推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[深圳] 出面打大風 不而 to stay HOME

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-2-28 02:42 發表
今日本來想去軍月, 點知行過"SUM YEE HOME"見到一個海嘯價, 法式由238降到88呅三粒鍾 , (心諗可能88 + 小費啫)但都幾吸收, 不過而家出面打大風, 唔知stay home會唔會安全d呢 ? 個心又十五十六, 唔 ...
9 師兄,法式 $238 減到 $88 ,仲平過好多大場做中式,值得一試。你去過既場,我都要去一去。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-3-1 00:24 發表

雖然e+系減價潮, 但都無人逼我地日日北上架.

對我黎講, 減價只不過系多一個選擇啫. 如果服務差, 幾平都無用
咁又係呀,我今日都去 ca 食左兩隻平價豬,計落兩隻豬既價錢可以食到一隻美味的燒雞。

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-3-1 00:49 發表

平價豬有乜好食呀 ? 搵d平平地嘅美味燒雞仲好啦  
我貪平,食左第一隻,有豬瘟,諗住補飛,點知食第二隻又係有小小發瘟。所以唔好貪小便宜。

引用:
原帖由 fivesixnine 於 2009-3-1 10:33 發表

時間同體力都有限,
可以既話, 玲願食少餐都揀件好野啦!
不過, 情到濃時就唔理得唔多啦!  
窮到窿時只能食平價豬。

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-3-1 11:35 發表

正確來講真正飛機場邊可以直入隧道架(門口有塊高清玻璃窗). 比隧道費都無用.

不過抄下蟹都夠過手隱啦.
炒蝦拆蟹,食下雙皮奶,大象至愛。

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-3-2 00:43 發表
[quote]原帖由 光年 於 2009-3-1 23:53 發表

今日先去完,  原來泰式$158, 法式$168, 兩個都已包小費. 細鐘. 中式$58, 但要簽小費最少$30.

特價做到今個月 ...
$158 泰式咁貴,係未鹹濕泰式呢?即係好似打泰拳咁,拳拳到肉。

相關搜索目錄: 泰拳

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-3-2 00:54 發表

我又估吓喇, 同樣自簽80小貴呀! 法式用香董油所以貴多10呅啫, 而part two 玩法 泰or 法式都系一樣.
泰式係未乾推?所以平 d,唔洗落油。

引用:
原帖由 光年 於 2009-3-2 01:09 發表

部長話泰式頭鐘按泰式, 尾鐘推油, 不過就唔包機機.

我星期日朝十一點去到, 笑住話做中式啦, 佢又笑住話中式無房呀, d客尋晚係度過夜, 唔知幾點走, 又話好少有男客人黎到做中式架, 做法式啦.  咁唔通係中式房 ...
咁即係泰式與法式之分別,是在於 part 1,part 2 都係一樣。我諗冇分泰式 r 雀定係法式 r 雀卦?

引用:
原帖由 man哥哥 於 2009-4-9 00:44 發表
師兄 pm 地址比小弟唔該
春風路,綠息加圓對面。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。