推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

發牛豆

本主題被作者加入到個人文集中
我帶左手信來呀。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-18 02:30 PM 發表

真係帶梳蕉黎探人既
上星期跟 cat 兄條 5 串 1 輸左 ar ma ,冇辦法啦。
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-18 02:43 PM 發表

咁今個禮拜嬴番番黎law
承妳貴言,補返數。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-18 02:49 PM 發表

咩黎ga?
妳都係唔識入廚房 ga  la ,換過的即食包裝比妳。

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-18 03:01 PM 發表

我屋企個廚房冇呢d ma!我要實物,我唔要圖喎
嚇到我即刻要走佬。

( 老闆返左來,要 off  line  啦 )

呢樹有冇人呀)))))))))))))))  

趁 C 豆瞓左走入嚟踢佢個私竇      

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-9 12:30 AM 發表
我沒法拋低
再沒有抵押東西
就賭她即將會失勢
   歌詞?發牛豆?心情唔好?   

敝家伙,今次踢錯竇,快的走唔係比人拉

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-9 12:58 AM 發表

這首歌
原來是你
衝動點唱  
諗住妳瞓左,入來踢竇,順便偷番的靚公仔比我個女,點知妳咁夜都唔瞓

第一次做賊就比人捉     

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-9 01:08 AM 發表

咁你聽日去買六合彩睇下中唔中!
等我睇下有冇D靚靚公仔醒過俾你啦!
其實我偷左好多 la    呀休兄個的好靚呀  

多謝晒,我的眼瞓指數已經到達 101 % ,bye  bye     

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-9 10:27 AM 發表

起身啦喂)))))))))))))))))))))))
一早嚟過啦,不過見妳夜瞓,費事嘈醒妳之馬  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-9 10:30 AM 發表

我都落街食完早餐返黎啦!仲未掂呀
我都係寫字樓趕緊份標書,今日十二點前要交

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-9 10:38 AM 發表

而家十一點都未夠,你一點得既!俾心機,我幫你打氣!
多謝靚豆仔鼓勵,剛剛攪掂      而家要趕去交標,今晚再上嚟踢竇 拜拜啦      

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-9 08:54 PM 發表

都唔知有冇人幫到我!
我又來啦,要搵人幫妳做乜  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-9 09:19 PM 發表

聰明過我、叻過我,醒過我就一定幫到我!
妳講的野好似的外交官咁    講左都好似冇講  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-9 09:29 PM 發表

外交官d英文好好,兼識多國語言,我就.........
我 26 個英文字母都識晒    係咪好叻呢,的外交官都係識咁多個字母之馬  

相關搜索目錄: 語言

我要去睇住我架『車』啦    拜拜        

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-9 09:53 PM 發表

至叻係你,連計數都識
妳係未要搵人幫妳計數呀  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-9 09:59 PM 發表

你唔係要睇車仔咩?

你地都唔急住睇幾多分啦
慢慢來,橫掂我預左過完呢幾個回合都係得 3 分

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-9 11:03 PM 發表

係咪o卦,會唔會有多一兩分?
      已經計過,一係過 1000 分,一係得 3 分  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-9 11:28 PM 發表

我去訓先啦,明天請早good night
Good  Night      

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-10 10:42 AM 發表

早晨呀)))))))))))起身啦!
剛剛比妳唱歌嘈醒  

妳我相隔多麼遠,那年那天可再相見      

早晨 )  )  )  )  )  )  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-10 10:53 AM 發表

咁我開心,咪唱歌贈慶下囉!琴晚人地開心左成晚,今日輪到我啦!
周慧敏《紅 河 村》

人 們 說 你 就 要 離 開 村 莊
我 們 將 懷 念 你 的 微 笑
你 的 眼 睛 比 太 陽 更 明 亮
照 耀 在 我 們 的 心 中

請 走 來 坐 在 我 們 的 身 旁
不 要 離 別 得 這 樣 匆 忙
想 一 想 你 走 後 我 的 痛 苦
還 有 那 熱 愛 你 的 朋 友

唱熟的來表演  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-10 11:09 AM 發表

你識唱,不如由你唱一次俾大家聽啦!
呢首歌女仔唱好聽的    我唱可能嚇走晒的人  

豆豆,個幾首歌呢度有得聽  

http://www.wengmeiling.com/hyh/tv/tv3/index.html

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。