作見面禮,她顯得非常高興,並且給我一個深深的擁抱,我個心口被她的豪乳頂住,細佬亦禮貌地舉旗致敬.
和她吹水一輪後,我見到櫃面上有一碗湯麵,婷婷說剛才有客人,所以不好意思食,由於我不想美人餓壞,我說不若我先自己沖涼,你便可以慢慢吃啦,我亦故意將沖涼的速度放慢,好讓婷婷可以慢慢品嘗湯麵.

婷婷真有效率,我沖涼後,她已經吃飽了湯麵,並且已將床鋪好,
Part one好有心機,我覺得好舒服,而且婷婷好健談,我地天南地北,無所不談,這一Part我們就在歡說聲渡過.

由於身體比較疲累,所以Part TWO我選了BM,婷婷脫了奶罩後,乳頭是所有麻甩佬最喜愛的粉紅色,BM時她的三個頭(舌頭及一對乳頭)在我全身游走,那種酸酸麻麻的感覺,真是非筆墨所能形容.
婷婷還用她的豪乳替我雙波夾腸,望著她的漂亮面孔,令我感覺到男人真幸福,共需花費幾百塊便有這般皇帝式的享受,最後細佬口吐白沬,婷婷還沒停手,我的一點一滴亦被渣乾了.

完事後婷婷無催我走,還替我按多一陣,我睇睇個鐘好像過了時,為免下一位兄弟久候,我亦好識做,拿拿林起身沖涼換衫.

最後我給了五舊水免找,因為她已經超時工作,而且我覺得值,
生得咁靚女,而且態度咁好,真係抵佢咁紅既.

我必定會再翻卓,有機會我試埋其餘三朵金花
佐敦區真係多好野食,暫時上樓骨我會以婷婷為首選,一樓一我則會揀Ah May.

引用:
原帖由 Penfriend 於 2008-12-11 00:48 發表
Simon Brother , can you pm me the number , thanks
由於小弟只幫襯過婷婷一次,還未算熟客,由我pm電話好似唔多方便

如果由樓主,或與婷婷相熟的師兄pm給你相信會更好,sorry.

引用:
原帖由 dick23 於 2008-12-11 02:38 發表
看完Ching超精彩的報告,好想星期五去,煩請兄提供婷婷的電話號碼!

另有一問,如果我可以在下午一點鐘左右,囡囡剛開工時到,
會唔會無預約都可入閘? 因為撞上去有D探險尋寶feel!
不過又怕囡囡未返!?
婷婷呢期好紅,如果你唔預約,相信都幾難入閘,
至於電話號碼,相信其他師兄可以幫到你.

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-12-12 18:48 發表
婷婷今期真係勁,同D酒店囡的卜鯨有得fight,佢仲要係無登廣告喎!
同意!婷婷無在任何謀體落廣告,又無上網同客人吹水,
居然都仲咁好生意,都算係一個奇蹟.

婷婷除左憑自己的努力外,其實網友們的口碑對她幫助都很大

相關搜索目錄: 廣告 酒店

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。