推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[深圳] 陰長飛

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-17 23:41 發表
睇到好多師兄都好有興趣喱個場, 小弟都講小小喇.

陰長飛系一個新場, 於2009年3月頭開業, 位於東門南路及嘉賓路交界的彭年酒店隔離嗰座"天進大廈", 如果第一次到又無姿客帶路都幾難搵, 因為正門電梯上唔到 ...
這個報告,要推一把!

我都有去過呢個場,¥100港式真係抵,平靚正!

相關搜索目錄: 酒店
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-18 00:25 發表

咁你仲去唔去搵瑜伽妹呀, 最多我唔同你爭女喇.
瑜珈妹咁肥,等佢減左肥先啦。
引用:
原帖由 fatfat03 於 2009-4-18 00:35 發表

果d瑜伽招式,使我目定口呆,西飛利呀!

口水都流乾
你又知邊幾式?

相關搜索目錄: 瑜伽

引用:
原帖由 icanfly2 於 2009-4-18 09:58 發表

通常我去唱K都係中意人地mark咗果d   
下次你叫人同做 mark,跟住你幫人 mark。

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-18 20:50 發表

咁啱嘅, 我都系去過三之咁大把,  紅牌你都試過喇, 仲有好野?
係囉,冇理由,佢試果個已經係果度頂級囡囡,唔通佢係講男技師?

引用:
原帖由 kuman 於 2009-4-19 16:10 發表
原來那邊又有好玩的呀,過幾天去完FL半夜剛好去休息
過幾天沒優惠價¥100 了。

引用:
原帖由 man哥哥 於 2009-4-20 15:51 發表
"推" 即係有 BM .... 唔代表 ML... 是嗎?BM 二百幾都唔平喎 ... 有無得揀女架?下次去探探先
現在已收回正價,如你要玩 bm,去 HK$ 啦!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-23 23:25 發表

港式正價好似仍比HK$便宜30元........
不過軟件來說應該無HK$咁好!?
軟件有一兩件幾好,但其他就好一般。

兩間場唔同玩法。你要食果凍與飲奶就去 HK$ 啦!唔鐘意搞到成隻油鴨,只想放下雀,就去三金長飛啦!
你可以問部長拎 VIP卡,好似有 8折,3金長飛港式 = 168 x 0.8 = 135

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-24 11:30 發表

要拎 VIP卡唔系咁容易架, 要識得摺紙, 摺七彩繽紛果d千紙鶴呢   
摺千紙鶴係適合清窮救國者,有米人士送條手機吊飾比女部長就搞掂。

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-24 11:30 發表

要拎 VIP卡唔系咁容易架, 要識得摺紙, 摺七彩繽紛果d千紙鶴呢   
你同我都有呢張卡,不過要黎都冇用,唔會番桌,只得兩個紅牌睇得下,太小靚囡。

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-27 21:36 發表

VIP咭都無乜用嘅, 經常都有coupon送啦, 無就直接上網印番張coupon又得.
除左隆賭匯與深圳脆竹,我冇用過其他場之 VIP卡。

引用:
原帖由 獨孤聖 於 2009-5-25 11:32 發表
呢個場幾好玩,囡囡又夠放
優惠期完結後,做回正價,競爭力不夠強。

師兄,這間場最近有冇囡囡推介?之前試過 ** 唔知走左未。

引用:
原帖由 john 於 2009-6-13 19:15 發表

c hing, long time no c la...

This is my one of main place ....

If u want young young, try (* la....... (^! also very young, but a bit baby fat !)

If service, ## and #* also ...
hello, long time no see.......

點解你冇提 @* 既?我見過真人,幾靚女啊。對 (.)(.) 幾正啊。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。