推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

re

136?

番咩更丫~?

引用:
原帖由 hihihi168 於 2006-9-3 11:50 AM 發表

我都係,所以好奇你點樣表達比個主任聽
示範:

經理呀,請問頭先果個幾多號呀?

不用擔心,佢地不會笑你~

RE

閣位大哥

今晚11時打後上去

有咩好NUMBERS 推介呢?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-4 02:58 PM 發表

舊女: 10, 1, 119, 128, 130, 22
新女:  78, 21

最新女: 11, 102 未知如何
我回來了

今次入湖不是太愉快

*^ 係太波,不過年齡大左少少
而且part 2有趕收工feel∼

仲有,109新女,有冇兄弟試過?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-4 11:03 PM 發表
86年紀大D係舊板已有提過了!
你昨晚漏夜問no, 即使來不及看我昨晚提的,你不見我在上面提的
靚囡no嗎? : 10, 1, 78, 123, 21, etc.
唉,我太衝動了......

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2006-9-17 03:50 AM 發表

It mean when u ML, they dont allow to put the towel on the door &
window since they hv bg is catch by police last week.......
thanks information`

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-9-29 05:15 AM 發表

我都係!!  

忙到想死呀!!  
ME 2~

引用:
原帖由 joehan 於 2006-10-2 05:47 AM 發表
Have been not visit there over 2 months, will visit there this evening.  Thanks for bro's recommendation.  Report later.
等你的包膠

good luck~!

引用:
原帖由 mimemoremore 於 2006-11-20 12:12 PM 發表

所以有d場係貴d, 但得到既都多d
我哩兩個月都幫襯左4-5次, 發覺平均東記既囡囡第1 part麻麻,
第2 part就ok, 假如係咁, 不如簡單d去141好過
我都好耐冇上

因為囡囡質素......好似膽搏膽

而家多數去立信了

引用:
原帖由 messenger 於 2006-11-23 10:54 PM 發表
都係暫時停一停先......
等到幾時∼!?

剛才有衝動上,不過近來大市一致睇淡,只好忍下∼

THANKS FOR YOUR GREAT & UPDATED INFORMATION

都成半年冇上去開飯
唔知是不是面目全非呢?

昨晚10時左右上飯堂開左飯
!)(
唔知大家有冇試過,個人認為可番啅,只是她梳洗時間比較耐,個人prefer 豐滿身材,可能不合大佬們口味,只不過招呼都算ok

閃人等lift時已經有個bg 同我同lift
側身睇,嘩,好大

出lift時已經問佢number

!#(,兄弟們,呢個number又有冇人try 過?

另外經理大力推介@仔
又咩料?

引用:
原帖由 hf1926 於 2008-5-28 19:59 發表

相好話月頭至月中兩星期

又係沙塵滾滾?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。