推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 麗公 尾泥彎

引用:
原帖由 jtangck 於 2009-2-15 22:31 發表
過年前尾麗灣我都試過100大洋開大
重要係佢問我100
完全不用講價
靜靜話你知,我試過用幾件小禮物,加埋我對囡囡既溫馨按摩,囡囡比我搞到好 high 好舒服之後,話唔收我錢同我做.......不過我冇做,做人均真 d 好 d,食免費餐我唔想 。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-2-15 23:27 發表
Ching貴50貴足足貴左2分1喎
我上次試過1個射雕囡囡射雕價錢 浪漫享受+服務
不過佢好似回鄉 所以我都冇去美麗灣了
我第一次去做郭靖,囡囡送好多 bonus 比我。一齊光脫脫沖涼,床上除清光,除了 ml之外,乜都做齊,全程 $108,我比左一張 HK$10 塑膠紙幣比佢留念。

引用:
原帖由 骨王 於 2009-2-15 20:26 發表
剛剛到步出個報告比大家指教指教,我很少出報告皆因文章太差,寫得唔好勿少。
上星期年初五盈然年假,一枝公獨行俠去咗ca,心諗先去沐足熱吓身跟著浪漫推拿升級開大,都係洗四舊水連埋車費飯錢 ...
師兄,你搭 12 號公車,可以在這個站。是在回深圳大巴售票處對開。

你在尾勵灣用一舊水就可以 ml,勁!你梗係靚仔又有型,或者摸得囡囡好舒服。

今次行程都唔差,下次再接再勵。

引用:
原帖由 sinnid 於 2009-2-16 12:22 發表
嘩~~~~有互動先係正.....我星期六在dl....那位護士姐姐...唔俾互動...掂下粒lin 頭就叫救命, 哎...要$450....搞到一肚氣返來~~

所以真係令自己耿耿於懷....  
$450 冇互動? 師兄你做咩餐?

引用:
原帖由 sinnid 於 2009-2-16 12:41 發表

所謂 莞式桑拿囉~~~咁大個仔第一次去東莞那邊做啊~~
桑拿都冇互動?有沒弄錯?

引用:
原帖由 骨王 於 2009-2-16 22:11 發表
我就係睇到你post張相,等咗好耐唔見12路所以先上咗架16路。
果度 d 車,一時時既,有時塞車,幾部一齊黎,有時又會飛站。

但係, 12 號應該好多車啵。

引用:
原帖由 sexdog 於 2009-2-16 23:47 發表

那如果等唔到12號, 搭16號可以到尾勵灣嗎?
我未試過搭 16 號去尾勵灣,16 號可以去到森爸門口,如果識得點落車,應該可以到尾勵灣,不過唔熟路就唔好搭啦。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。