推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

大版主, moderator再受衝擊!!

引用:
原帖由 wan1 於 2007-7-13 22:14 發表
I have 2 ID in this board, I donot steal any pictures there, I used my own pictures, but I decided to resign because I received many PM about honeysugar matter(it s not about this board matter), I  ...
shame on you!!!  

in love with the nature...

引用:
原帖由 twlwlt 於 2007-7-14 00:48 發表
另外,wan1於申請開模型版之時,於16樓,冒充本壇前版主joe_lo
http://forum.timway.com/f/thread-103006-1-1.html
煩請代為澄清。
咦... 佢真係話過自己係姓 Lo 架! 佢又話過自己係 half Jap...
咁其實真正既 joe_lo係唔係 half jap 先??

相關搜索目錄: 模型
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Sax 於 2007-7-14 01:52 發表
我鍾意佢呢段多 d ,7 月 8 日出,頭尾唔夠一個星期

"I hope to stay in this position as long as possible, not to resign soon......."
Sax版主, 你大可以係你果版追悼下佢既『金句』既.....

引用:
原帖由 kcllck 於 2007-7-14 01:53 發表
joe_lo係唔係 half jap ---> 唔係, joe_lo 我識, 亦唔係WAN1.
不過, 呢度既 batman話最好有evidence...
有無可能搵到 joe_lo上黎澄清一下?
或者我嘗試問下邊個蘋果記者做果篇訪問...
如果真係half jap... 果個記者都應該會有d印象既!  問下人先...

引用:
原帖由 kcllck 於 2007-7-14 02:42 發表
有無可能搵到 Joe_Lo上黎澄清一下?  --> 可以, 但對貴譠有欠公道, 因為隨便揾個人扮 joe_lo 澄清係得既.  不如貴譠各版主, 係冇人知情下, 隨時到 HKML 開個 account 直接問 Joe_Lo本人, 真相便水落石出. ...
其實... 就算上你地個forum都唔代表果一個真係 joe_lo.. right?
anyway... 一係對比 IP喇...
我地只係小版主... 果位suspect係moderator...
我地既level睇唔到佢既 IP架...
要等d moderator online先可以搵佢地check...
唔知太公上網未呢?

引用:
原帖由 tyco 於 2007-7-14 02:49 發表
太公) ) ) ) ) ) ) )) ) ) ) ) Where are u????????????
i've got a joke to share, wanna hear?

引用:
原帖由 tyco 於 2007-7-14 02:54 發表
about 太公? or Wan1?

引用:
原帖由 普通香港人乙名 於 2007-7-14 03:11 發表
請各位在和平氣氛下討論

任何人等,會員之間人身攻擊,對人不對事,殺無赦!
If you want to critize, focus on the stuff/things done instead of personal attack.
xocat II 話過有證據, 就唔算係人身攻擊...
and i got his reply... he clearly said "stealing is wrong"!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 普通香港人乙名 於 2007-7-14 04:02 發表

露   您好!

但有 D 野你同我知,就算係眾會員都知,係冇用架!

理由與道理,分清楚又如何!

一個 Forum  冇野俾人睇,位位會員都唔出 post ! 齋睇?何來咁多資料呀?
對唔住... 我真係唔明你講乜??? 亦唔知你所講既係乜??
我只係知道... 如果一個forum既人唔尊重會員既作品...
放上黎就係等同將自己既作品同一大堆賊贓放埋一齊...
就一定唔會再有人願意出post...

究竟係治標 (求其每日有幾萬個posts就得??)...
定係治本 (每個post都係會員用心既回應/發帖)...先可以令一個forum活躍番呢??

frankly speaking, i prefer quality to quantity... 多rubbish posts有咩用? 多quality posts先有用架!!
even for chatting.. one quality pal worths more than hundreds of jerks!

引用:
原帖由 炮艇工兵 於 2007-7-14 03:50 發表

o係度好耐喇...

but大家咁高咁大,and supposedly同一個team,我唔係咁方便出聲....

上次255件事我都冇出聲....

如非必要,我係唔會插手既. 請大家明白.

即使有佢ip我都 ...
我唔係想話要公開 IP, 只係諗住可以比對最後一組數字咋...
有真憑實據係手... 就理直氣壯得多喇...
咁唔通為左係呢一個forum既事, 而走去做另一個forum既會員咩?

不過, 太公講既野... 阿lu一定會聽...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。