推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 一個唔鹹濕的鹹濕假期 & 大贈送+ 蠔刀 X#43

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-2-1 17:20 發表
小弟第一次在 Xo Cat 出報告, 仲系正骨水, 只想幫大家溝淡一吓 , 希望各位師兄唔好見怪 .

尋日星期六下午從皇崗過關, 剛上天橋就見到咸濕假期新增一個接待處, 接待員仲輝手叫我走埋去 , 比 ...
嘩~~~好抵呀! 舊零水做鹹濕假期中式就可以落樓,海嘯價!

你可唔可以透露下你比幾銀利是比技師呢?仲有佢靚唔靚女,係未質素好高咁呢?

其他大堂項目唔知有冇得平呢?

[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-1 17:43 發表

多謝師兄處子報告
我友人又係見到個優惠
前晚特登走去咸濕假期過夜
睇d相個場真係好豪華呢
等我搵日都試下先得
你唔係嘛,你地頭啵,竟然未去過!

我公司班女同事好鐘意去鹹濕假期,佢地話係全羅湖區最豪的場。

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-2-1 17:48 發表

中式168, 做港式188抵d喎老友
利是梗系10呅雞啦, 唔通比條毛咩, 又無r過雀
電腦相有幾個都幾正, 算中上啦 .
港式仲正,有油!

要搵一個閑日去磨大半日先。多謝師兄咁好介紹。

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-2-1 18:26 發表

豪乜貴呀!!而家仲裝修緊(整咗成年)...

叫你D女同事試下昇逸。。7點钟前埋單6折...仲有云吞面送。。齋叫15蚊一碗架
噢...係啵,忘記了逸昇 。呢間的確係豪,客人仲豪,門口泊既車,好似開車展咁。
引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-2-2 03:31 發表

鳳凰路我都經常去架, 有我喜愛既Nice & 山雞.  
我只愛山雞。
行過 d 有間  + 蠔刀 X,又係特級鼠場一間。

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-2-2 03:48 發表

幾時介紹下呢間?  
+ 蠔刀 X 與小嘉是姊妹場,我以前成日去,也出過好多報告。

我對這個場的觀感:
- 鼠患嚴重 (比王碼還嚴重 )
- 按腳妹質素不俗,按身技師唔係咁多可供食用
- locker 個個都咁狗,r 小費 煩到你嘔

自從兩年前發生過拔火罐燒傷客人事件,與舊年被朝廷捕快掃場有港人中伏事件之後,生意就一落千丈,好的技師捱唔住都走哂了。 ..我也沒去差唔多一年。

借 lidoon9 師兄這個報告,我 post 一個過期報告比你睇:

*******************************************************************************************************

三戰 + 豪刀X  2006-12-6 00:11

近呢兩三個月經常去鳳凰,開始與黃貝嶺鳳凰路一帶發生感情,終於都試埋果頭既正骨場,第一站是~~~~ + 豪刀 X。

簡介

豪記與大小嘉屬於同一集團,管理方法與其他姊妹場大同小異,豪記之賣點,是以俱樂部形式提供多元化之休閒活動予不同類型之客人。以場所面積與房間數目計算,大嘉最大型,其次是豪記,小嘉最小。三間場走不同服務路線,大嘉屬大場,適合一家大細像渡假般消磨大半天,電影院、遊戲室、卓球/乒乓球室、茶道,應有盡有;小嘉走大眾化路線,以平價套餐加上保健按摩作為招牌菜贏盡口碑;豪記之規模在兩者之間,它在十月二十二日開業,至今只有一個半月,能否在同區之骨場突圍而出,還需拭目以待。

地點

豪記位於深南東路1110號,設計院旁邊,如果由羅湖關口前往,可搭 17號公車,經過東門之後,在鳳凰路下車,由鳳凰桑拿旁之小路一直行出深南東路轉右便成。豪記有專車,可打專線電話 !#^*(%)%%%@。

硬件

- 羅湖關口有專車接送,一部貨 van 與一部四人房車,等車時間不算太耐。
- 分男女賓,男賓部更衣室有幾排 locker 位,12格沖涼格,沖涼間鋪上與小嘉同種之白色雲石,幾光猛,花灑水力夠,熱水熱到燙豬都得,有擦背床,乾濕瑪瑙蒸房各一,盡顯專貴,可惜沒水池。
- 桑拿衣款式與大小嘉洋城一模一樣,白色金邊,衫邊有圖案,只是衫上招牌是繡上豪記字樣。桑拿衣是全新的,乾淨雪白,穿得舒服安樂。
- 大廳被柱位隔開,座位分佈較散,總數大約有四、五十個,每個座位均有獨立 LCD電視。大廳裡有一個小水吧,水吧前方有數張餐檯,以供客人食自助餐之用,餐檯前方為上網區,環繞牆壁有 9 台電腦可上網。上網區與水吧之間是擺放自助餐食物之地方,有兩張小檯,一張放有六個小盤子,盛有自助餐之食物,與一煲中式例湯,另一張則擺放著一個飲料機,有果汁飲品以供客人自行斟飲。
- 全場佔地三層,地下為大廳與更衣室,樓上兩層是按摩房,有百多間房間。房間面積不大,有壓迫感,房門小窗之『能見度』高,房之內壁亦有透明度高之磨沙玻璃,鬼鼠難以生存,但部份較入之中式房,只有一面窗,沒人行經,是鬼鼠勝地。
- 每天有自助餐供應,11:00am-1:00am 與 6:00pm-8:00pm,並非貴價野,但以美味程度而言,算是不錯。

軟件

場內人員服飾,部長灰色 OL套裝,美容妹深藍色 OL套裝,女服務員米黃色套裝,洗腳、修腳與按身技師為白底紅邊短袖運動恤,長運動褲;採耳妹淺綠色 T-shirt。我三戰嘉豪,找過兩個小妹妹按腳,兩個都按得不錯,樣子可愛但不算靚。按腳之時,環顧四週,見到不小年輕之女按腳,有些樣子不俗,但土氣重,情況與港龍差不多。美容妹滿場遊走,大概有六、七個,半數中上貨色。

在豪記前後到訪三次,第一次做日式,第二次和第三次都是做中式。

第一次: 以試探性質做日式,尋找鬼鼠,剛巧遇到也是第一天上班的年輕囡囡,二十歲,瘦版容祖兒,我是她的第一個客,大家在盲摸摸之情況下,不明敵我,正正經經地做正規日式按摩,但到了按股肌與大腿根之時,囡囡用手指輕 r 荔枝數下,又用指尖抓袋邊,小籮拔起立建禮之時囡囡手背碰到小頭,她若無其事繼續落油再按,這個明顯啟示,留下了日後做鬼鼠之伏線。單以日式正骨手法而言,不過不失,我給了$50 小費。

第二次: 很不幸上次有鬼鼠伏線的囡囡正在上鐘,嘗試做中式碰運氣,叫部長找年輕不胖的技師。那個失聰低智的部長,給我來了一客五花腩肉。更糟的是服務員安排之房間在路口,真的沒骨運。囡囡雖肥,按的也挺好,可惜一開始就嚕嚕蘇蘇的問長問短,我合上眼咋訓,扒著身讓她按背。二十分鐘過後,到按大腿筋之時,囡囡在未得大籮拔同意之情況下摷荔枝。她的專容畢竟太嚇人 ,我對她說,今天很累,不做了。她的面皮真厚,對我說:「沒關系,大家咁投契,交個朋友又如何?」。我在猶疑是否捉鼠之際,囡囡說要到外面拿點東西,兩分鐘後回來拿了一張綿被,原來是給我搭一個帳幕,外面雖然人來人往,房內兩邊窗也望到隔離房,她的鬼鼠大無謂精神真的令人佩服 。於是,在其後的十分鐘,我就在眾目睽睽的情況下..給她強..強.. 強…………….而有力的肥手………..打出來了 。之後我扮傻仔問她要簽幾多小費,她老是說要交我這個朋友,朋友不要講錢,不給也成 。出黎蒲,唔好比人搵笨 7 ,但亦唔好搵人笨 7 ,最後我到更衣室拿 80元排污費到房間內給她。

第三次 : 第一次的囡囡上夜班,不好意思 call 她回來,有著第二次的經驗,做中式原來也可捉鼠。今次遇到的靚靚部長,善解人意,給我點了一個頗愜意的囡囡。囡囡是四川來的,二十三歲,密實運動衣不掩美好身段,樣子不算靚,但眼睛會說話,是有氣質那類。豪記新開張招兵買馬,她和一個朋友一起過場。我說做中式,她問我為何不做淋巴腎保健,我說這類按摩不倫不類,不做也罷,如果要做,不如到邪場。由開始到按背的頭三十分鐘都沒驚喜,一到按股肌,她玩法變了。她問我想不想試一下推淋巴的感覺,跟著就用手按我會陰穴 (真係當我傻仔,我對會陰、前烈線比技師還熟,那裡怎會是淋巴?) ,我說舒服透了,可不可以多推一點其他的淋巴穴。她說沒問題,但要簽多一點小費,我當然樂於做這單生意,不過,她真是壞透,誤導客人以為淋巴線全是在男性生殖器方圓三寸以內! ....終於…….就這樣做了一次如登極樂之雀仔淋巴排毒。小費方面,又要在房內發揮毛伯伯的力量。囡囡的手機壞了,她給我一張卡片,寫上她的號碼,說下次給她做 CALL 鐘。可惜在換衫的時間忘記將卡片從桑拿衣袋中拿出來,和她失去聯絡。

套餐與收費

每鐘 以50分鐘計算,足浴單鐘小費上限 20,按身中泰式雙鐘小費上限 30。小費交收也可全在房內或放在前台給技師。

中式 78 / 100 分鐘 (優惠期 68)
泰式 98 / 100 分鐘 (優惠期 88)
日式 128 / 100 分鐘
韓式 138 / 100 分鐘   (正骨推油)
淋巴腎保健 158 / 100 分鐘 (前烈線)
御式 168 / 100分鐘 (推油 + 護膚)
御式雙飛 268 / 200 分鐘 (雙飛)

整體評語

- 新裝修新環境,開業頭半年去得過,趁未被 C9污染。
自助餐不錯,雖然唔係貴價野,但都幾好食,最好晚上去,晚飯錢都慳埋。
- 房間細,有壓迫感。
- 沒水池,對喜歡浸池之骨友大失所望。
- 岩岩開業,上上下下由locker 仔、洗腳妹、修腳、技師,都會車輪戰 sell 現金卷,有點煩

醒目貼士

-最好閒日去,如果在自助餐時段,直情可以一邊吃一邊上網,一樂也,如果做中式,比 68 呅又有按摩又有網上又有得吃,消磨一日,真係抵。
- 消費滿 98呅 (不計技師小費) 記住問前台拎張 RMB58 做中式雙鐘優惠卷,滿 158呅仲有一張餐卷送。
- 前台梳化有幾本 xx王,真過癮,在豪記做完正骨,順便睇xx王選下一場之邪骨囡囡。
- 如果捉鼠,唔一定要做日式,與小嘉一樣,大部份按身囡囡都識做淋巴腎保健,可以考慮做中式,在房內發揮毛伯伯之力量,不必花錢做日式來捉鼠。

**************************************************************************************************************************************************************

相關搜索目錄: 美容 裝修 電腦 護膚 手機 運動
本帖最近評分記錄
  • fivesixnine 體力 +18 好長盡既資料, 多謝分享 2009-2-5 17:58
  • fivesixnine 威望 +18 好長盡既資料, 多謝分享 2009-2-5 17:58
  • fivesixnine 金錢 +18 好長盡既資料, 多謝分享 2009-2-5 17:58
  • 筆突 體力 +20 用心分享 2009-2-3 16:25
  • 筆突 威望 +20 用心分享 2009-2-3 16:25
  • 筆突 金錢 +20 用心分享 2009-2-3 16:25

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-2-2 05:00 發表

鹹濕假期 系羅湖已經系地膽無乜對手, 唔須攪優惠. 而福田就有好幾間大場, 競爭大好多. 而家經濟差, 攪優惠想食埋福田d客啫. (以上言論只系亂up)
agreed.

鹹濕假期在方向村已經霸佔了一個山頭,與村內其他"鹹濕場"分庭抗禮,提供不同服務。我反而有興趣去一試方向村的轟越,好多師兄之前提過話平靚正。

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-2 05:42 發表

轟月真係好抵玩
已經成為左我系方向附近ge正骨主場
sorry, 一個離題之問題:

在轟越過夜 ok 嗎?周未會唔會好多人?

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-2-2 10:15 發表

我都係好討厭D細路 走來走去 D大人又唔理佢地 仲以為好X可愛
我都唔係好明,點解可以帶埋 d 細路 (帶細佬去當然ok )去骨場?如果話細路冇人照顧,要跟埋一齊,咁點解唔去遊樂場,吹脹!

引用:
原帖由 spamhehe 於 2009-2-5 12:20 發表

麗師 100舊埋單, 好過派米 , 你幾時見過男人去輪米, 大米先會爭住輪
$100 真係抵,如果技師按得好,仲抵過做正骨。

場主真識做生意,派米之後,骨友就去派米青,呢單生意有著數。

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-2-5 17:06 發表

我今日又去多次, 仍然有任飲任食嘅(溝水果汁) & 雪糕. 三文治就無. 如果飲真正的果汁只系¥5.

今日仲有¥88優惠, 所以同上次星期六一樣咁Q多人 .

講到話要搵個人話要入房, 兩次我都系自己 ...
師兄,有免費西餅食都唔錯啦,你仲想點呢?有冇波餅派先?

咁你最後簽幾銀小費呢?

介唔介意 pm 飛鴿傳書囡囡號碼比我呢?我要親自去證實下係未真係有義賣西餅。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-2-6 08:37 發表

骨場係d鹹濕佬叫ge...果度應該叫"老小都啱綜合娛樂中心"......

入面有遊戲机中心,上網,乒乓球,戲院,歺廳,游泳池.....講都講唔晒...直頭小孩子天堂...

你地有冇係骨場唱過卡啦OK,飲紅 ...
咁又係,好多純正骨大場真係岩一家大細去既。不過,我見過有父母帶埋手抱既 bb 入去,咁就較為離譜。

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-6 09:50 發表

甘咪有奶睇lor
你試下行埋去扮醫生,話幫佢 check 下 d 奶水濃度夠唔夠,啜兩啖試下。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。