推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[原創] 新呃post留言地帶

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2007-10-15 14:58 發表

但 係 睇 睇 下 又 好 似 幾 好 玩 bo
你得閒咪玩下囉... 呢條係呃posts既thread...由得佢喇..

sorry la... 我今日下晝好忙.. 有重要野趕... 交個波比你地玩喇...
我呢d小人物, 小職員要集中精神返工先得架...唔係就手停口停架喇...

in love with the nature...

引用:
原帖由 癲巴 於 2007-10-15 23:22 發表
乜咁高興呀!???~~~~~
巴士老爺...   
呢隻好易發難渣... 好鬼好笑...

引用:
原帖由 kk363 於 2007-10-16 00:09 發表
o..................
....................lo
keep smiling...

引用:
原帖由 癲巴 於 2007-10-16 00:44 發表

佢以前都唔係咁架, 唉~~~~~~~
巴士老爺... 你日日比女神要晒你全部愛丫... 你都會比佢洗晒腦架...
我地就食錯野都唔洗入院洗胃... 望一野... 乜都嘔晒出黎...  

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2007-10-16 15:57 發表

都 係 睇 唔 晒 個 樣 個 張 好 D
agree... 我之前仲以為係chi-ling...

各位(特別多謝京子, bbbear, 6769 & all my dearest friends who voiced out and also those kept silent ones)... 對唔住... o岩o岩先返到香港咋... 多謝支持...

由佢喇... 佢越鬧, 就越無credits...
係佢對號入座... 關人隱事咩?? 咪由得佢大叫大跳囉...

佢要鬧我控制唔到, 但佢鬧極... 我仍然係過得比佢好... that's really enough la...

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-10-17 09:23 發表
做人,要堂堂正正,抬得起头,平生无一事可瞒人,此是大快。
我真係好開心... 因為由你既口中說出了重點...

我一直都唔鍾意既就係呢一點... 點解要隱藏呢樣, 隱藏果樣??
點解set到只係得幾個人可以睇呢??? 咁私人既點解唔pm呢?
所以, 我唔明咁點解要成日出埋d萬分先睇得既post??
光明正大... 又洗咩要隱藏內容???
如果你唔認同人家事事隱瞞既... 那你不該問我... 問下最愛隱藏的那一個吧!

另1. 如果你認為生活過得好.. 只係在於物質財富既層面... 咁我又覺得你自打咀巴一下了...
我過得比你好... 就是因為我 "平生无一事可瞒人,此是大快。"
我快樂, 所以我過得最好!

另2. 你係指名道姓咁鬧我架... 不過...唔緊要... 邊句真, 邊句假... 我知, 天知, 我既朋友都知... that's enough!   

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-10-17 11:32 發表

论坛有这种功能,任何人也有权利用,隱藏信息就是要只让几个朋友阅读。难道同一句说话你要我分开不断地发短信,这个太繁琐了吧。再有就是,人家喜欢怎样做与你又何干,按你的说法就是,你生下来时是赤条条,为什么现在要穿衣服,难道你也有什么不可告人的秘密?
再问,我怎样指名道姓骂你?我只是在咪先生问我何故一再对你出言不逊才提过你的名字。
那我又說了些什麼令你如此激動?? 與你何干?

穿衣.. 關光明正大咩事呀?? 咩logic黎架???  

我只係知... 唔穿衣上街係犯法架...

真係... 好好笑...

夠喇... 要專心工作喇...

引用:
原帖由 惡少 於 2007-10-17 11:38 發表

重playing? 打咁多字不如post多d係我地個竇啦.

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2007-10-19 15:10 發表
3D 畫 製 造 幻 象

英 火 車 站 變 客 廳 英 國 倫 敦 一 個 火 車 站 放 了 舒 適 沙 發 , 讓 旅 客 歇 歇 腳 , 實 ...
社長... 改下你個簽名檔喇... 一係.. 就要等我下次去台灣囉...
不過... 真係好想快D再去旅行... planning my next trip... KK 定係KT好呢?
定係返澳洲好呢??  但返澳洲一定變燒豬...
其實KK都係會變燒豬... 都係等4月先去... 過左個雨季先都好...
年尾之前.. 再去台灣先得... 因為真係好抵玩...

引用:
原帖由 kk363 於 2007-10-19 16:30 發表
我 又 要 做 最 後 reply 果 個

去台灣去台灣去台灣去台灣

@ 因為真係好抵玩 @
我今晚約左綠草... 如....
佢都買左部400D呀...

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2007-10-27 15:41 發表
Hello Kitty 麻 雀......
睇 都 睇 死
好似好耐架喇...
都無所謂喇... 最緊要係食左糊d人肯比錢既o者...

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2007-11-5 15:06 發表

出 多 D Post 同 叫 阿 lu 幫 你 攪 攪 啦
well... u can have all my points... i don't really care about those stupid points...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。