推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] CA 兔年大運行

引用:
原帖由 hkmgt 於 2011-2-21 02:09 發表
小弟過佐元宵, 農曆十六也去CA看看熱鬧.
第一站首都 : 牛 san 試過一點式沐足, 貪首都hardware環境好. 咁又試試. RMB118, 中午一點半到, 囡囡工衣sexy, 可惜一味sell全套, 我唔制佢好冇引. 草草了事. 佢眼望我眼,  ...
師兄呢個囡遊團,去過咁多學府,似乎母校較為有水準。

現時形勢:

德國首都:硬件雖佳,囡囡唔掂
母校    :優勢盡失,沒工衣、沒豬 walk、沐足房半高清、沐足妹質素下調至王金水平,只靠中醫撐場
明豬    :囡囡大多識唱歌,摸一摸,三百多
幽靈山莊:浪漫妹兩極化(極月巴與極瘦),沐足部改朝換代,囡囡質素在提升

首都、明豬唔會再去,母校一池死水,幽靈山莊ISO浪漫贏盡口碑,沐足現曙光.....

兔年沐足新路向,將會向山莊進發。。。。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 hkmgt 於 2011-2-21 23:20 發表

對Prof R, 既 comment, 百份百同意.   如果山莊攪好房間硬件,尤其是廁所, 就 very good la. 至於母校中醫, 差不多係必到之處, 沐足已變得次選
暫時會試下呢個玩法:

頭場 =>山莊(浪漫+沐足回氣)
==> 頭場賴野就去母校做中醫補飛

去山莊浪漫+沐足=148+40=188
如要增值服務加一百,總數都只係 ¥288
抵!

引用:
原帖由 ding 於 2011-2-21 22:40 發表
多謝先兄報告!!

睇師兄既報告以乎間「幽靈山莊」最好, 但上年CA打大風, 小弟好長時間耐無上, 似乎D場都換晒, 唔知係邊間
唔知有冇師兄可以PM間場名同點去?同埋而家大約咩價錢?有咩玩法?

想問下以前D咩美 ...
輸兄所提過之場都仍然在地球上,套餐已回復正常。好唔好服務就要睇你遇到咩囡囡了。

幽靈山莊就係第三間場,價錢沒變,輸兄做下功課睇下 post就可以得到哂所要既答案。

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 lomondsam 於 2011-2-22 20:08 發表
唔少山莊沐足技師R客仔開大, 小弟最近去過幾次, 遭遇完全一樣.

明豬大部份技師未番, 聽技師講, 早晚班各只有10多人上班, 全程便服上陣.....

虫島暫時正常, 有工衣, 可惜技師數目偏少, 可食用拍數唔高.. ...
咁就要睇下你遇著咩囡囡。

現時山莊已經劃分沐足、足療技師,沐足有普通的與升級的。足療果批一定唔會 r 開大,是較為靚女之藝術品。沐足果批彈性好大,藝術品與姣婆都有,比技師 r 開大既機會高。

我比較喜歡搵足療果批,就算冇 bonus 都有安慰獎,睇下靚女都好,好彩的話,熟左之後可以慢慢開發。我最近先至開發左一個。

引用:
原帖由 hkmgt 於 2011-2-21 23:48 發表

增值服務費加一百,真係好reasonable. 個沐足囡囡sell 增值收我收300. 好彩冇答應, 否則一定比Prof 劃個雞蛋係我個report, 九成要留班記過  
如果你不幸地比左¥300 附加費,咁唔 cost effective 既野都做得出,校董會一定會踢你出校,我地呢間學府唔會有呢 d 咁笨 7 既學生的。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。